Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Mac beth och lite valborg

Kategori: Allmänt

Igår var jag och kristina och såg föreställningen Mac Beth. Den var faktiskt riktigt bra, fast jag inte är en teatermänniska. Musiken var riktigt cool och dansen lika så. Bästa scenen var då bland annat sophie och ellinor dansade bakom ett stort skynke så man bara såg deras skuggor, och till det spelades en aukustiks version utav run to the hills. Skit grymt!

Nu ska jag äta frukost och packa det sista, idag åker vi till matildero!
Ha en bra valborg, och helg.

Sara

Hihi

Kategori: Allmänt

Hade tråkigt.. eller, jo jag hade tråkigt men egentligen borde jag plugga till ett läxförhör i filosofi imorgon, så jag försöker underhålla mig med allt möjligt istället för det! Nu ska jag spela gitarr..



Sara

Åh, jag blir så arg!

Kategori: Allmänt

Ni vet min buzzador kampanj jag fått tagit del av? Det ska krångla så in i hellvete..

För det första så nekar dom mitt lösenord trots att det finns skriftligtbevis att det är rätt.
För det andra så fanns peketet inte på plats trots att det stod så i mitt mejl.
För det tredje så fick jag inte något mejl om att det hade anlänt, så som mina kompisar fått.
För det fjärde så har tydligen affären skickat tillbaka paketet pga. att det var förstört och öppen. "Massa hudkräm överallt".
För det fjärde så fungerar inte buzzadors support sida. Jag är ju tvungen att kontakta dom för jag ska fan ha mina produkter!!

Så himla tråkigt.. hoppas det löser sig fort.

Sara
nu ska jag gå och ladda på min mobil.. börjar bli trött på att vara pank.


Beverly hills 90210

Kategori: Musiktips

Kvällens avsnitt utav 90210 var riktigt bra. Jag har inte följt det på länge då nedladdnings regler trädde i kraft, men nu har tvn kommit ifatt mig och ja, avsnittet var efterlängtat.

Jag har hittat en jätte bra sida där alla låtar som vart med i serien publiceras. Det är bara att klicka sig in på rätt avsnitt så får man hela playslisten. Här är en låt som jag föll för:



Sara

inte såååå långt kvar..

Kategori: Allmänt

Framtiden

Kategori: Allmänt

Idag på blogg.se var det ett ritkigt intressant blogginlägg. Det var en tjej som hade skrivit och infogat en bild från 1900-talet. Bilden kommer ursprungligen från en bok och där var det en bild samt text "År 2000 kanske du köper kläder från en data skärm". Det skrevs år 1983, och hur facinerande är det inte? Jag tycker det var grymt coolt att dom kunde ha så rätt in i framtiden ;-)

Sara

Riktigt jobbigt

Kategori: Allmänt

Godmorgon..

Jag kunde inte sova längre än till nio. Idag känner jag direkt på mig hur denna dag kommer bli jobbig. Det kliar något otroligt i mina ögon, näsan är täppt jag känner mig varm och halsen retas. Med andra ord så har jag blandat min pollenallergi med min förkylning. Ni som inte är allergiska mot pollen anar inte hur jobbig det är. Jag tänker inte gå ut idag. Vill inte gå ut iallafall..  Hoppas detta går över innan torsdag!

Ska kolla på tv nu. Ha en bra dag ute i solen ;)
Sara

Romantiskt

Kategori: Kläder/mode

Någon som läser Blondinbellas blogg och la märke till hennes 'outfit' idag? Jag brukar alltid tycka att hon har ganska fina kläder, lite sådär små söta kjolar och fina blusar.. precis som jag gillar. Idag tog klädseln priset.. och då menar jag det på ett bra sätt! Herregud vilken fin klänning.. från Tiger tydligen. Den skulle inte sitta helt fel.



Jag ska åka ner på stan nu och leta satan efter klänningen.. haha skoja. Det har jag absolut inte råd med. Men därimot så ska jag ner på stan och gå runt och kika och leta efter en väska till studenten. På återseende..

Sara

i wish a was rich girl

Kategori: Allmänt

Idag börjas löningen. Somvanligt innebär det mycket roligt för andra, och mindre roligt för vissa. Jag får iallafall en slant varje månad.. en så kallad månadspeng. Sedan nästa vecka kommer studiebidraget!

Julen 2005 var jag en rik femtonåring.



Idag är det solklart väder och 18 grader. Vi får se vad som hittas på efter skolan.

