Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

A said victory at monterey

Kategori: Allmänt

Då dem agerade förband åt Coldplay hösten 08 så tyckte jag att det var ett ganska kasst förband. Idag ä-ä-älskar jag fan deras musik. Albert Hammond Junior har förändrat min framtid!



Perfekt bil musik i detta väder.
Sara

Det här skulle ni allt vilja se

Kategori: Allmänt

Hopppa på ett ben och ryck i örat.
Ställ dig på händer.
Sitt och tryck på örat tills vattnet rinner ut..

Yes. Ni kan nog sjävla dra slutsatsen. Jag har fått fett med vatten i örat då jag lekte som ett barn på en luftmadrass på sjön idag. Så himla irriterande! Men nu ska vi inte vara sånna.. det rinner ut någongång. Och jag kan konstatera att ingenting hjälper mot detta.. allt tar sin tid!

Bad i Vad




Sara

Beat it

Kategori: Allmänt

Fan vilken Michael Jackson noja man fått på senare dar då..

Idag chillades det på hannas haltan och imorgon ska vi åka till Vad och bada igen. Denna gång skall luftmadrassen med!



Sara

Bada i vad

Kategori: Allmänt

Idag tog jag samt några kompisar bilen till Vad och badade. Vad är för det första ett riktigt konstigt namn på ett ställe, men för det andra så är det en liten by/ort? mellan Västerås och Sala. Mitt ute på landet bland skog och åker så befinner sig världens finaste bad ställe. Det upptäcktes bara för några år sedan och är därför inte turistbelagt utan endast några få bruka vara där. Vattnet är lika blått som i utlandet och botten är gjord utav enbart sand. Det är som en stor grop med stora sandhögra omkring.

Det var bianca och selina som tipsade om det och jag kommer definetivt åka dit fler gånger.

















Se så kul vi hade! Riktig utlands-känsla!
Sara

Är det bara jag, eller tar detta väder på krafterna?

Kategori: Allmänt

Ni finns det bilder upplagda på pixbox. Klicka er in på http://saracederborg.pixbox.se och senare vidare till Västkusten 2009.

Medans ni gör det så ska jag fortsätta att platta mitt nyslingade hår.
Ha en bra sommardag!



Anledningen till svart/vit bild är pågrund utav det gulgröna ljuset i min kamera.
Sara

åh, sommar!

Kategori: Allmänt



Vilken sommardag!

Mannen myten legenden

Kategori: Musiktips

Idag avled Micheal Jacksson på grund utav ett hjärtstillestånd. påverkat av en överdos av droger. Ganska tråkigt pga hans inbokade comeback nu i sommar. Han är ju trots allt en legend sedan barnsben, men frågan är om man blir förvånad?



19/8-1958 - 26/6-2009

Sara

Är det bara jag, eller var festkusten underbart?

Kategori: Allmänt

Ja, nu efter en vecka är vi åter igen hemma från Västkusten. Mhm, det finns alldeles för mycket att säga för att skrivas ner denna kväll, därför återlämnar jag det till morgondagen. Bilder kommer såklart i massor men ni, kära läsare, får ha tålamod. Jag kan iallafall avslöja att vi har solat och badat i saltvattnet. Ätit massa gott som inkluderat vitlök. Besökt butiker och i stort sätt haft det helt underbart.



Under tiden medans jag vart borta så har jag hunnit vart med i tidningen, fått ett möte bokat på arb.förmedlingen och till och med kommit in på KY-utbildningen jag sökte. Jag kommer alltså plugga i höst. Roligt, men lite jobbigt?

Ska runda av och med glädje släcka ner och somna in i min egna säng. ZzzZz
Sara

Hejdå på ett tag

Kategori: Allmänt

Nu är allt packat! Jag var nyss en sväng till ica för att inhandla färdmat. Det blev två ciabatabröd och en stor apelsinjuice. Om cirka en timme ska vi påbörja vår resa till Falkenberg. Det är runt 50 mil ner dit så vi har en lång dag framför oss. På ica var det förövrigt sjukt mycket folk. Hela parkeringen var full med personbilar men också minibussar och lastbilar. Är det midsommar imorgon eller? Haha..

