Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Imorgon är det ju Valborg.

Kategori: Allmänt

Eftersom jag inte har så mycket att roa mig med (tv) så kollade jag igenom min dator på bilder. Samtidigt som det lyssnade jag på The Swell Season - The moon. Helt plötsligt slog det mig att jag kommer sakna Josefin så himla mycket när hon reser iväg om mindre än två månader... Det är som om hon är min älskade som ska in i militären och var borta en längre tid, tänk om hon blir skjuten? Hahaha fyfan.. jag kollade nyss på filmen Dear John.



The Swell Season - The moon



... och du! Kolla på filmen Dear John. Den var underbar. Låten kommer därifrån.

Sara

Ikväll då?

Kategori: Allmänt

Vad ska man kolla på ikväll då? Jag har ingen fungerande tv-box, alltså ingen fungerande tv. Förslag på film? Igår såg jag först Skuggan av värmen med josefin. Där är joel kinnaman huvudskålspelare. Han spelar en snäll polis! Haha, han ska ju va kriminell :) Sedan på kvällen blev det Dear John, väldigt fin och bra.. Kanske ska se The last song ikväll? Från skaparen av the notebook.. måste va bra!



Sara

Ikväll då?

Kategori: Allmänt

Vad ska man kolla på ikväll då? Jag har ingen fungerande tv-box, alltså ingen fungerande tv. Förslag på film? Igår såg jag först Skuggan av värmen med josefin. Där är joel kinnaman huvudskålspelare. Han spelar en snäll polis! Haha, han ska ju va kriminell :) Sedan på kvällen blev det Dear John, väldigt fin och bra.. Kanske ska se The last song ikväll? Från skaparen av the notebook.. måste va bra!



Sara

Är det inte typiskt?

Kategori: Allmänt

Idag ska klassen besöka Stockholm för att gå på studiebesök på Clarion sign hotel samt Grand hotel. Jag valde att inte följa med. Det kostar en hel del att ta tåget till Stockholm och känner att jag inte riktigt har råd med det, med tanke på boken som ska betalas idag. Det är ett underbart väder iallafall och så dem får nog kul. Jag åker ju till Stockholm nästa lördag med Kim och Stina, ska se Kashmir! Nära nu.

Igår hände en olycka med min Farmor. Hon ramla med sin cykel och bröt lårbenet. Bara lårbenet, benet över knät, alltså inte halslår benet som vi trodde först. Vi besökte henne igår på lassarettet och hon har gips ända nere från foten upp till skrevet. Det passar ju bra att jag är "ledig" idag då, ska över till henne igen och lämna lite tidningar mm. Så tråkigt det måste vara att ligga där.

Haha, så jävla snygg!

Egentligen hade jag tänkt träna idag. I måndags fick jag en plötslig känsla av halsont. Så typiskt. Nu är jag förkyld!! Varför kommer det nu när jag kommit igång med träningen? Jaja, inte mycket att göra åt det. Blir apoteket nu en snabbis, sen farmor sen va med josse!

Ha en super bra dag, så härligt väder :)

Sara

Peach

Kategori: Allmänt

Åter igen en måndag, en väldigt fin sådan. Runt 15 grader hela dagen, så himla gött!

Efter skolan (som vi idag förövrigt inledde en ny kurs: marknadsföring) drog jag och gymmade. Inte vart där på över en vecka, så veckans mission är att besöka det minst tre ggr. Det kändes bra, svettades som fan.. haha

Nu har jag duschat och luktar persika! Mm, aco:s hudlotion med peach and vanilla. Snart ska jag äta, är sååå hungrig! Sen åka hem till jois, vi ska ha sommar-planerings-träff.

Nu ska vi se, har jag någon bra bild att ladda upp då... (ett inlägg ser så mycket roligare ut då)



Kram
Sara

Dansa dansa dansa!

Kategori: Allmänt

Det är inte ofta vi måste beställa böcker inom den utbildningen som jag går.. men när vi väl måste det så är det inga små summor.

Jag har skjutit upp denna bok flera veckor, och nu på måndag är det dagen D då boken ska användas. JAG har fortfarande inte köpt den! Måste, måste, måste göra det nu. Då kanske den kommer på tisdag.. får hoppas.