Sara

Vart enda ord stämmer.. sicken svennebanan

Kategori: Allmänt

Denna text riktar sig främst till Sandra på grund av hennes otroliga letande ;-)

tack som fan kap kun kap
koh pangan koh tao khao lak
fuck it i phuket pingpong show
kalla folket för tjingtjonghoes
trekant i grekland leka stekarn
bakfull redan fredag
mallis kanarieholmarna
mickey dee's ha barn i bollhavet
en riktig stilikon med silikon
bor i samma stad som du vill ifrån
kvinnomisshandel solariebrännna
fixa mat vad fan har vi hemma
soppatorsk och foppatofflor
barnen nersjunkna i tv-soffor
ordning o reda lådvin på fredag
kunskap från wikipedia
tonårsgraviditet
ångesten ingen vet
minnesluckor barn med syrran
vill alltid vara kvar i fyllan

dansa bugg lyssna på carola
manikyr permanenta håret
återträff med högstadieklassen
avundsjuka på överklassen
och gilla kungafamiljen
spyr utav dagen-efter-piller
skvaller o hänt i veckan
grannen hembränt o bläckan
nätpoker karaoke
man kan ju inte bara ha tråkigt
finlandsfärja bon jovi-covers
living on a prayer looptroop rockers
raggarbilar power meet
gällivarehäng fan va fint
fyllebråk på mc donalds
gå hem o bli rånad ungefär en gång månan
lönehelg försök o svälj
stoltheten ur en ölbutelj
en stor stark o hotshot
hur länge har det pågått
skit i det gonatt o sov gott

Speldagar Peace and Love

Kategori: Festivalinfo

Speldagarna finns uppe på hemsidan!
fyfasiken vilken härlig blandning.

Sara

Zigenarröj på hög nivå

Kategori: Musiktips

För det första.. jag har aldrig var på en "zigenar-fest" men trots det så kan jag påstå hur ett "zigenarröj" skulle se ut. Ljud så som "kilalalala" och "eh, eh, eh, eh". Ni förstår säkert inte.. men om ni gör det så förstår ni. Hihi.

Ja, tillbaka till ämnet. När jag kollade kenzas blogg, ja hon den där lite mer kända bloggerskan än mig, så rekomenderade hon nostalgisk musik. Jag var tagen. För en gångs skull så delade jag samma känsla med en kändis! Kungers är bandet, scenen var på sigurdsgatan, året var 2007. Det var ett sådans zigenarröj på hög nivå. Så fort jag hör musiken idag så vill jag ba dansa, och nu ska jag vara ärlig. Jag satt här och vifta med armarna och sjung med i ord som "hey!" paus.. "hey!". Detta är verkligen den perfekta musiken för en dag som denna.. njut väl.

För er som gillar överasskningar och när låtar tappas upp bit för bit.. då är Måndagströst något för er.


För er som vill veta vad ni får så är detta ett säkert kort. Vi slutar bry oss om vad, vad andra människor tycker så mycket skönare så.


Kungers på Sigurdsgatan den 16 juni 2007. Vilken rolig spelning det var.


Sara

Grattis ellinor

Kategori: Allmänt

Ellinor tog körkort idag! wiho, stort grattis till dig! Det rolig är att hon fick samma uppkörnings kvinna som mig, hon med solbrillorna ;-)

Åter igen ett stort grattis.

Jag sitter på webbdesignslektion och längtar hem. Hade nyss redovisning om min hemsida som jag byggt. Den ser precis ut som min blogg.. ungefär.



Hejdå

To do list

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig pigg i kropp och själv, förutom ögonlocken som av någonanledning inte vill hålla sig uppe. Jag tror att det kan vara all pollenmedecin som jag äter, man blir lite lätt trött av dom.

Dags att bege sig till skolan snart, har suttit uppe och pluggat samhäll denna morgon, för väl i skolan väntas ett prov. Efter det är det ganska lungt faktiskt. Projektarbetet ska väl in samt två uppsatser. Det är luuungt.

Här kommer en to-do-list. Jag blev helt plötsligt riktigt pepp på allt jag planerat in. Både små som stora saker, detta får bli min hjälp.

April
24 eller 25 - Mac Beth föreställning
28 - Möte med kristendomen (haha)
29 - Twiligt kommer ut på Dvd! Måste köpas.
30 - Roadtrip till Kickis stuga.

Maj
5 - Sista anmälningsdagen för ky-utbildning.
29 - Johanna och Josefins b-day. Elbafesten, Elba.
31 - mors dag, tävling avslutad. 1500 svenska kronor väntar ;)

Juni
1 - Sandras B-day
6 - Tiger Lou, Eskilstuna
3 - Utklädnadsshowen samt Samba-Calypsofesten silk
9 - Maskeradfesten Pluto
12 - STUDENTEN!
25 - Peace and love festivalen!