Nä. Nu packar jag ner datorn. Hoppas ni får en bra och trevlig midsommar. Sup skallen av er om ni vill, men ångra er inte dagen efter. Ha det bra, vi hörs om en vecka!

Sara

Funkar det nu?

Kategori: Allmänt

Solen skiner! Woho! Va förvånad jag blir.. och glad såklart. I och med detta inlägg så intar jag en paus i mitt städande samt packande. Varför kan jag aldrig ta med mig normal mängd kläder. Usch.. det är ett problem som jag alltid har haft.

Updt.
Funkar det nu? Det har inte fungerat att publicera ett nytt inlägg på hela dagen. I skrivande stund funderar jag på om detta kommer funkar eller försvinna. Spännande.

Updt.
Det visade sig att det funkar. Yippi! Imorgon åker jag alltså iväg ett tag till Falkenberg. Vädret skall variera men det ska bli skönt vilketsom. Midsommar ska firas med fina klänningar, blommor i håret och god mat. En picnic på stranden lär genomföras. Massvis med kort skall tagas utav mästerfotografen och simmning i dem skyhöga vågorna (som bildas då det är lite dåligare väder än vanligt) är ett måste. Dessutom bor vi 2 mil från Ullared. Jag har aldrig vart där så det blir en upplevelse.

Jag skriver lite imorgon innan vi åker.
Sara

Här idag, borta imorgon

Kategori: Allmänt

Man ska väl vara glad över detta härliga väder men tyvärr så är det någolunda borta imorgon. Men men.. jag har iallafall utnyttjat solen idag så det känns bra =)

Idag tog jag kort på en humla, på tal om ingenting.


Sara

Dagen har blåst förbi

Kategori: Kläder/mode

..men jag har inte vart sysslolös!

Min första arbetslösa dag började med att jag skrev in mig hos arbetsförmedlingen. Det gick ganska snabbt då jag var först på tur. Efter det träffade jag josse på stan. Vi gick runt och kollade, och jag köpte även en fin fin klänning på rean! Den kommer från H&M trend och måste ha blivit tillbakalämnad i V-ås eftersom att Västerås inte har Trend här? Halva priset var satt och jag fick den för ynka 198 kronor. Vilket som.. vi åt mat och sedan cyklade jag och tränade. Jag har inte gymmat på flera veckor så det var otroligt jobbigt. Jag åkte snabbt hem, tog en dusch och begav mig till replokalen.

Japp varför ta det lungt när man kan stressa? Nu är jag iallafall hemma och väntar på mat. Det ska bli gott efter en sådan slitig dag.



Sara

Över midsommar

Kategori: Allmänt

Nu är allt spikat och klart.
På torsdag åker jag, josefin, johanna, sandra och bianca till josses stuga i Falkenberg. Det är hela 50 mil dit så det blir en av de längsta roadtrippen vi gjort tillsammans. Spännande och lite läskigt med vår gamla bmw. Hur länge vi blir kvar beror på väder och sysselsättning. Hennes sommarställe ligger tydligen bara 2 mil från ullared, så en visit dit är ett måste.

Jag förstår inte hur jag kan vara så seg och trött. Inge sugen på att göra något utan bara vara hemma och ta det lungt. Det måtte vara vädret!



Idag åt iallafall jag på Kajens fik med josse och jois. Jag tog en pizza. Kan verkligen rekomendera pizzorna där. Inte alls för dyra heller. Denna underbara skönhet fick jag för 60 kronor, exkl. serveringsavgift och dricka.



Sara

Sista dagen på sista veckan..

Kategori: Allmänt

Söndag! Wiho! Det regnar! Wiho!

Värdelös dag, men ändå lite skönt. Imorgon börjar en ny veckan, den första veckan på mitt arbetslösa liv. Jag ska till arb.förmedlingen såklart! Spännande. Alltid roligt med nya saker. Att köa i timmar kommer bli skit kul!

Idag ska vi, i regnet, städa studentvagnen. Usch usch. Jobbigt och slitigt, men det är så värt det! Först kommer johanna och hämtar upp mig, sedan ska vi till kajens fik och njuta utav utsikten och stoppa i oss en stor fet sallad eller pizza. Jag ska definetivt ta en pizza, för imorgon ska jag åter igen ta upp min träning. Har inte vart på gymmet på flera veckor!