Boken heter marknadsplanen och kostar dryga 400 kronor! Det svider i plånboken. Usch. Bäst att den är bra och användbar, blir jäkligt ledsen annars.

































Igår hade vi as roligt. Förfesten var rolig, och alltid kul med lite nya ansikten. Sedan for vi vidare till Bmb där det också var skit kul. Det måste vara för att man inte är där så ofta. Jag, sofie och ellinor stod i princip på dansgolvet hela kvällen, perfekt! Måste göra om det snarast hihi.

Vi får se om bilder dyker upp! Kim hade kamera så får "hoppas" han laddar upp dem, haha.

Idag blir det gudstjänst. Kusin sjunger i kör så jag ska dit och kolla, Sedan var tanken fika/lunch med tjejerna men tror icke det blir så.



Kram
Sara

















Vårstädning

Kategori: Allmänt

Just nu befinner jag mig hos min pappa där vi under dagen har vårstädat! Rensat förådet och krattat gräsmattan mm. Grillen är tänd och snart om ett tag ska vi äta fläskfilé, pommes och vitlöksmör!

Vid fem ska jag åka hem igen och då börja fixa mig inför kvällen. Det blir fest med ellinor och sofie! Ska bli så kul. Har köpt en ny cider också som ska testas.

Eftersom jag sitter vid min gamla dator här hos pappa så finns det skit många gamla bilder. Tänkte ladda upp några, haha!

Ganska tuff typ, 07!




Haha kolla min brorsa!! 2006



Denna bild spreds då på nybygge då en tjej fick den och kopierade och gav ut på skolan, haha!




Sophie, jag älskar dig! hahaha




Liten talang.



Kram
Sara

Snart är det dags för..

Kategori: Allmänt

Blir ingen fest ikväll.. men det är väl skönt! Kör en chill-kväll istället förmodligen, gott med chips! Imorgon händer det iallafall lite grejer. Under dagen blir det vårstädning hos pappa, och på kvällen utgång på BMB.

Fredags mys!



Sara

Tur i oturen

Kategori: Allmänt

Får jag klaga mera?

Skulle ta bilen till gymmet imorse vid halv nio. Den var täckt med snö så jag började borsta av det. När jag kom till vindrutetorkarna så gick dem sönder!! Eller bara lossnade... Jätte kul! Kunde därmed inte ta bilen till gymmet.

Då fick det bara bli 15 minuter på crosstrainer. Och efteråt satt jag och klagade över vädret och va jobbigt det skulle bli att cykla till skolan runt två. Precis då kommer ett sms som förklarar att Föreläsningen är inställd! Tur i oturen, eller?

Så, vad ska man hitta på idag då?

Sara



Silvertejp någon?

Kategori: Allmänt

"..uppe och nere och inne och ute lalala woah woah woah.."
Borr, borr, borr. Hammare, Hammare, Hammare..

Klockan är 07:23 och jag vaknar som hela denna vecka runt halv åtta. Då kommer nämligen våra byggarbetare hit och denna vecka byter dem vindplattor? på varje sida av huset. Idag är det på "min" sida och dem står precis utanför mitt fönster på någon ställning..

Jag kan i princip inte ha rullgardin uppe så jag får sitta här i mörkret vaaaarje morgon. Går ut till toaletten och möts av detta väder! Blir så ledsen. Jävla dålig morgon detta ska vara då, haha.

Fan va drygt det är att vakna av att någon sjunger!!!

Sara

En onsdag.

Kategori: Allmänt

Klockan är 22:22 just nu.

Åkte denna kväll hem till sandra tillsammans med josse. Kollade lite tv, snackade osv men mest av allt så kollade vi på annikas videobloggar. Haha! Vet ni vem hon är? En helt vanlig 15-åring, som bloggar. Att utse från kommentarerna så är hon hatad för hon är "ful, tjock, äcklig, töntig mm". Jag tycker hon är grym som står på sig, och hon är ju framförallt väldigt underhållande =)

Fick "besked" idag att josse har hittat en familj i new orleans så hon åker dit redan om två månader. Så himla roligt för henne men kommer sakna henne så mycket! "och det ber jag om ursäkt för". Haha! Såg ni anna anka söker assistent?

