Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Fredagen den trettionde, hehe!

Kategori: Allmänt

Jag har ingen skrivlust just nu, hehe! MEN istället lägger jag upp lite bilder från igår. Värt att skriva är att Sofie, tredje bilden, hade en sjukt fin klänning på sig igår.















Sara

Ett kärt tips.

Kategori: Kläder/mode

Jag hade panik. Nej, panik hade jag inte. Jag var förvirrad och fundersam. Vad ska jag ha på mig ikväll? Har ju den svarta tunikan, eller den svarta kjolen.. eller varför inte den svara klänningen. Svart svart svart.

Ville ha något nytt, och det enda jag hade i tankarna var beight. Beight är min favoritfärg, men har bara blusar i den färgen, ingen festlig tunika, klänning, eller kjol. Ljög. Har kjol.

Vilket som, ett kärt tips till er läsare är att fynda halvsnygga rea-plagg och göra om dem. Det gjorde jag idag. Köpte en vit lagom lång tunika med väldigt väldigt vida armar, som fladdar osånt. När jag kom hem klippte jag av det, sydde igen och la in ett resårband i vardera arm. Fick därmed en sjukt söt cremevit klänning med lite puffarmar! Är riktigt nöjd, 149 kronor + 1,5 timme framför symaskinen (den krånglade).

Reslutat:




Ikväll ska emma firas, kul!
Sara

Nöff Nöff!

Kategori: Allmänt

Igår tog jag svininfluensan vaccinet. Jag mår bra, det är lungt! Men min arm däremot är tung och värker. Tänk er, ni har gymmat typ 7 dagar i rad, och sista dagen orkar ni inte ens borsta tänderna. Så känns det. Får fråga mamma om hjälp med att klä på mig :( Haha.

Puss
Sara

Jag har fuskat.

Kategori: Allmänt

Usch, mår så dåligt! haha skoja, jag mår skit bra, jag känner mig mätt.
Fuskade imorse, eller alltså.. egentligen inte då man helt får välja själv om man vill äta soppa till frukost eller inte, men jag har sagt att jag ska pröva det, men denna morgon var jag så hungrig. Jag åt istället knäckebröd med lördagskorv och skinka. DET VAR SÅ JÄKLA GOTT!

Idag på schemat står det grönsaker. Har gjort en sallad till lunch, med soppan förstås. Längtar! Är i princip hungrig varannan timme.

Och så är det kör ikväll, kul. Det var ledigt förra gången så det blir spännande idag. Förbereda oss in för jul kanske? Julsånger<3

Till skolan nu!
Sara

Bara en liten bild på soppan..

Kategori: Allmänt

Citerar Lena, "Så nog är det detox alltid". Toaletten!



Soppa för hundra peronser, soppa för tre dagar.
Sara

Fullt ös, medvetslös!

Kategori: Allmänt

Idag har jag lagat soppa för 100 peronser, typ! Jag ska börja äta soppa varje dag, till frukost, lunch och middag. Det är som en detoxkur. Genom att äta denna soppa i en vecka så rensar den ur kroppen på toxiner (gifter). Det är lite olika tillbehör till detta, men oftast och mest frukt. Ska dock bara kör en provgång denna vecka, tre eller två dagar, beror på hur länge soppan räcker! På fredag ska Emma firas och jag kunna dricka alkohol så måste ha en paus på 24 timmar från "dieten". Men sen nästa måndag börjar det igen i en vecka frammåt. Ska bli spännande, sötsuget ska bort, man blir piggare och om man har tur kan man gå ner uppåt 7 kg. Jag siktar kanske inte riktigt på det, men 3-4 kg hade inte vart fel.

Förövrigt; påbörjade första middagen denna kväll, soppan är skit god! Kommer bild så småningom.
Hämtade också ut ett paket från H&M idag, det innehöll dessa vackra skapelser. Jag älskar kilklackar.



Sara

Jag känner mig iaktagen.

