Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Skönt med lite ledigt

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat tre dagar denna vecka, ska bli skönt med lite ledigt.

Imorgon ska jag ner på stan tänkte jag, ge rean en chans. Annars händer det inte mycket, nyår på fredag och då blir det troligtvis kalas för min kusin och sen lite partajj.

Sara

Trött

Kategori: Allmänt

Jag sliter som en risodlare i kina. (Skämt och sido)

Vaknar upp tidigt på morgonen, det är mörkt... går till jobbet. Sitter inne hela dagen. Slutar från jobbet sent på kvällen, det är mörkt. Går hem. Äter mat. Sover. Vaknat upp tidigt på morgonen, det är mörkt...

Så ser mina vardagar ut. MEN sen får jag ju inte glömma de trevliga människor som jag pratar med varje dag. Vissa förgyller verkligen heeela dagen. Är trots allt väldigt glad över att jag har ett jobb, men visst måste man få klaga lite ibland?

Har precis ätit, ska väl sova snart?

Sara

Tack snälla tomten...

Kategori: Allmänt

Dagen efter julafton. Fan va seg jag är. Har inte gjort något alls sen jag vaknade, förutom att ligga här i sängen med datorn på magen och kollat runt på internet.

Vad har denna dag att bjuda på? Jag är tokförkyld, men tänker inte låta det stå i vägen för en lördag.

Igår firade vi jul här hemma så det innebär massa julmat till rester. Det är fan ett av de tråkigaste sakera, att äta rester. Haha. Hade iallafall jätte trevligt igår och fick massa fina presenter :)

Sara

Tack snälla tomten...

Kategori: Allmänt

Dagen efter julafton. Fan va seg jag är. Har inte gjort något alls sen jag vaknade, förutom att ligga här i sängen med datorn på magen och kollat runt på internet.

Vad har denna dag att bjuda på? Jag är tokförkyld, men tänker inte låta det stå i vägen för en lördag.

Igår firade vi jul här hemma så det innebär massa julmat till rester. Det är fan ett av de tråkigaste sakera, att äta rester. Haha. Hade iallafall jätte trevligt igår och fick massa fina presenter :)

Sara

God jul mina vänner

Kategori: Allmänt

Igår sov jag över hos min pappa. Vi hade minijulafton samtidigt som vi spela bingolotto. Inga vinster där, men däremot bland julklapparna! Vann 60 kronor på lotter (haha), sen fick jag otroligt fina presenter. Hade verkligen inte förväntat mig det, så jag är super glad.

Kan berätta att jag bland annat fick en klocka, presentkort på ikea på 700 kronor samt pengar. Helt otroligt va mycket saker. Tack pappa! <3

Desverre känner jag mig lite hängig. Så jag sipprar te så ofta det går och varje timme blandar jag i lite speciella örter hehe.

Host, prosit.... Aj aj!

Nu ska jag fixa mig sen fira julafton med övriga i familjen :)

Sara

Tomtesjuk?

Kategori: Allmänt

Vart runt tre timmar på jobbet idag då. Uppdaterade mig om alla nya erbjudanden mm. Kan komma mycket "klagomål" nu runt jul pga det kalla vädret och dem hårda vindarna. Gäller att förklara på rätt sätt hehe. Sen är det där med presentkort också, men det verkade inte allt för svårt.

Jag har städat någolunda okej nu. Ingen ska ändå vara på mitt rum men ändå. Nu väntas snart lite hårfärgning. Sen packa väskan för att imorgon åka och jobba sen hem till far!

Inge tomtesjuk än så länge, peppar peppar...

Sara

Dan före dan före doppardan

Kategori: Allmänt

Idag ska till jobbet på Viking Line och bara förbereda mig inför morgondagen. Har nog en massa mejl som ska läsas, behöver uppdatera dem nya erbjudandena men framförallt lära mig om hur vi hanterar presentkort. Ska jobba heldag imorgon, dvs dagen innan julafton. Jag hoppas det blir lugnt men det är väl säkert någon som ska ge bort ett sådant i julklapp.

Iallafall.. jag ska bara va där i ca två timmar nu på morgonen. Inte jobbar på över två veckor så måste vara säker att det flyter på. Efter det ska jag hem och städa mitt rum.