Japp.. jag är som en levande, vandrande, almanacka.

For yo-o-u-u-u-u lalala..

Kategori: Musiktips

Redovisningen gick väl bra.. som den skulle. Vi fick somsagt ett bord i ljushallen och där satt vi och svarade på frågor och tipsade intreserade.

Och nu till det spännande (som jag vet att alla ni läsare där ute har gått och klurat på hela dagen).. vi driver ett projektarbete om bloggandet. "Vägen till en framgångsrik blogg", Så.. hoppas jag inte gör er besvikna.. denna "musik"-blogg är ett skolarbete, så som skolarbeten blir klara blir även bloggen klar. Jag ska byta till en egen personlig blogg som inte lärare bedömer osv senare om någon månad.

Förövrigt så fick vi våra studentmössor idag :D



Fram står det Sara Sp3e och bak står det Rudbeckianska inbroderat och 2009. Det är även tre kronor på ovansidan, vad nu det ska vara bra för? En drink för att den ser god ut.

Dagens låt får jag väl tacka Emelie för. Johanna rekomenderade chairlift för ett bra tag sen. Jag lyssnade lite, men gav dem aldrig en riktig chans.. dem var ingenting för mig. Idag hade Emelie skapat en spelningslista på mitt spotify och där var även denna låt med så.. jag tar tillbaka det där med att Chairlift inte var något för mig. Jag ryser!



For yo-o-u-u-u-u lalala..

Sara

Projektredovisning

Kategori: Allmänt

Idag är det projektredovisning som står på schemat. Projektet som är på 180 poäng (?) ska redovisas och jag och Emelie har bord mitt i ljushallen. Ljushallen är vår stora samlingshall i skolan. Där ska vi mest sitta och kolla tror jag. De tråkiga är att både jag och Emelie är sjuka, dvs förkylda, snoriga, huvudvärk och halsont. Jag talar för mig själv när jag säger att jag egentligen inte orkar med det här, men men. Datorn ska med så kanske uppdaterar där i från. Vad vi redovisar om avslöjar jag senare ;-)

Sara



Min första buzzadorkampanj

Kategori: Allmänt

Wiey!
Min första buzzador kampanj. "Du tillhör de Buzzadorer som kommit med i kampanjen Neutrogena® Visibly ClearTM Oil-freeprodukter". Jag ska få nå rengörningkit från Neutrogena. Jag har aldrig hämtat ut / fått ett paket från buzzador.. är det någon som vet hur det går till? Kommer det på posten? Man ska väl göra en bedömning också? Nu blev jag nervös :)

Sara

Dagen då allt ska ut

Kategori: Allmänt

En förkylning brukar ha tre faser. Den första är att man känner en lätt halsont. Den andra är då halsonten är över och allt fokuseras på den täppta näsen. Snoret "går in" i näsan och sätter sig på något lämpligt ställe. Då trycket i huvudet ökar kommer också huvudvärken på köpet. Sist men inte minst har vi fasen då allt ska ut igen, och det är där jag är idag. Dagen då allt ska ut.

Har knappt kunnit sovit något då näsan skall krångla. Men nu är jag iallafall i skolan och måste springa och nya mig nu. Hejdå

Dissa idag, Hissa imorgon.

Kategori: Musiktips

Själva låttiteln säger ju nästan allt.. "Svennebanan". Herrergud vilken jävla patetisk låt. Kunde inte promoe kommit på något bättre? "Har har sjunkit i mina ögon"

Hehe.. ungefär så tänkte jag då Sandra visade videon på sin blogg. Nu, vad kan det vara? 1 vecka senare?, så har jag lyssnat på den lite i smyg då refrängen satt sig i mitt huvud.. "svennebanan, svennebanan, svennebanan.." och jag måste medge att jag gillar fan låten! Den är ju hur skön som helst. Absolut inte min typ av musik, men som jag sa förrut.. år 2009 är året då vi bryter mönstret, därför gillar jag att lyssna på denna låt, Promoe - Svennebanan, i min ensamhet, eller med mina vänner.

Men jag tycker fortfarande att Svennebanan känns som ett helt onödigt ord. "Det är samma sak som negerboll, snögubbe, vitlök.." - J. Det är nog mer själva melodin som jag föll för.. Nåväl, låt det ta sin tid. Ni kommer säkert dissa denna idag, men hissa den imorgon.



Sara

Sicken otur

Kategori: Kläder/mode

Då var det åter igen måndag. Jag tycker dagarna och veckorna går så fort.. och snart är det Studenten. Ja, jag förstår om det låter tjatigt men det börjar faktiskt närma sig med stormsteg.