Kategori: Allmänt

Jag kollade nyss på den nya skräckfilmen Paranormal Activity, och ryktena stämmer.. det är fan den värsta skräckisen sedan Blair Wicth project. Jag är helt uppskärrad och spänd. Till och med min bror var rädd. Usch. Vill helst inte gå och sova nu, och då kan jag påpeka att jag inte brukar känna så. BWP kollade jag på själv mitt i natten, den var spännande. Denna film är hemsk. MEN, jag tänker se den igen.



Sara

Lördag morgon.

Kategori: Allmänt

Jag var inte ensam om att tycka att 9 utav 10 gånger så är förfesten bättre än krogen, exempelvis igår. Matilda fyllde år och vi spelade kort, drack och åt chips. Riktigt trevligt tills klockan hamnade på halv 11, då blev det "panik" för att hinna med buss och sånt så alla splittrades i princip. Väl på krogen sög det hårt, någon random brud fastnar med sin väska i min klänning och ba "Oj... *draaaaaar hårt*" så klänningen dras upp, spricker, för det är så skört material. Inge vidare kul att gå runt med det direkt. Och för att göra saken lite sämre så fungerade inte mitt kort! Nordea. Sämst.

Pluto är ingenting utan terassen, tyvärr.

Värt att nämna idag är att jag och mitt körkort firar 1 år.

Sara

Fredag<3

Kategori: Allmänt

Vad gör jag? Ja, vad gör jag egentligen.. Nä, inte mycket. Inväntar sega Anna, men det är man ju förberedd vid iofs, Haha!

Blev irriterad idag. Köpte lösögonfransar på H&M, och när jag kommer hem så är limtuben borta. Yay! Så nej, det gick ju inte så bra att limma fast dem direkt, prövade med papperslim först men nä, då tog jag karlssons klister. Not. Hahah, ja jag har kul.

Aja, om en timme är bussen här. Drick, drick, drick!!

Poséing is my middle name.


Sara

23.59

Kategori: Allmänt

Klockan är nu runt 23.59 och jag ska snart gå och sova, tänkte bara invänta tolv-slaget för då ska jag säga grattis till matilda som fyller år. Ska hem till henne imorgon också på lite födelsedags-förfest, något.

Har umgåtts med tjejerna idag, och ett stort grattis till HANNA som tog körkort denna morgon. Välkomen in i klubben, så att säga. Ser fram emot att få åka med dig.

Godnatt nu.
Sara

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Dagen har inte vart bra. Eller, den har vart bra, men mitt humör har inte vart på topp på grund av en del tråkiga "nyheter".

Tog iallafall tag i städandet utav min walking closet, haha skoja, så jag är nöjd. Känns riktigt skönt. Nu följer lite FÖRE och EFTER bilder.

MEN innan.. missa inte dagens inlägg på http://atminstonemusik.blogg.se, jag fick äran att gästblogga idag så gå in och kika och lyssna på bandet jag tipsade om!

FÖRE städningen. (Var snabb med att ta bort kläderna)




EFTER städningen.




Sara

Jag är äldre än bella.

Kategori: Allmänt

Idag är det Isabella "Blondinbella" Löwengrips födelsedag. Tillägnar hela dagen till henne, jag tror hon skulle behöa det. Not!!

Sara

Snart är det fredag, igen.

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från massagen. Alltid lika skönt. Har en del problem med vänstra sidan utav ryggen så Lennart jobbar för fullt med att fixa de spända musklerna. Går till honom cirka 2 ggr i månaden.

Iallafall, var på stan lite innan. Gick runt själv och åt mat själv. Kommer det med åldern tro? Åt på burger corner och samtidigt läste jag tidningen.

Imorgon är en viktig dag, har ett möte / intervjuv på en praktikplats. Ska sälja mig själv?

Nu ska jag fortsätta mitt liv, lyssnar igenom ett band som jag funderar på att rekomendera i Oskar och Kims blogg, fick nämligen frågan om ett gästinlägg, vilken ära!