Nu ska jag sova, imorgon har jag skola. Men inte förrens på eftermiddagen fram till kvällen. Dålig tajming.

Sara

Kryssning

Kategori: Allmänt

Idag var jag som sagt på en dags-kryssning till Åland. Det var jag och alla pensionärer. Haha, väldigt trevligt och kul. Vi spelade bingo, drack drinkar, handla i taxfree, åt ala carte och lyssnade på musik!

Först blev det en räkmacka innan Bingon satte igång! Fyfan va gott!



Väl på bingon satt vi vid tur-bordet. På en och tre rader vann mormor 250 kr sammanlagt. På fem rader van en i vårt bordsällskap. På bingo-drinks nummret vann jag! En ny resa inklusive buffé (som egentligen kostar 280 kr).



Vi hade en sån jäkla tur med vädret. Solen sken hela dagen, och det blåste ingenting på däck!



Sedan gick ni ner till resturangen och åt Ala carte (stavning?). Det var syd-afrikanska veckor på viking line så vi åt entrecote med någon salsa sås samt vitlöksmarinerad tigerräka. Till det serverades klyftpotatis.



Min vackra, nyblivna, pensionärs-mormor.



Efter detta tog vi itu med tax-freen som var helt ok. Inga större jublanden men ändå lite av varje. Köpte inte så mycket, men det blev iallafall en parfym (Mexx ice touch), apple sour liqueur, en mini finlandia vodka (så söt, men så ovärd) och en chokladkaka. Haha!





Ja, det var min dag. Eftersom jag vann en ny kryssning så åker vi nog igen inom tre månader och äter gott, handlar lite men framförallt spelar bingo!!



Det blev ett bild-inlägg.
Godnatt
Sara

Måndag 19

Kategori: Allmänt

Idag var en kort dag i skolan, 15 minuter. Hade typ utvecklingssamtal. Imorgon och onsdag är det "ledigt", då åker jag på en kryssning.

Kom precis hem från en lunch och fika på kajen. Riktigt god sallad, men den slår inte vivaldis hihi. Nu ska jag ut på promenad med Anna! Blir till och med stavar.. Haha!

Kram
Sara

Veckans babe v. 16

Kategori: Veckans Babe



Då var det Måndag måndag kära måndag igen då! Helgen har gått galet fort och vart galet rolig. Jag drömde i helgen att jag åkte dit för rattfylla och fick fängelse. Jag fick komma till ett fängelse med enbart snygga/sexiga/heta (ja, you name it) män! Vilken förjävla bra dröm..

Iallafall, det var därifrån fick jag inspiration till veckans bejb. Ni kan nog vid detta lag gissa vem det är..?
Jusste Wentworth Miller aka Michael Scofield!!

Motivering:
Behövs ens någon? Nej kolla bara på han, där har ni motiveringen :)))

Er vän i nöden,
Ms. X


Söndag.

Kategori: Allmänt

Nyss haglade det som fan. Under dagen sken solen. Konstigt.

Har iallafall vart ute i detta konstiga väder och fotat idag. Blev jäkligt nöjd över vissa bilder, min moster har ju talang! Laddar upp allt möjligt på facebook, vart en hel del foton. Så gå in och kika på våra fotografkunskaper! ;-)

Vilken härlig puss!



På tisdag åker jag på en dagskryssning med min mormor. Shopping, shopping!

Sara

August Rush

Kategori: Allmänt

Vilken seg dag denna lördag har vart. Vaknade upp ganska tidigt och var ganska sliten sen gårdagen. Tog en promenad till läkar missionen, hittade ingenting. Åt lite lunch är jag kom hem, sov en timme och sedan kollade jag på filmen August Rush.

Min kusin rekomenderade den för mig för något år sedan, och idag gick den på tv 1000. Jag ångrar mig att jag inte sätt den innan. Den var så jäkla bra! En riktig sara-film. Dock väldigt sorlig. Jag är en känslomänniska, tror jag.

August Rush handlar iallafall om en kille som är gitarrist com en kväll i new york träffar en tjej som spelar cello. Båda är alltså sjukt duktiga på musik. Tjejens pappa är väldigt överbeskyddane och såklart så förbjuder han deras kärlek. De skiljs från varandra, men efterlämnar ett spädbarn, August Rush, som blir föräldralös. August rymmer från hemmet för att leta efter sina omedvetna föräldrar genom sin musikaliska talang.