Var på ica idag och hämtade ut skorna jag hade köpt. Tyvärr var dom alldeles för stora så min moster fick ta dom istället, så nu återstår skoletandet. Har iofs ett par skor i "bagaget" som jag kan ha men dom är så himlans höga. Kanske kör med ballerinas under flakfärden helt enkelt.

Eftersom jag inte nu behåller skorna jag beställde så kan jag visa dom =D

Yes.. så ser dom ut. Riktigt fina tycker jag :)

Nä.. nu måste jag plugga!
Sara

någon form utav folkmusik och indierock

Kategori: Musiktips

Indie-rock-band.
Ett band som spelar indie-rock. The decemberists.

Dem slog igenom 2002, det vill säga då jag var 12 år. Sen dess har dom släppt nytt ungefär vartannat år. Senaste skivan är helt färsk och heter "The hazards of love", och där blandar dom någon form utav folkmusik och indierock, och det, just det, är precis vad jag gillar i musik idag.



Därför bjuder jag idag på The decemberists med låten The Rakes song:



Bandmedlemarna består utav följande:

  • Colin Meloy (sångare, gitarr)
  • Chris Funk (gitarr, multi-instrumentalist)
  • Jenny Conlee (hammondorgel, dragspel, melodica, piano, keyboards)
  • Nate Query (bas, kontrabas)
  • John Moen (trummor, melodica)

  • Sara

    Vimmelbilder

    Kategori: Allmänt

    Hittade lite bilder från Plutos hemsida. Godmorgon!


    Jag och Sophie


    Bianca & Sandra


    Födelsedagsbarnet Selina till höger

    Puss

    Happy Saturday

    Kategori: Allmänt

    Gårdagen var riktigt rolig. För det första var alla riktigt taggade, och för en gångs skull följde verkligen (nästan) alla med ut så vi var ett stort gäng på kanske 15 stycken.

    Väl på pluto var vi inte själva. Det var proppfullt, riktigt ovanligt. Kanske börjar pluto rycka upp sig nu såhär när terrassen öppnat? Riktigt roligt iallafall och det lär göras om inom en snar framtid. Förövrigt så är jag så dålig på att ta bilder. Eller.. när jag väl tar blir det jätte bra ;) .. men jag är dålig på att ta det ofta. Får vänta och se om det kommer något vimmelbilder senare.

    Idag har jag lite planer men inga direkta stora. Snart tänkte jag dra mig ner mot vasa parken och chilla med tjejerna innan dom åker på studentkryssning. Jag hade inte råd med det samt var inte så taggad när det beställdes i vintras så jag får va hemma. Måste medge att det vore kul men men .. Ikväll tänkte jag åka till pappa och äta mat och bara ta det lungt. Om jag sen ska vara med sophie eller någon det visar sig. Vi hörs!

    Sara

    Kvällens suddiga klädval

    Kategori: Kläder/mode

    Vårtecken

    Kategori: Allmänt

    Sol, grönt gräs, pollen, tussilago och tygskor. Det är fem säkra saker som visar att våren och sommarn är på gång. En annan sak som också kännertecknar våren är Terrassöppningen på Pluto. Då öppnas terrassen upp och är öppen under hela sommaren fram till hösten. Såklart sker det idag.

    Så ikväll ska vi fira Selina som fyllt 19 år, gratulerar till dig, och samtidigt ska vi inviga Plutos terrassöppning. Det kommer bli jätte kul :)

    Ha en fortsatt bra dag!
    Sara

    Förra året kunde det se ut såhär på terrassen!

    Musiktips

    Kategori: Musiktips

    Idag tänkte jag presentera ett alldeles för gudomligt band.

    "Giddily swiping ideas from several decades' worth of alternative rock, New Orleans' electro-rock quartet Mute Math at times recalls New Order's synth-dance epics, the shambling shuffle of the Stone Roses and the rest of the Madchester scene, the spiky chilliness of prime Radiohead, Air's serene ambient pop, and somewhat incongruously, the booming vocals of mainstream alt-rockers of the post-Eddie Vedder era."

    Klartext: Idér från den alternativa rocken, electro-rock, synth-dance, pop. Liknar band så som The Stone Roses, Radiohead och New Order.

    Bandet jag talar om är Mutemath.

    Ett av de största inslagen de gjorde var i twilightfilmen. Där har dom mixat om deras låt "spotlight" till "spotlight - twilight mix". Riktigt finurligt.
    Ni får stå ut med någon random film med twilightbilder samt "spotlight - ´twilight mix" ;-)



    Sara

    Tips

    Kategori: Kläder/mode

    Idag skulle jag vilja tipsa om två tjejer som driver sitt egna företag, Knappis UF, där dom gör örhängen utav knappar. Otroligt fina örhängen. Jag har köpt ett par och väntar till slutet av månaden för att köpa fler. Dem har haft ett och annat homeparty.