Imorgon är det heldag som gäller då, från 9 till 6. Direkt efter det åker jag hem till pappa. Då ska vi äta god mat och spela bingolotto, uppesittarkväll!

Sara

Jobbigt

Kategori: Allmänt

Fy fa-a-an.... vilken hög telefonräkning. Usch! Det är pga alla sms-buss-biljetter. Bara dem låg på 180 kr. Kanske ska köpa ett busskort?

Usch nu vart jag på dåligt humör. Ska dom pengarna komma från denna månad då? Ja ja...

Sara

This is bigger than us...

Kategori: Allmänt



Jag älskar dessa bilder som jag fotade förra vintern. Kan tycka att dem känns lite mörka, men jag gillar den känslan i foto.

Sara

Känns inte riktigt som jullov...

Kategori: Allmänt

Lördagkväll.

Va fort dagen har gått. Runt lunch fick jag äran att åka med Sandra till erikslund. Hon tog körkort igår så det var spännande! Där handla vi ned nödvändigaste inför kvällen. Väl hemma kollade jag på filmen Bring it on, för den gick på tv. Satt framför tvn och datorn i princip resten av dagen.. ända tills jag tog beslutet att följa med vinden och ginger ut.

Så nu är jag redo för det. MEN får inte glömma bort att jag ska iväg imorgonbitti. Därför blir det en relativt lugn kväll, inte så mycket dricka eftersom jag ska ta bilen imorgon. Men det känns bra. Träffa mina vänner, snacka och chilla. Vi funderar på att gå till kanske Sky bar. Vi får se!

Mycket snack om ingenting. Jajamen.
Sara

Hick

Kategori: Allmänt

Åh, precis nyss fick jag hicka. Så jobbigt... väntar på att det ska ge sig då ska jag gå och lägga mig. Har haft en helt fullspäckad vecka med massa mys med mina vänner och mycket festande. Igår var vi som sagt på Å och åt god mat och drack och idag vart det faktiskt en hemmafest. Riktigt roligt, träffade massa nytt folk.

Bloggen har legat lite på sidan dem senare dagarna, lika så bloggläsandet. Såå... imorgon ska jag ta igen allt som jag följer, vänners bloggar, kenza, kissie, tyra, blondinbella... jaa listan kan göras lång. Kul tidsfördriv.

Imorgon åker vännerna till e-tuna för att festa till på en julfest, men eftersom jag ska iväg söndagmorgon måste jag stanna hemma. Så ni övriga, vad händer? =)

God natt!
Sara

Jullov

Kategori: Allmänt

Jajamen, sista dagen vid skolbänken är avklarad. För denna termin. Även för nästa också, för då har vi bara fördjupningsarbete och praktik (om vi bortser från enstaka träffar i skolan).

Imorgon ska jag inleda mitt lov på Strömsholms slott. Ska äta lunch med klassvännerna samt ha julklappsbyte. På kvällen blir det utgång och middag på Å. En torsdag...

Helgen då? På söndag morgon ska jag iallafall följa med Sara till hennes jobb. Ska få presentera mig själv och kolla runt inför ett möjligt extrajobb :D

Nu blir det sängen.
Sara

Monsters

Kategori: Allmänt

I dessa vintertider blir det mycket film, därför kan jag rekomendera ännu en! Såg igår "Monsters" som förövrigt inte låter som en film jag skulle kolla på. Det är lite sci-fi inspirerat vilket jag inte gillar i filmer men i denna var det alldeles lagomdos. Kulturmötet, skräcken och dramat tog över det så det vart en bra kombination.

Här är trailern:



Och här en låt som jag fastna för! All filmmusik är framför av jon hopkins och det passade verkligen i denna film.



SE DEN!

Sara

Dagarna innan lovet...

Kategori: Allmänt

Gud va denna dag har gått fort! Slutade skolan runt halv tre då följde jag med mamma och elsa på långpromenad. Gick förbi moster där vi stannade ett tag, och på hemvägen gick vi till hundgården. Där blev vi såklart också kvar då Elsa fick två kompisar att busa med. Ja sen vart klockan 5.