Kram
Sara

green eyes.

Kategori: Allmänt

Imorse befann jag mig hos grannen, mikaelikyrkan, och sjung med Vi och Meri-kören. Vi hade fyra låtar samt några psalmer att framföra. Gick hyffsat bra, fick tummen upp utav körledaren efteråt!

Cyklade till mormor och morfar och åt lunch, pizza haha, och sen mot kvällen spelade vi bingolotto. Vann ingenting.. hade dock en 4a på "Lotta väjer vinsten" som var en stor gräsklippare som man kan sitta på och köra. Den hade jag gärna velat ha.. inte.

Skola imorgon, lite trött som vanligt men väl där går det undan.



Sara

Ahaaaa

Kategori: Allmänt

Jusste, jag måste ju gå upp tidigt imorgon. Jag hade glömt bort, eller förträngt, att jag ska sjunga i mikaelikyrkan imorrnbitti. Samling 9.30. Hum. Det går nog bra.

Ikväll ska jag äta god mat med vitlökssmör och kolla på en film tror jag att det blir.
Hörs!
Sara

Lördag 0.

Kategori: Allmänt

Helgen är snart slut.
Haha, nejdå. Men den går snabbt! Redan lördag.

Tränade igår så idag vaknade jag upp med en rejäl träningsvärk, men jag gillart'.
Ska fixa mig och åka ner på stan med min mormor idag. Sedan är det lördag hela dagen, zup?

En påminnelse till mig själv och er andra är att kolla på KENTS live spelning från New York, den 6e november runt 21.00 på Aftonbladets hemsida.

Sara

Cykla till skolan?

Kategori: Allmänt

Idag ser inte vädret så kul ut. Det första jag gör på morgonen är att dra upp rullgardin och mötas av dagens väder. Idag dugg-regnar det, det är grått och ser riktigt ruskigt ut. Vädret styr min dag. Idag verkar inte bli en bra dag.



Sara

Tv på hösten är bäst.

Kategori: Allmänt

Idag finns markus krunegårds nya skivor på spotify, ska ta och lyssna igenom dem imorgon för nu börjar greys anatomy!

God kväll, god natt.
Sara

Onsdag 3.

Kategori: Allmänt

Jag svär. Jag svär att det var snö jag såg! Idag, efter skolan. Emma säger att det regnar, Lina påstår snö. Det var tamefan SNÖ! Men inte mycket.. 

Har läst lite mötesindustri, var också ute på tomten och fota lite. Så härliga färger!







Sara

Min olycksdag..

Kategori: Allmänt

Den 13 oktober för 6 år sedan sprang jag in i en balkong dörr. Trot eller ej, jag vart utlåst av Sophie Åström och ville in. Resulterade i 12 stygn, två ärr på armen. Kan inte göra mycket mer än att skratta åt det idag, ett minne för livet. Försov mig förövrigt imorse till 08.20, jag skulle åka 08.30 ungefär. Kan det ha något med saken att göra?

Sara

Tisdag 2.

Kategori: Musiktips

Godkväll på er, mina 25 ynka läsare.
Jag skulle nog kunna räkna upp er alla.. sophie, josse, lena osv osv. Ja listan kan göras lång, eller inte. Men som sagt, har lagt det där med att bli en känd bloggare bakom mig, när jag och emelie var uppe runt 100 läsare var det fasiken ett rent helvete att ha koll på allt. Det tog verkligen riktigt mycket jobb. Så jag nöjer mig med tjugofem stycken idag, tack till er.

Fick reda på igår att vi har tenta på fredag om kongresser. Vet inte riktigt om jag ska börja läsa nu, man lär sig så mycket på lektionerna! Men har skrivit ner lite anteckningar på datorn nyss så det för räcka för idag. Tog också en promenad till mormor och morfar, där bjöds det på fika, kaffe och knäckebröd med RIKTIG skinka. Riktigt gott efter en 30 minuters "utgång" i kylan. Var förövrigt snö i Uppsala imorse, min lärare kommer där ifrån och hans lila bil var vit och plogbilarna höll på för fullt på gatorna. Underbart?