    Det fina med det hela är att dom har en egen blogg, http://knappisuf.blogg.se/, och där kan man se på bilder och beställa. På tal om beställning så är det inte alls dyrt, runt 50 kronor/styck kostade det sist jag köpte av dom.

     

    När vi ändå är inne på Tips angående smycken så kan jag också berätta att Emelie som driver http://treasurebox.devote.se/ gör och säljer sina egna armband. Otroligt snygga, också 50 kronor styck där, fast priset varierar lite beroende på vad för slags smycke man vill ha. Själv har jag ett med ett hjärtsmycke, men hennes peace-armband är riktigt omtyckta!

    Dagens tabbe

    Kategori: Allmänt

    Jag, Emelie, Kristy och Bianca vandrade runt på Second hand - butiken Röda korset. Alla strosar runt i sina egna världar.. Emelie provade fräna solbrillor, jag kollade på lite väskor osv. Stöter på Bianca och hon ser en riktigt snygg blå fjällräven jacka som hänger alldeles för sig själv på en klädhängare brevid fiket som också ligger mitt inne i Röda korset..

    Bianca: fan.. den här var ju snygg ju. (Pekar lite försiktigt på den)
    Jag: Jaaa..
    Bianca: Fjällräven ju!
    Jag: Jaaa..
    Bianca: Men oj hahaha (garvar som satan), det är ju fan honoms (han som sitter på fiket)
    Han: höhöhö.. 80 kronor! Ha ha haaa

    Jag och Bianca: haha..

    Ja, det var dagens tabbe gjord av Bianca. Varje dag med dig är som ett äventyr ;)

    Jag förbjuder.. absolut veto

    Kategori: Musiktips

    Veto betyder på latinska jag förbjuder, och som många vet så tillämpas ju det inom politiken. Vissa lägger veto, dom förbjuder något.

    Något jag inte förbjuder är bandet VETO från Danmark. Jag har många gånger påpekat hur bra musik danskar kan göra, och VETO är ett av många exempel på det.

    Troels Abrahamsen, David Krogh Andersen, Mark Lee, Jens Skov Thomsen och Mads Hasager gör tillsammans någon form utav electronica, pop, alternativt rock låtar.

    Om ni gillar sådan slags musik, och även band så som Bloc party och lite The cure inspirerat så lär ni gilla detta.

    Här finns deras myspace, och under bjuder jag på låten Built to fail. Glöm inte bort att höja ljudet och sätta på basen.. det är ganska viktigt vid första intrycket ;-)



    Förövrigt så spelar danskarna på Arvikafestivalen i år. Det lär bli ett grymt uppträdande.

    Sara

    Ibland kan det gå lite för långt

    Kategori: Allmänt

    Jag tog tag i matlagningen idag och det blev korvstroganoff. Mitt inne i min ritual kommer katten inspringandes med en ekorre i munnen. Japp. Fåglar och möss är man van vid, men ekorrar det var något nytt. Det har gått för långt. Jag tycker han börjar anpassa sig för utelivet lite för väl. Stackars korre.. Det såg ut som en alldeles ny lite bäbis ekorre. Nåja.. naturens gång antar jag?

    Sara


    Grrrrrr

    Supertrött

    Kategori: Allmänt

    ZzzZZzzzz... god morgon!

    Vill ba' somna om igen. Är skit trött.

    Herrå

    Nya tag

    Kategori: Allmänt

    Den sista dagen på det sista lovet. Ja, det är idag. Idag upplever jag den sista riktiga lovdagen. Visserligen stöter vi på några lediga dagar under valborg och liknande men Påsklovet är det sista lovet under min gymnasietid.

    Emelie var nyss här och vi pluggade lite projektarbete och bara tog det lugnt. Vi skulle repat, men det blev inställt. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Mat beräknas vara klart om cirka 45 minuter, sedan får jag se vad denna sista lovdag bjuder på!

    Sara

    Imorgon får man träffa dessa underbara människor..



    En riktigt väderrapport

    Kategori: Allmänt



    Denna helg har vart perfekt för att köra lite nedcabbat. Dock så ska vi inte vara allt för glada.. idag kom stormen sakta hit, och redan på tisdag väntas ett otroligt tråkigt väder.

    Sara

    Kashmir live summer 2009

    Kategori: Festivalinfo

    ÄNTLIGEN!