Nu väntar jag på mat, är vråååålhungrig. Och att vi ska äta en supergod mat gör att jag bara längtar ännu mer.

Veckan som kommer är ganska fullbokad. Imorgon är det skola, och då ska vi ställa frågor till en panel baserad på tre framgångsrika ledare från branschen. Efter det tänkte jag gå och träna, men jag känner mig själv, vi säger kanske. Onsdag blir det julmys med vännerna från klassen. Först en snabbis på stan. Torsdag ska vi ut till Strömsholms slott och ha avskedsdag. Blir även lunch där, och på kvällen har vi bokat bord på Å. Sen börjar mitt jullov :D

... men jag har äran att få jobba flera dagar under lovet så så mycket ledigt blir det inte. Säger bara TUR att jag fått jobbtider, har inga pengar alls så får låna nu till allt som händer. Det är ju tråkigt, att behöva låna pengar för att äta mat när det serveras gratis hemma haha. Men det ska bli så trevligt dessa dagar.

Ja, inte mycket mer som händer i mitt liv. Ska diskutera lite födelsedagsfirande med Sofie snart, inte långt kvar ju ;-)

Sara

The switch

Kategori: Allmänt

Jag kollade precis på filmen The Switch. Kan verkligen rekomendera den om ni gillar kärlek/drama/komedier. I slutet grät jag väl kanske en halv timme i sträck haha. Har sådant "medlidande" speciellt när det gäller små söta barn. Se den!

Sara


Kan jag ägga nu?

Kategori: Allmänt

Igår var en grym kväll med sandra och sofie. Vi började hos mig där vi faktiskt spelade gitarr och sjung i flera timmar. Det var så kul!! Sofie är en grym sångerska, riktigt speciell röst faktiskt. Sandra måste ju vara äggets vapendragare. Så hon skakar! Och jag... dotter till jimi hendrix.

Sedan förde vinden oss vidare till Å där vi hade en riktigt rolig kväll. Massa vänner slöt upp så det var super roligt.

Idag ska vi faktiskt fortsätta där vi sluta... med musiken då.

Sara

Julmys

Kategori: Allmänt

Idag är jag bjuden på Julmys hos Sophie! Hon ska bjuda på julmat och det uppskattas jätte mycket. Sen är det ju idol-finalen ikväll, så jag hoppas verkligen vi kan ha på tvn i bakgrunden, måste se!! Jag hejar på JAY.

Efter skolan idag åkte jag och sara och åt mat på erikslund. Fan va konstigt det känns och säga "jag och sara" sitt eget namn liksom haha. Det var iallafall jätte gott. Sen svängde vi förbi bolaget och där var det en jävla kö. Damen framför oss köpte så det räcke till och blir över, och inte nog med det så skulle hon ha två kvitton, betala med kort som inte funkar på ena, och kontanter som inte räckte till på det andra. Mitt i allt ringer hennes mobil och den ska hon såklart försöka svara i också. Kaos :)

Nåja, innan jag ska till Sophie tänkte jag ta en tripp på stan, inte för att jag har några pengar att spendera men det finns lite saker jag ska kolla på. Imorgon kommer sofie hem från denmark då hoppas jag vi kan styra nått.

Trevlig helg!
Sara

Vill gå på SPA

Kategori: Allmänt

Åh, det är dagar som dessa jag önskar att vi hade solariumet kvar. Det var så himla skönt att ligga i en mjuk och skön säng samtidigt som man får färg och massa värme. Somnade alltid. Sen var det dusch, massa scrub och insmörjninng. Avslutades med lite popcorn och en bra film. SHIT, va sådant är viktigt för själen.

Det kanske inte är så bra för själen egentligen. Visserligen är det ganska farligt med solarium men det var inte lika mycke hysteri för tre år sedan. Nåja, får nöja mig med bus-lotion!

Förresten mina läsare, har ni planer för nyår?

Sara

Den ska jag ha

Kategori: Allmänt

Idag var jag på stan med Sophie och vallis, det kanske inte var så märkvärdig tycker ni, men jag måste bara få berätta om besöket på Global Living som kom att förändra mitt liv.

Vi gick in där och gick runt och kollade lite... sen helt plötsligt kommer butikschefen fram till mig och ba "DIG ska vi ha". Jag vart helt förvirrad och undrade vad han höll på mig. Men, besöket slutade med ett heltidsjobb som inredare.