Sara

Steg 1

Kategori: Allmänt

- Försök att fota närbilder på barn, blommor och djur. Du kan enkelt ta bättre bilder genom att bekanta dig med några grundläggande kamerafunktioner.





Tycker jag är ganska duktig trots allt ;-)
Sara

En gång i livet

Kategori: Allmänt

För jag har tagit studenten.. fyfan va jag är bra!

Woho, då var man arbetslös då. Det har jag aldrig vart. Kul.

Hade en as trevlig student igår. Fullt ös hela dagen lång och frammåt kvällen var jag otroligt trött så sängen satt fint. Idag ska jag bara ta de lungt och utforska min nya systemkamera som jag fick i present :D

Bilder har jag laddat upp på min bilddagbok. För er som inte är inloggade så finns ett tillfälligt gästlösen: panik



Här följer en låt som iallafall jag kommer minnas som min student, 12 juni, 2009.



Sara

Idag tar jag studenten!

Kategori: Allmänt

Nu måste jag kila till champagnefrukusten.

Det är mulet och regn väntar, men vafan gör det om hundra år! WOHO



Önska mig en fin student!
Sara

Efter tre års väntan..

Kategori: Allmänt

Gissa vilka som har pimpade däck på sitt studentflak då?
Jo, RuSp3Enkronor såklart!

Fuck off nu kör vi, pengar rullar in (ut) som dem ska det går bra nu!



Sara

Å-racet

Kategori: Allmänt

Idag klockan elva är det å-racet som gäller. Det är ett race i svartån mellan rudbecks avgångsklaser. Valfritt värdmedel tillåtser så allt från madrassen till små minibåtar kommer användas. Spännande, men tråkigt väder.



Sara

Det börjar bli slitet nu

Kategori: Allmänt

Ni anar inte hur trött jag är. Maskeradfesten igår var riktigt rolig och jag hamna i säng väldigt sent. Klockan 6 ringde väckarklockan och jag snoozade lite för länge men kom efter allt som allt, 4 timmars sömn, upp ur sängen och befann mig på mälarakademin.

Intervjuen gick bra tyckte jag och dagen annars har var fördjävligt seg. Jag har i stort sätt legat i sängen hela dagen förutom den lilla tid i skolan. Trots två timmas power nap är jag fortfarande trött. Ska kolla klart på little miss sunshine och sedan hoppa i säng!

Sara

Affärsturism

Kategori: Allmänt



Yes. Som ni ser så ska jag på intervju imorgon klockan 8.00 på morgonen. Det känns ju riktigt kul och nervöst, men samtidigt så himla tråkigt. Ikväll är det ju maskeradfesten på Pluto och klassen ska samlas lite senare för förfest och peppa inför kvällens bravader. Vi ska dessutom vinna middagen ikväll! Återigen har jag ett jobbigt dilemma framför mig..

Om jag dricker ikväll kommer jag inte kunna köra bil till intervjuen imorgon, och enligt Smhi ska det regna så jag vill inte komma helt blöt, vilket jag kommer vara om jag cyklar. Om jag inte dricker kommer jag har kul, det vet jag, men jag kommer bli trött och troligtvis lite opeppad. Vad sägs om att försöka skaffa skjuts imorgon istället?

Nåja, önska mig lycka till. Det kan ju varken gå bra eller dåligt eftersom det mest handlar om "en närmare diskussion om utbildningen". Jag är jag och jag har det jag har att erbjuda.

Sara

Stigmata

Kategori: Allmänt

Stigmata. Det är en ritual och även en film om jesu korsfästelse. Kan faktiskt rekomendera den för er som gillar lite läskiga, men framförallt skumma filmer. Den var bra och spännande. Kan i och för sig berätta att det handlar om en icke-troende tjej som en dag känner hur någon spikar spikar i hennes handleder. Hon vaknar upp, minns ingenting, men vittnar två hål i handlederna. Det fortsätter och jesu korsfästelse-rutualerna plågar henne. Hur skall detta gå?