    Verkligen äntligen. Kashmir har suttit instängda i en studio i snart ett år, och äntligen kommer några ynka få nyheter ut. De skrivs på deras hemsida att dom kommer utföra 8 konserter denna sommar exklusivt för "Gron Koncert". Jag tror att det ska föreställa någon form av turné med olika band. Jag är inte helt säker, men jag vet iallafall att konsertdatumen är följande:

    16-07-2009
    Grøn koncert, EsbjergGrøn koncert
    17-07-2009
    Grøn koncert, HerningGrøn koncert
    18-07-2009
    Grøn koncert, ÅrhusGrøn koncert
    19-07-2009
    Grøn koncert, AalborgGrøn koncert
    23-07-2009
    Grøn koncert, KoldingGrøn koncert
    24-07-2009
    Grøn koncert, OdenseGrøn koncert
    25-07-2009
    Grøn koncert, NæstvedGrøn koncert
    26-07-2009
    Grøn koncert, KøbenhavnGrøn koncert

    Jag antar att jag få ge upp hoppet om en konsert med Kashmir i Sverige. Men hoppet är inte ute.. Danmark är ju inte så långt?  Den 26 juli i Köpenhamn skulle ju funka. Kanske.

    Någon som känner sig lite mer lockad än någon annan? Kom igen nu!



    Sara

    Sicken magsäck

    Kategori: Allmänt

    USCH

    ...vad jag har ätit mycket under den här påskaftonen. Jag kan stolt säga att jag tryckt i mig lika mycket mat och godis som jag vanligtvis gör kanske på en hel helg. Stolt? Nja.. inte riktigt kanske. Jag är inte den som äter mycket, men gårdagen bjöd på så mycket gott att det inte fanns något stop i mig.

    Godis, bakelser, kakor, påskmat, fläskfilé, potatisgratäng, bröd, chips, glass, ostbågar, kex.. Ja, listan kan göras lång. Anledningen till allt detta är nog lite på grund av att jag i andra fall inte SKA äta sådant gott. Jag försöker ju äta nyttigt.. Imorgon är det iallafall en ny vecka, och nya tag och nya möjligheter. Jag avslutar mitt gott-ätande denna dag, och påbörjar ett lite mer nyttigare intag imorgon.



    Nu ska jag trycka i mig en Twix.
    Puss
    Sara

    Det börjar ta sig..

    Kategori: Allmänt



    Godnatt
    Imorgon är första dagen på denna vecka som jag får sova ut.
    Sara

    Påskafton

    Kategori: Allmänt

    Glad påsk på er.

    Jag är otroligt trött. Har nog aldrig stått i så här pass mycket på länge. Flyttat flera timmar i streck, stått ut med gnälliga familje medlemmar, festat fram till solnedgången.. ja ni vet. Jag har varken gått och lagt mig tidigt eller sovit ut denna vecka. Idag kommer släkten och såklart måste massa saker fixas innan, så pappa hämtar upp oss redan vid 11. Hum, nåja.. nog om mina issues.

    Gårdagen var ganska roligt. Vi började hos mikaela, och jag kunde inte låta bli att frestas av Sophies egengjorda mojito. MEN.. trots det så höll jag mig ganska nykter och hade en superkväll ute på "Club silk". Jag följde med ut på krogen, det var ju trots allt gratis! WIHO

    Idag är jag somsagt trött, men jag har överlevt förr. Här följer lite vimmel. Bilder kommer förmodligen i ett annat liv.


    Kristina och Mikaela, Grattis!


    En väldigt vacker bild tycker jag.. inte.


    Träffade på mina andra halvor, på bild: Carin, Chjosé och Poodle.


    Även Bianca var där ;-)

    Glad påsk!
    Sara

    Mikaela 19 år

    Kategori: Allmänt

    Ikväll festar vi för Mikaelas skull. 19 år it its.. gud vad tiden går fort. Jag peppar genom att lyssna på Mr.Pinks remix av "what is love".

    Ha en super bra kväll.. det är vår i luften.

    Jusste.. spola fram till cirka 1 minut.


    Pusskram
    Sara

    Det blir en riktigt riktigt lååång-fredag.

    Kategori: Allmänt

    God morgon!
    Jag är duschad och klar för dagens äventyr. För ni vet väl att ett liv med mig är ett äventyr utöver det vanliga? Japp! Det är så sant.

    Min dag i punktform:

    • Åka och handla påskmat och annat gott till morgondagen. Detta kommer bli kaos. Vet ni hur många som handlar mat under påsken? Speciellt på långfredagen?

    • Börja möblera och försöka göra det bästa utav situationen hemma hos pappa. Just nu står allt i vardagsrummet. Kul, men jobbigt.