Om det är något band ni ska söka på spotify just nu så är det The Temper Trap, TTT. Här är en av mina favoritlåtar, Soldier on.



Imorgon är det kör igen, och lite speciellt för det är övning inför söndagens "show" haha. Ska sjunga i mikaelikyrkan kl. 11.00, be there ;)
Hörs!
Sara

Morning yearning

Kategori: Allmänt

Idag påbörjade vi en ny kurs i skola som handlar om konferenser. Det tycker jag är jätte intressant, dock så skrämmer engelskan mig ganska rejält mycket. Vissa texter är på engelska och också i arbetslivet så handlar det mycket om internationella kontakter. Inget för mig tror jag.

Tog mig i kragen och drog till gymmet och tränade efter skolan. Blev som vanligt bara en runda på gymmet, nio maskiner tror jag. Bra mjukstart. Känner redan nu att jag är helt slut i armarna. Vid halv nio ska jag göra iordning en smoothie samt nå goda hård-mackor. Kvällsfika dämpar sötsuget.

Något ni borde prova är sitta i er rum eller på något annat mysigt ställe. Mitt rum består utav bruna och beigha färger, riktigt höstinspirerat. Iallafall.. sätt er ner och slappna av, helt efter ett träningpass för då är kroppen helt borta, och så lyssnar ni på denna vackra låt. Inte nog med att filmen är gjord till minne utav Heat Ledger. Det enda som fattas är första snön. Så himla mysigt, jag skulle kunna sitta i timmar och lyssna på b.la Ben Harper och bara kolla ut genom fönstret på kylan. Man blir lika lycklig varje gång "Mamma, det snöar!!!". Dagen efter klagar man på kylan. Det spelar ingen roll. Det ska snöa inatt enligt vädernyheterna. Nästan så att jag funderar på att vara uppe.

Låten drar igång runt 0.14.



Sara

Måndag 1.

Kategori: Allmänt

Godmorgon, godmorgon.

Off to school snart, men först en givane frukost. Är jag hungrig?



Måndag är alltid måndag. Ser iallafall fram emot ikväll kl. tjugoettnollnoll.

Sara

Som alla andra gånger..

Kategori: Allmänt

Från och med imorgon påbörjar jag en intensiv period. Såklart handlar den om allt förutom godis och chips.
Hehe, nä skämt och sido. Senaste månaden har vart förfärlig gällande sådant. Har kommit in i ett stimm där chips på vardagarna blivit en vana. Det är inte gott längre, är seriös beroende. Godis där imot, visst det är gott, men jag klarar mig! Jag är saltberoende. Vad beror det på? Svettas jag för mycket?

Iallafall så ska jag ta tag i det här med start imorgon. Verkligen äta en riktig frukost vilket jag är usel på! Ha med mer mat i matlådan, jag äter inte så värst mycket men jag kanske skulle behöva äta mer så jag inte går och småäter hela tiden? Jag har svaren på mina frågor men är jäkla lat.

Ikväll är det iallafall söndag och ska trycka i mig så mycket chips som det går att göra en söndagskväll. Haha, nja men iallafall lite för imorgon är mitt första mål att inte äta något godis eller chips förrens fredag kväll. Det låter as lätt, men jag vet att det kommer bli tufft. Seriöst.

Så. Ja. Det var väl det. Ska höja trycket på min intensiva period, nu i början är det godiset som ska bort sedan kanske jag kör bort med kolhydraterna för jag var som piggast i vintras förra året när jag gick efter Gi. drygt bara med alla jävla bönor..

Ha en bra söndag! =)
Sara

Åker till Örebro imorgon.

Kategori: Allmänt

Vart nere på stan denna dag. Köpte en jätte fin klänning på rean som jag tänkte ha imorgon, troligtvis. Får se hur allt passar ihop!