Ja, filmen underhöll mig, josse, bianca och emelie igår. Idag har jag bara chillat hela dagen med josse. Vi gjorde våra egna subways och spelade purble place. Kom fan as långt på avancerad!

Nä.. roligare än såhär blir det inte!
.. men imorgon blir det roligt för då är det maskeradfest!

Sara

Look for a place where there's no way

Kategori: Musiktips

..your eyes could ever reach





Tiger Lou @ Eskilstuna.
Sara

Ännu en lördag

Kategori: Allmänt

Är det juni vi lever i just nu? Herregud.. 12 grader, och 9 frammåt 6 slaget. Är dethär miljöns straff? Globalwarming? Jag fattar ingenting, men det är alldeles för kallt för att bara junimånad.

Idag tar tydligen Eskilstuna studenten. Därför tänkte jag och mitt crew glida dit för att liva upp stämningen lite, eller snarare kolla på Timbaktu, Anna Järvinen och Tiger Lou. Mor mfl ska till min mormor och morfar och äta, så jag fick ta tag i middagen med egna händer.

Dagens matsedel:

Förrätt:
Sockerkaka, chokladkaka och caprisonne

Middag:
Lövbiff från gårdagen, steks på lite lätt i stekpannan.
Hemmagjord klyft potatis. Kryddas med salt och peppar.
Sist, men inte minst, vitlöksmör..
Tomat, gurka och sallad.
Mineralvatten

Efterätt:
Ungsvärmda Tomater med vitlök. Mormor bjöd på det för någon vecka sedan, hur gott som helst!

Som ni ser så har jag vänt på ordningen lite, jag var så jävla sugen på fika!

Mhm, gud va jag inte kommer kunnde uppna käften ikväll =D

Åter till förklädet.
Sara

En annorlunda studentmösspåtagning

Kategori: Allmänt

Idag hade vi då, som jag berättat tidigare, studentfotografering och mösspåtagning. Fotograferingen gick bra, jag fick stå ända högst upp och nästan längst ut! Det gillas. Dem senaste fotograferingarna har jag fått suttit ner, men inte under denna.

Precis efter var det dags för studentmösspåtagning, men, det blev inte riktigt som jag tänkt mig. På morgonen, rung 12 slaget, ringer en ganska förvirrad och rädd Jossefin. Hennes piercing i tragus hade slutat ganska illa. Hela tragus var svullet, varigt och blodigt, och piercingen fanns ingenstans utanpå, utan den var inne i örat, bland köttet och skinnet. Mhm, någon form utav irritation hade skett och jag som är så bra på att agera doktor fick komma över. Vi for till hennes familjeläkare som rekomenderade nedsövning och akuten, och efter studentfotograferingen fick vi hoppa mösspåtagningen och bege oss till akuten. Hamnade lite fel, virrade runt bland korridorena, men tillslut blev vi visade till öronmottagningen. Nu skall jag låta grov och berätta kort vad som hände. Dem skärde upp targus med skallpell, drog ut piercingen som satt fast i köttet, blodet rann, rengjorde och sydde igen såret. En riktig opperation med andra ord, och med mig som publik! "Klarar du av att sitta kvar och kolla på?" For sure.

Jaha, nu i efterhand mår josse sådär, hon har halva ansiktet bortdövat och någon pierving finns inte, men hon har ett jätte fint plåster som döljer två stygn. Är det den nya accesoaren kanske?

Ska vila och vila och chatta på msn nu.
Sara


För vi har tagit studenten.. snart.

Värdelöst

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här.. igen. Klockan är 9:03 och ja, jag kom precis hem från skolan. Jag har precit börjat inlett mitt hål, som nu skall pågå i 4 och en halv timme. Jag tänkte imorse att jag stannar i skolan, umgås med vännerna oså under hålet, men det visade sig att inte en jävel kom på lektionen. Vi var fyra stycken som fick vårt betyg och resten fick IG. Väldigt synd om er..

Jag och Johanna åkte hem, tur att jag tog bil, och nu sitter jag här som sagt. Fixad och klar, inväntar halv 2 slaget. Värdelöst.