    • Hem till mamma och äta samt fixa mig. Vad ska jag ha för kläder? Orkar man ha klackskor? Mycket eller lite smink? Hm.. alltid dessa frågor.

    • Hem till Mikaela och fira hennes födelsedag.

    • Kväll.. antingen sova eller gå ut på krogen. Får se hur jag känner. Antar att jag är sjukt trött.

    Somsagt, allt detta ska hinnas under sju timmar. Jag är sjukt stressad.

    Sara
    Förresten, Glad påsk på er!

    Ps.
    Påtal om den 10 april, vilket är idag, så har jag haft min tattuering i ett år! Tiden går så fort ;-) .Ds

    Trött var ordet

    Kategori: Allmänt

    Herregud! Jag är så himla trött så det är inte sant. Har flyttat i över 10 timmar idag. Vi drog igång vid kl. tio i morse och satte stopp vid 8.

    Jag har kört småsaker med bil fram och tillbaka mellan västerås ytterkanter. Pappa mfl åkte lastbil med de lite tyngre grejerna. Det roliga är att det inte är över. Nu väntas möblering och sådant kul.. för på lördag kommer släkten. Inte fan tar vi vara på tiden inte ;-)

    Godnatt
    Puss
    En trött sara

    Ett gånger två

    Kategori: Musiktips

    En väldigt, väldigt fin låt utav Kristian Anttila får bli min dagens låt. Jag har inte hittat den på youtube, inte på myspace.. utan endast på spotify.

    Anledningen till mig, (min anledning) är att det verkar vara en lite mer "hemlig" låt då han använder samma intro som i låten Paul Weller. Kanske kom han på ord mot ord, sten mot sten, först.. och sedan insåg att det vore riktigt drag med det svänget i en annan låt?

    Vilket som.. båda låtarna är fantastiska.. och ni som har spotify kan lyssna på Ord mot ord, sten mot sten med Kristian Anttila här: http://open.spotify.com/track/0ksEfDGtlRBf5uv5vgA8oF

    Förövrigt ska vi in i replokalen för första gången på det här året idag. Äntligen!
    Puss
    Sara

    Nytt i garderoben

    Kategori: Kläder/mode



    1. Ljusblå Kavaj
    2. Lång och blommig klänning. Skall troligvis göras om till kjol eller endast fålla upp. Den är otroligt lång.
    3. Röd och blommig klänning. Även här väldigt lång, blir lite förändringar här också.
    4. Åter igen blommigt, och blått, samt långt så in i bomben. Skjortliknande "överdel". Blir nog en kjol tillslut.
    5. Super-söt top från lindex. Volangarmar och spets i urigningen. Från Lindex.


                                 Topp från Lindex, 149 kronor

    Tur i oturen

    Kategori: Allmänt

    Efter att ha åkt runt lite överallt hamnade vi, jag johanna och sofie, i surahammar.

    Jag: Hm.. låter bilen konstigt?
    Jojo: Nä.. den låter som vanligt.
    Sofie: lalalala

    Jag: Ne men alltså den låter fan as konstigt! Shit säkert punka.
    Sofie: SVÄNG IN HÄRR!!!

    Och ja.. jag hade rätt. Vi hade fått punka. Panik spred sig kring oss. Varför just vi?! Jag kollar ut, och rakt framför mig sitter en stor skylt "Däckservice". Vi kunde inte fått punka på ett mer lämligt ställe. Snacka om tur i oturen. Dem som jobbade där hjälpte oss med att byta däck. Tack så hemskt mycket. Borde inte däckbyte ingå i körkorts kursen som man går?

    Nu är jag iallafall hemma..

    Hejdå
    Sara



    Ps. Det låg en stor metallbit på 10 cm i däcket. Hehe. Ds

    Livsglädje

    Kategori: Allmänt

    Gick över till min mormor och morfar denna kväll för råd. Finns det några mer visare än ens mor/far-föräldrar? Jag är deras barnbarn och jag ser upp till dem.. och dessutom gav dom mig bra råd inför ett viktigt beslut.

    För tre timmar sedan kände jag bara hur ångesten låg tätt intill mig, men nu efter att ha pratat om diverse möjligheter så känns allting ganska bra. Såklart handlar det om mitt beslut efter studenten. Det är något som jag framöver alltid kommer att dalta med.

    I och med att jag var hemma hos M&M (godiset, ni vet?!) så hamnade vi vart vi alltid hamnar tillslut.. i garderoben. Jag älskar att kolla på gamla kläder och prova roliga klänningar. Kom hem med tre klänningar som jag senare tänkt klippa och sy om lite, en ljusblå kavaj och en kjol. Tänkte visa lite bilder imorgon!