Sorg, romantik, komedi och musik! Bästa av allt i livet. Nästan som en liten musikal då filmen verkligen handlar om musiken. Sjukt grymt. Barnet är så jäkla duktig! Se den! Jag grät så mycket, för det var så fint haha.

Ännu mer kul att se denna film då Jonathan Rhys Meyers spelar barnets pappa.

Ett litet litet klipp från filmen... Hans ögon dödar mig!



Sara

Terrassen är invigd!

Kategori: Allmänt

Då var plutos terrass invigd. Igår fylllde min vän mikaela 20 år så det blev en riktig förfest och en utgång på terrassen. Jäkligt nice, hade as kul. Verkligen alla i ens umgängskrets var ute, så kul att träffa josse sandra selina mm. Var inte igår det var en utgång med dem, hehe ;)

Nackdelen med terrassen är ju dock dels trängseln. ALLA är ju där uppe. Men mest så tänker jag på cigaretterna. alla röker överallt och hela tiden. Blev fimpad två gånger på strumpbyxan, tacka gud att det inte kom på klänningen. Sen luktar håret jätte gott också. Äsch, det är väl sånt man får ta när sommarn är på gång?

Inga bilder tog jag, och inga bilder har jag. Kanske dyker upp 50 bilder på facebook som någon tagit? Haha. Vi får se.

Här syns lite av sminkningen iallafall. Svart/grå ögonskygga, lite sotat och lösögonfransar! Snygga bilder, jag vet. Tack.



Trevlig lördag!
Sara

Solresor

Kategori: Allmänt

Lite vår-nytt

Kategori: Allmänt

Nu är verkligen våren här på riktigt! Idag efterskolan träffade jag på hanna kristina och carro på stan. Vi köpte glass och satt oss i vasaparken, DET är vårtecken!

I och med våren så börjar jag också använda massa armband mm. Har också införskaffat ett par nya skor, en klänning och en väska!





Nu ska jag äta spicy hot, 13c med nudlar.
Kram
Sara

Pumpa muskler.

Kategori: Allmänt

Helt slut efter träningen. Känner dock en lätt streckning i vänster skulderblad. Blir lite aloe vera heat lotion efter duschen!

Fan va varmt det var på gymmet. Solen ligger på och utanför ser man mälaren. Tror ni mig om jag säger att jag blev sugen på ett dopp?

Nu städning av rummet och sedan lite plugg innan dating in the dark! Imorgon slutar jag 1 :D Då blir det stan och solning.


Jaaaa, kolla vilka muskler!! Men... vart? Haha



Sara

En riktig trögstart!

Kategori: Allmänt

Måndag, måndag, måndag. Vad mer ska jag säga?

Just nu är det möteskunskap som våra kommande skolveckor innehavar. Alltså kunskap om möten. Det är helt okej och det är intressant, jag vill lära mig! MEN.. jag vet inte om jag är så sugen på att se diagram och räkningar på hur mycket pengar mötesindustrin drog in år 1988 då jag inte ens var född. Med andra ord, dagens skoldag var seg och jag var trött.

Men detta underbara väder kan ju inte göra annat än att pigga upp. Nyligen tog jag och Anna en intensiv promenad på 40 minuter. Vi mötte upp Sofie på ica och hämta ut ett paket och köpte korv. Haha! Korv till middag.

Skulle tagit gymmet idag men var så utslagen efter skolan, så därför sparar jag det till imorgon. Kommer vara lika slut då men jag har köpt en liten chokladbit att knapra på när det blir som värst runt halv tre. Hihi.

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska plugga :D
:(

Sara


Veckans Babe

Kategori: Veckans Babe



Idag lanseras den nya kategorin i min blogg, Veckans babe!

Veckans Babe skrivs inte av mig utan det är en gästbloggare som valt allt kalla sig "Ms.X". Vanligtvis är det måndagar som gäller för detta men denna vecka tjuvstartar vi!



Godafton mina vänner! (som denna "veckans Bejb" hade uttryckt sig)

Idag är det premiär av veckans bejb vilket är roligt! men också väldigt nervöst ska jag tala om för er. Man undrar om detta kommer att gå hem hos svenska folket eller ej? Jag menar smaken är ju faktiskt  som baken.. Ajusste. Men men time Will Tell helt enkelt.