Nu ska jag duscha. Har precis packat inför imorgon (låter som om jag ska iväg på en weekend). vill alltid ha med mig options. Somsagt, dusch och sen hem till jois och chilla och kolla på nya serien på fyran, inlåst.

Sara

Min bror i sin nya jacka som han köpte idag.

Vart tog lockarna vägen?

Kategori: Allmänt

Bjuder på denna. Det är svårt att färga ett tidigare slingat hår. Lite grå, blonda slingor gömda i barret, men det får hålla i sig nån månad innan jag färgar igen =) Notera att det här är jag, direkt från duschen. Typ.

Chipzzzzz

Kategori: Allmänt

I'm a free women.

Var på stan idag inhandlade lite smågrejer. Bland annat så har min blonda dröm gått i kram, nä men jag har färgat mitt hår brunt igen. Blont hår ser så jäkla slitet ut? Men det var en kul sommar! haha skoja.

Fick även besked från en LIA plats som jag sökte, och jag hänger ut mig själv genom att säga att jag inte kunde få praktisera där på grund av lite olika anledningar. Sökandet går vidare, det tynger en verkligen.

Kör ikväll, och så kanske lite chipz.

Sara

Armband.

Kategori: Allmänt

Har köpt ett annorlunda jamaica armband.

Nä, men ni vet dom här små flätade skinnarmbanden som man alltid köpte när man var utomlands? JA, ett sådant har jag köpt idag på Indiska fast med lite nit-liknande smycken på. 39,50 kr.



Uggly betty och desperate housewifes idag. Lycka!

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Sådär. Nu har jag förhandsbokat Kents nya cd. Spännande!

Skolan nu då. Sedan är det studiebesök på Stadshotellet och efter det stan en snabbis med tetran aka. Sofie.

Sara

Röd, red, rouge.

Kategori: Musiktips

Jag gick in med tanken "sämst måndag" och se där, det blev en ganska bra måndag. Skolan gick snabbt och väl hemma åt jag falukorv med mackaroner och nu väntar svenska hollywoodfruar.

Kents senaste låst, töntarna, har ju vart releasead ett tag och nu är tydligen datum satt för deras nya cd röd. Sjätte november kan man läsa på blogg.se's hemsida, men trots det så finns den inte att förhandsboka på cdon.com. Får ta och kolla upp det.

Om det är någon skiva som jag ska köpa så är det kent, även fast jag kan känna att jag hellre idag skulle vilja köpa någon annan. Okej, nu kan jag faktiskt köpa två stycken om jag vill men vad jag vill komma fram till är att Kent är ett måste, oavsett om den är dålig eller bra.

Kent sommaren 08, underbart!


Sara


Kanelbullensdag.

Kategori: Allmänt

Idag är det kanelbullensdag, lika så som det var för två år sen då jag tog detta fotografi på mig själv. Minns dagen som om det vore igår, jag kom hem från skolan.. mamma hade köpt STORA kanelbullar, och som alltid efter en krävande skoldag så var jag så jäkla socker-sugen. Så jag tog min bulle, satte på min CD-spelare. Jag hade lånat fyra skivor av jois.. Tre The Strokes plattor och en Junior Kelly. En perfekt höstdag!

Bilder från Oktober, den fjärde 2007.





Ni som läser min blogg kanske har märkt att jag ofta blickar tillbaka i mitt liv och ofta påstår att "det var bättre förr". Min tonår var det bästa hitills, men vad har jag att jämföra med egentligen? Livet var verkligen bäst när jag var sjutton år, men såhär i efter hand har det slagit mig att, det kanske inte var bäst då? Kanske är livet som bäst nu? Nu när jag har möjligheten att blicka tillbaka över alla roliga minnen osv. Jag tror fan det. När jag söp mig redlöst full eller stod på en scen för första gången. Inte fan var det kul. Det var äckligt och nervöst. Men idag är det ju fruktansvärt underbart att bland annat tänka tillbaka på JUST det. Det var inte bättre förr. Det är bäst idag.