    Godnatt, sov gott.
    Sara


    Lyckligt lottad?

    Dagens svar på brev

    Kategori: Allmänt

    Fick nyss en otroligt tråkig nyhet.. den kom på mejl. Jag har sökt diverse sommarjobb, men detta var ett av dem som såg mest ljust ut. Synd säger jag bara.. Synd om Ikea som inte får mig som sommarvikariat. Men vad gör det? Jag tar nya tag och håller utkik efter fler platser.. jag ger inte upp.

    Kanske är läge att försöka hitta någon intressant högskola till hösten? Usch..

    Sara

    Perfekt

    Kategori: Musiktips

    En perfekt låt för en perfekt dag. Den sjätte april bjuder på en aukustisk version,  I'm India med Timo Räisänen.

    News design

    Kategori: Kläder/mode



    Ska antagligen in till News här i veckan och hämta ut min väska! Riktigt roligt.
    Sara

    lite lila hår

    Kategori: Allmänt

    Dagen har innehållt massvis med fika, shopping på IKEA och miljöförstöring. Har åkt en hel del bil, är helt slut i vänster ben som tryckt på kopplingen stup i kvarten.

    Igår färgade jag mitt hår, det blev lite lila.. haha. Men som alltid brukar det ge sig efter några tvättar.. och det var ju bra förra våren!

    Godnatt

    Saturday

    Kategori: Allmänt

    Det har vert en heldag med min moster denna lördag. Vi har för det mesta "hängt" på hälla, bland annat shoppat på IKEA och H&M. Blev även bjuden på mat i det vackra vår vädret.

    Under eftermiddagen solade vi på balkongen samt färgade mitt hår. Nu är vi mitt inne i en paus på filmen 'mirrors' och senare ikväll ska jag hem till Emelie.. ja, det var dagen.



    Två läckra brudar i sina bästa dar.. eller? ;-)


    inte lika läckert kanske?

    Sara

    Spotlifes crash

    Kategori: Allmänt



    Har ni hört "nyheten" om att Spotlifes server har utsatt för ett sabotage? Bland annat så har blondinbellas blogg crashat. Vad är grejen? Om det nu är ett sabotage, vad är deras tanke? "Vi crashar spotlife så alla Sveriges mest kända bloggar går sönder!". Spår på avundsjuka? Hm.. Jag tycker detta är otroligt tragiskt.

    Sara

    Moto boy + Eskilstuna = Sant

    Kategori: Allmänt

    Jag har missat denna musiknyhet totalt.. förrens nu, idag, ikväll. Imorgon ska Moto Boy spela på Raw i Eskilstuna! Det hade ju vart alldeles för underbart att gått och sett Oskar där. Han är så himla duktig..

    Godnatt
    Sara

    kissemisse

    Kategori: Allmänt

     


    Busig och mysig.


    so you jerk it out

    Kategori: Musiktips

    I hopp om att solen ska ta sig fram så lyssnar jag på Ceasars denna morgon. Jag har precit kört dörrar till ett måleri men börjar inte skolan förrens halv 11 cirkus.

    Det är riktigt dystert ute i jämförelse med igår. Hoppas att solen kommer fram snart..



    Ha en bra dag, eller dålig, välj själv.
    Sara

    Första april

    Kategori: Allmänt

    Två riktigt bra och roliga saker har hänt mig idag. Jag har dock väldigt svårt att ta de lika seriöst som jag kanske skulle gjort om det hände igår.. det är ju nämligen 1a april idag.

    Sak 1
    - för en månad sen tävlade jag om en väska från cheap monday, man skulle skriva en motivering och slänga iväg ett mejl. Jag hade glömt bort tävlingen men idag får jag ett mejl om att jag vunnit! De påpekas i mejlet att "nej.. det är inget 1a aprilskämt" så.. jag längtar tills jag får hämta upp den :)

    Sak 2
    - På lördag kommer Salem al fakir till stan och ska spela på sigurdsgatan. Jag ska troligtvis få jobba i garderoben då, vilket känns riktigt najs då salem ska lira. Hoppas.. och väntar på svar. Det är cirka 80% klart.



    Updt; Sak 2 kommer icke att ske på lördag, då det inte "behövdes mer personal just då". Attans.. fick dock erbjudande att jobba fredag istället då dundertåget ska spela samt så är det VIKs lagfest. Bättre än inget? Äsh.. det får bli en annan helg istället..

    Jag har gått jätte mycket idag med emelie så vi är helt slut nu. Vi har ätit mat på pizza hut, gått därifrån till löga, solat och ja.. det var det.
    Nu väntas plugg!

      

    Tjoflöjt
    Sara