So here we go..
Jag vill stolt presentera veckan bejb för första gången:
Messiha Hallberg!



Motivering:
Messiha kan alltid (då menar jag alltid) få en att dra på  smilbanden genom sina råa Östermalms skämt. Och inte nog med det, han ser hejdundrande bra ut också!

Se klippet och njut!
http://www.youtube.com/watch?v=m7LPjW8fKZ0



Er vän i nöden,
Ms. X


En fredag..

Kategori: Allmänt

Vilken skön sömn.
Vad utvilad jag är.

Gick och la mig runt halv elva och vaknade nu vid halv tio. Så skönt att verkligen sova ut! Idag är det fredag, då ska jag tillsammans med anna, unna oss en lunch på vivaldi på stan. Men först har jag lite skolarbete att ta itu med. (Blir nog ikea istället)

Igår när vi var och solade trodde jag att jag skulle smälla av. Det var minst trettiograder i hela bygnaden. När vi först kom in vart båda typ svimfärdiga, något stämde inte. Dem där solarierna måste gått på högvarv hela veckan! Var iallafalll väldigt otåligt att ligga i trettiomunter i sådan värme så jag avbröt kanske efter tjugo. Blev lite färg tror jag, iallafall på mitt röda ansikte!


Bilden ska försöka visa mitt röda ansikte, jätte fin bild :) not..

Jaha nehe, det var det.
Ha en bra fredag!

Sara

Nu tar jag helg

Kategori: Allmänt

Sådärja, det var en kort men intensiv skolvecka! Säkerhetskursen som fräsmt riktar in sig på hotellanläggningar är över.

Var nyss på gymmet och det var grymt jobbigt. Snart om trettiominuter ska jag laga mat sen blir det solning. Vad ska jag mer göra då? Jag har ju helg nu! :D

Sara

En helt vanlig tisdag..

Kategori: Allmänt

Det var en lång dag i skolan, men ändå gick vi hem en timme tidigare än förväntat. Jag gjorde mig ett mellanmål och drog iväg till gymmet för styrketräning och solning.

Nu väntas en fiskgratäng. Är så hungrig, och ledsen.. min tv fungerar ju inte så kommer inte kunna se på dating in the dark ikväll.

Under påsken åts det en hel del. Min farmor hade till och med gjort snittar, ser dem goda ut?



Dem smaka så bra..

Snart är det bara en månad kvar tills vi ska till Sthlm och se kashmir. Längtar!

Sara

Bakom mina solglasögon..

Kategori: Allmänt

Vill så gärna ha påsklov denna vecka som alla andra skolbarn..


Sara

Ostabilt.

Kategori: Allmänt

Här sitter jag vid mitt skrivbord. Det är skit trångt. Till vänster om mig står en 15 cm hög bokhög, kom på att under min lediga vecka skulle vi pluggat så därför står den här redo att kolla igenom. Sen till höger står lite fina saker smycken, ljus osv.. dekorationsgrejer. Sist men inte minst vilar tre stora påskägg här på bordet också. Fan. Så mycket grejer, och så mycket godis! Någon som vill ha?

Tanken igår var gym nu på morgonen. Jag vaknar upp när klockan ringer, orkar inte ta mig upp. Är helt slut, död. Går upp runt tio istället, kollar ut.. Det snöar! Fan va stämningen dog där. Kollar almanackan, inser att skolan börjar imorgon. Får tankar till plugg, och jusste.. jag har ju fan läxa! Inte till imorgon dock, men ändå. Så, sätter mig vid böckerna nu ett tag istället för gym.

Kan ju gymma imorgon. FAN. Har bokat massage kl. 18.00. JA! Fan va skönt, men det pajar mitt dags-schema. Slutar också halv fem :S Får blir träning på onsdag då. Var duktig att köra en tre-ggr förra veckan hihi!

Nu ser jag frammåt till den 16 april. Ska ta det hur lugnt som helst innan dess.
Hoppas ni glädjes åt denna onödiga fakta om mina tankar! Haha

Sara

Under påskafton..