Sara

Gårdagen.

Kategori: Allmänt

Tog lite bilder igår med min kamera, dem flesta laddas upp på facebook men några bjuder jag på här.







Ikväll ska det spelas bingolott. Jag ska vinna en bil!
Sara

02.52

Kategori: Allmänt

Vilken kväll.
Vilken jäkla kväll.

Kvällens eloge (heter de så) går utan tvivel till josefin sandell som både skjutsat mig dit och ner på stan. Vad vore jag utan henne? Antagligen en blöt tjej för det regnade idag.

Jahapp. Vi kom in på blue moon bar, jag spelar tydligen dam handboll i HIV tänkte jag säga men jag menade IVH fan va nice. "Alla IVH Dam in nu" hehe. Shysst folk ute, ser fram emot när jag blir 22+.

Annars då. Träffade en syssling på stan, Jessica, som skänkte en tia till mig så jag kunde åka buss hem, de va snällt. Så nu sitter jag här.

Och imorgon ska jag cykla till prelaten, till Lina. Där väntar en salladskål, lite dricka och en gitarr..
men på något konstigt sätt så ser jag faktiskt fram emot det.. en cykeltur med gitarren hängandes på ryggen. Hoppas på bra väder!

Ska sova, och gå upp i skaplig tid.
Sara

Kära vänner.. och fiender.

Kategori: Allmänt

Äntligen lördag!

Ikväll ska jag iväg hem till Lina i min klass, det blir jag och sara från västerås, sen dem andra fyra som inte är från västerås. Göteborg, Karlstad och Strängnäs är blandningen.

Jag står för sallad ikväll, västeråsgurkan. Haha! Ska snart fixa mig lite sen åka iväg med lite andra "invandrare". Johanna, Sofie och Ania från Örebro. Nästan. Dem går ju i skola där. Så vi ska åka till Hummelsta och inhandla lite godis för kvällen.

KANSKE inte blir någe mer uppdatering denna tag. Så, vi hörs!

Sara

Hand Made

Kategori: Kläder/mode

Här är armbandet jag köpte igår. Det är alltså Majsan i klassen som har gjort det, hand made.





Sara

Yukimi Nagano live

Kategori: Musiktips

riktigt skönT. om det icke intresserar er, spola fram till cirkus 2 minuter, eller exakt 1.57 så bjuder jag på känslan.



Sara

En dag utan dess like.

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit HELG!
Så himla underbart skönt, det kommer bli en bra helg.

Idag då. En lång för och eftermiddag i skolan. Inveklat ämne som krävde djupa djupa förklaringar. Inget för mig. Kan säga att alla i klassen blev någlunda arga, speciellt Lina "Sara, räck upp handen" Haha. Har en tendens att ba' säga saker rakt ut.

Efter skolan skulle vi till Majsan för att kolla på smycken, men innan det åt vi någon form utav middag/mellan mål på burger king. Det satt riktigt nice. Väl hos Majsan var vi i paradiset. Massa fina smycken, skulle kunna tänka mig att köpa allt! MEN det gjorde jag inte. Kom hem med ett armband, örhängen och lite clips eller var det nu kallades. Små smycken man kan sätta fast på armband m.m. Visar på bild imorgon!

Sen då. Massage, massage, massage. Finns det något bättre? Jo det finns det såklart, men vilket som så var det precis vad jag behövde. Emma funderade för övrigt på att skaffa massagestol istället för pojkvän "billigare i längden" haha, påtal om ingenting för Majsan hade en massagestol och det har Massagestället också som jag vilade i lite innan min tid. Förövrigt hade jag glömt pengar, men Lennart va så snäll så jag behövde inte betala.. förrens dubbelt nästa gång, Hehehe!

Intressant? Inte speciellt. Tyvärr så är det såhär mitt liv ser ut. Ha ha haaaaa.. Ska sova lite snart, och imorgon ska jag "Göra stan".

Sara