Hahahaha skoja. Fyfan, mina drömmar :(
Asg jag garvar åt mina egna skämt, inte ens roligt. Men till den riktiga grejen dårå, jag hittade deras CD-utbud med massa "global music" dvs musik från hela världen! Åh, jag blev frälst. Dem hade ett par mega hörlurar så kunde man välja vilka cd man vill lyssna på. Fastande enormt för African Reggae. "DEN ska jag ha" sa jag.

 

Här är den bästa låten på hela plattan tycker jag, Mo' Kalamity - Vision.

Skola imorgon!

Sara

14 dagar

Kategori: Allmänt

Varje morgon sätter jag på "All night long". Den får mig på så jävla bra humör så det inte är sant. Haha.. jaa... underbart vad musik kan göra.

Denna veckan går vi tillbaka till klassrummen efter 6 veckors praktik. Men idag är det hemarbete som gäller... så jag ska påbörja det nu, sen träffa sophie på stan och sen kl. 4 har jag massage.

Nu hoppas jag på en snabb 14-dagarskurs. För efter detta väntar nämligen lite jullov, och det ska bli så himla skönt!

Sara

Shopping söndag

Kategori: Allmänt

Ja, nu är det riktigt tomt på kontot. Tror nästan det ekar! Har länge velat ha dessa skor, men alltid kännt att det inte funnits pengar. Men idag på stan såg vi till vår förvåning att dem var "så jävla billiga" så kunde inte låta bli..


Dem är från Scorett - Tiamo, ni vet butiken som öppnat inne i Igor.

Imorgon är det eget arbete och på tisdag börjar skolan! Shit.. två veckor kvar till jullov.

Sara

Lördagkväll

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en toppenkväll med vännerna! Vi var hemma hos fia och åt got mat och drack. Fia som i januari ska åka på bartender-kurs i london bjöd på massa drinkar. Det är väl lika bra att träna så mycket som möjligt så hon redan är förberedd? Det tyckte vi var kul iallafall och vi ställde gärna upp som försökskaniner. Det blev både strawberry daiquiri, cosmopolitan och hotshots! Jätte duktig var hon.

Vinet och cidern blev mer eller mindre liggandes kvar hemma hos henne. Nåja. Vi tog taxi vidare till stan där vi gick in på bmb. Helt okej, inte många man kände men vi dansade oss igenom natten. Tog sista bussen hem och nu har jag precis vaknat tänkte jag skriva men det stämmer inte. Har suttit här ett bra tag, ska fixa mig sen åka ner på stan.

Sara

All night long!

Kategori: Allmänt

Började denna lördagmorgon med en vinterprommis med elli och hundarna. Elsa fick vara lös för första gången i spåret.. haha. Gick över förväntan faktiskt, eftersom hon bara följer efter Azzra hela tiden så var det inga problem.

Snart ska jag iväg till enköping på hundkurs. Vi ska låna ut Elsa till några hundcoacher som ska ta examen och behöver göra sitt sista "prov" med några valpar.

Ikväll blir det troligtvis homecoming party för ebba som vart i Italien i tre månader!

Vad tycks om designen då? Använde en gammal mall från sommaren, men smyckade den med lite frostiga snöflingor!! Fick inspiration från dig elli, haha.

Sara

Jay och Minnah!

Kategori: Allmänt

Idag var det sista dagen på praktiken. Känns ju lite tråkigt, men kul att träffa vännerna i skolan dem två sista veckorna innan ett långt lov. Har även fått möjlgihet att jobba lite samt komma tillbaka i vår för yttligare en praktikperiod :)

Har precis kollat på idol, mina favoriter gick till final! Längtar till fredag. Nu blir det snart sängen, imorgon ska jag elli och hundarna gå på morgonpromenad, hoppas på fint väder. Men först.... ett sista försök med designen här på bloggen. Har försökt flera dagar men blir inte som jag vill.

Sara

Inom sin tid...

Kategori: Allmänt

Jag håller på att förstör min blogg så med all respekt, ursäkta röran.

Glimten i ögat

Kategori: Allmänt



Sara