Kategori: Allmänt

Under påskafton passade jag på att gå ut i vårvädret och fota lite.







Nu hem till farmor, Puss.
Sara

Ge mig nått jag INTE tål.. ge mig akohol!

Kategori: Allmänt

Vaknar upp att solen fyller mitt rum, lampan är tänd och strumpbyxor på. Hm. Skit härligt med skinande sol, väldigt oekonomiskt med tänd lampa under natten. Bekvämt med strumpbyxor?

Nyss tagit en dusch. Känner mig ny och ren, med huvudvärk. Vilken avskedsfest! Jäkligt tråkigt dock att inte många tog temat på allvar, därimot var dem som gjorde det ursnygga och roliga. Jag skulle fota med min systemkamera ju, tror ni jag gjorde det? Hehe. Nej, glömde helt bort det.

Idag är det påskafton.

25 minuter senare.
Hej igen!
Facebook medelanden började precis dyka upp "du har blivit taggad i 5 tusen bilder". Jag är med på vartenda en, samma jävla min. Ser ut som en skit glad mimmi pigg. Alltså. Jag vet inte, men har aldrig känt ångest över bilder, men denna gång.. VARFÖR måste jag va med på alla?

Jag och nickie, ser skit glada ut. Sen killen i bakgrunden.. undra vem han har klätt ut sig till. Försöker leta på min "disnet character picture" hm...



Nej. What to do. Alkohol, Lars Demein.



Måste fota mycket ikväll så jag kan lägga dem här bilderna åt sidan. Party med tjejerna.
Sara

Avskedsfest med disneytema!

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det party och jag ska vara "utklädd" till.... trummvimmel bam bam bam bam....

MIMMI PIGG!!

Svårt gissat? Haha, tycker inte jag. Det kändes som ett självklart val.

Jag har inte så mycket pengar just nu så fick sy mina egna öron osv.. dem blev lite spetsiga haha.



Under koftan sitter en rödprickig klänning och svarta strumpbyxor. Klänningen är från avslutningen i nian, haha. Hur gamal som helst!

Sara

Glad påsk

Kategori: Allmänt

Klockan är snart halv åtta och det är så gott som ljust ute. Visst är det underbart? Dagen i ära har gått i lugnets tecken.. Fan vilken lugn dag det har vart. Jag har suttit inne (fängelset) nästan hela dage, påsk-städat mitt rum och förberett lite inför morgondagen dvs. gjort ett hemmabygge som jag ska ha på mig imorgon. Galet fult.

Imorgon är det som jag nämt tidigare en avskedsfest för min vän flyttar till London. Temat på festen är disney och vem jag ska vara får ni se imorgon! :D På lördag blir det påskmiddag med familjen och på kvällen ska jag va med Sofie och Ellinor.. och ni andra som vill vara med såklart :) PARTY!

NU:
Kameran ska laddas för imorgon tänkte jag faktiskt fota för en gång skull med systemkameran på festen då. Jag ska packa träningsväskan inför morgonen, det blir gymmet. Skall hälla upp lite cheeseballz i en skål, lägga mig i sängen och se filmen Inglorius Bastards. Försöka sova i god tid för att gå upp tidigt. Ska baka dumle-kakor imorgon också.

Sara

two drinks is the minimum

Kategori: Allmänt

Vad ska man säga om gårdagen då? Inte mycket kanske.. haha! You cant blame it on the alcohole, men därimot informationen som sigurds utgett.

Jag erkänner, jag och anna kom försent till spelningen. Haha, MEN vi är bra på att tala så fick våra pengar tillbaka. Grejen var så att tiden var inte riktigt sagt utan vi fick höra att förbanden skulle börja runt 9-10 när vi köpte biljetter, och efter det den riktiga stora spelningen. Vi tog för givet runt 11, halv 12 kanske? Stället stänger ju ändå 02.00. Klockan 23.20 anländer vi.. Halv 12 var allt slut. Kanske dumt av oss, men.. kunden har alltid rätt. Stort tack till Sigurdsgatan 25 som faktiskt gav pengarna tillbaka. Är riktigt tacksam.

Nu ser jag fram emot imorgon, avskedsfest med disneyteam!

Sara



Vem vill inte bära denna skönhet i sommar..

Kategori: Allmänt