Sara

Sjung om studentens lyckliga dar'

Kategori: Allmänt

Imorgon är en ganska dryg dag faktiskt. Jag vill inte att ni ska tro att jag är negativ, men allt blir så krånligt imorgon bara.

Tjugo minuter över åtta ska klassen vara i skolan pga. betygssnack i Svenska. Jag är inte den som inte går på lektioner, så därför går jag dit. Sedan är det inget mer skolgöra denna dag, skönt tänker ni, men halv två väntas mösspåtagning och studentfotografering. Yippi! I regnet! Nä.. inte så värst peppande att fixa sig och sätta på sig studentkläderna i detta väder. Nog för att det lär bli inomhus, men ändå.

Jag har ett dilemma framför mig. Antingen så cyklar jag till skolan, färdigfixad, med kläderna med mig. Eller så skiter jag i att gå på Sv-lektionen och på så vis kan sova 3 timmar längre, eller så tar jag bilen till skolan och behöver varken oroa mig över att få regn på mig eller inte ha något att göra under de 4 timmarna innan mösspåtagningen.

Visst är det ganska tragiskt att man ska behöva tänka såhär? Det tar 10 minuter för mig att cykla till skolan, och det är inte direkt så att jag inte har bråttom då det är fyra timmars hål. Äsh.. jag tar fan bilen.

Ett tips till alla med Spotify. Lyssna på Mando Diaos Singel "Gloria" då en aukustisk version utav "Dance with somebody" finns med. För himla fint. http://open.spotify.com/track/4iNIFpPuiBoomhHnGjCx29

Sara

Ser man på

Kategori: Allmänt

Igår begav vi oss, tjejgänget i klassen och killgänget, hem till Carro och förfestade för att senare dra ut på krogen. Det var riktigt riktigt kul faktiskt. Ur högtalarna spelades det massa gamla godingar så som i'm blue dabedidabeda och sandstorm. Även glasvegas - Geraldine upprepades ett antal gånger!

Här körs det vattenfallet!



Grabbarna


Tjejerna


Denna dag har jag i princip inte gjort någoting speciellt. Var i skolan någon timme, fikade på stan, åt mat på stan och just nu befinner jag mig hos moster och kusin. Vi skall äta pankakor sen, jag längtar!

Sara

Onsdag

Kategori: Allmänt

Det blir tydligen en utgång ikväll.. jag skall ta det lite lugnare än andra för jag är sjukt trött, dessutom är det ju skola imorgon ;)

Sara

Rudbecks kungar, för Sverige i tiden

Kategori: Allmänt







Fler bilder tänkte jag ladda upp på pixbox senare under veckan. Länk kommer!
Sara

Day D is here

Kategori: Allmänt

Nu drar jag mig till skolan för att uppleva en av dem bästa dagarna under hela min studentid!
Idag är det utklädnadshowen som gäller och vår klass har bokstaven E. Vad vi senare är får jag inte avslöja ännu, men jag lovar att jag gör det ikväll ;)

Vi ska vinna, och vi kommer att vinna.

Sara
Önska oss lycka till!

Äntligen

Kategori: Allmänt

Nu börjar det verkligen kännas att lektionerna börjar ta slut.

Just nu sitter jag på webbdesignen och har precis gjrot klart mitt arbete. Ni anar inte hur skönt det känns. Alla dessa koder överallt, och all kritik om hur det egentligen skulle kunna vart. Vilket som är jag klar, och mitt slutbetyg är definetivt ett VG men ett mejl skulle ramla in, för tro det eller ej, jag har faktskt chans att få ett MVG i Webbdesign. Hur coolt låter inte det? WOW

Dessutom har jag tydligen knyckt till mig en referens-person till intervjuven nästa vecka, om det skulle behövas förstårs.

Ha en bra dag!
Sara

New moon

Kategori: Allmänt

Fan va jag längtar till twiligt premiären i sommar, och fan va många det är som skriver det i sina bloggar idag. Trailern är ju gudomlig!

Sara

Lurad

Kategori: Allmänt

Åter igen så väntas en varm och solig dag, men ni ska inte ha för höga förhoppningar, på tisdag kommer regnet igen så tro fan inte att det är sommar än!!


He he he..

Nu drar jag och leker stekarn.

Sara