Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

2012-07-31

Kategori: Allmänt

Hej på er!
 
Här sitter jag.... med min nya dator!! SÅ jäkla gött. Fast jobbigt också.. tangenterna sitter ju på fel ställen!! He he he... man är ju bara ovan. Skärmen är betydligt större och bredare så det känns jätte kul. Har precis instalerat det viktigaste... virusprogram, msn, picasa och spotify - ALLT som behövs än så länge ;D 
 
 
Elli undrade lite om footner var bra, och det tar somsagt ca. 5 dagar innan man ser resultat (vad jag förstod iallafall) men redan nu kan man se i strumporna se hur huden flagnat bort. (GROOWSE,hihi ) Tror dock att dem som verkligen har slitna fötter ser mer. Men men, spännande!! HÄR kan ni se resultatet som någon tagit kort på. Den personen lär ju haft riktigt slitna fötter? TÄNK om jag ser ut så där snart :O
 
Imorgon är det augusti.. ska ut å käka med S!
 
Hej så länge.
Sara

2012-07-30

Kategori: Allmänt

God morgon, ännu en nu vecka som står framför oss! Alltid samma visa, jobb, jobb, jobb, kanske en middag ute, lite shopping, tidigt upp och ner i säng. HELG!

Som vanligt känns måndagar alltid sega men jag är betydligt piggare än förra måndagen. Måste bero på vädret. Imorse när jag vakna jag bara "jahapp, va ska jag göra idag... gå över till mormor kanske. Hmm, vore kul och sola" Sen bara... "ÅH nej MÅNDAG".

Igår provade jag Footner, en behandling som ska få dina fötter att bli som babyfötter!! Ha ha.. Det är som strumpor som innehåller något medel. Så ska du ha dom på dig i 1 timme sen efter 5 dagar börjar all gammal hud lossna. Spännande.

Hejdå!
Sara

2012-07-28

Kategori: Allmänt

Jaha, alltså tjugoåttonde juli. Vart tog denna månad vägen? Haha så sjukt fort den gått..

2012-07-25

Kategori: Allmänt

Nu har jag färgat håret! SÅ skönt och få det gjort. Återstår bara en frisörtid... men, jag kanske ska spara ut. Det bara slog mig idag. Får se om jag orkar..

Torsdag imorgon omg.Så fort veckan gått! Jobbar heldag sen blir det middag ute. Längtar.

Utkast: Jul. 24, 2012

Kategori: Allmänt

Tisdag och redan onsdag imorgon! Idag var jag mycket piggare. Tror det beror på helgens matintag - mycket onyttigt och sött. Därför var jag nog så himla trött igår. Imorgon är det onsdag, lill-lördag? Nja, inte för min del. Tänkte lyxa till det med att laga heta räkor... (räkgryta) mmm... å så kanske expremintera lite med att ha i kyckling också. Kan ju bara bli skit gott.

Idag åt jag också något himla gott å enkelt, rostad lingongrova å skagenröra. FYFAN. Vågar man äta det till frukost? Så himla gott. Nåja, nog om mat....

Haha. har fan inge kul och skriva om. JO JUSSTE. så himla mysigt igår kväll. Jag la mig i sängen, hörde små tass-steg upp för trappan. Då kom elsa så la hon sig på rygg bredvid mig som en riktig människa. Så var fönstret öppet lite så hörde man blåsten och regnet. (kändes som man sov i tält haha)

Aja. Hejdå

2012-07-23

Kategori: Allmänt

Undra varför man alltid är så trött på måndagar. I det här fallet har jag ju vart ledig en hel helg med två sköna sovmornar. Jag har solat och fått lite färg!! Även festat, shoppat, ätit god mat och till och med badat i gropen.

Årets första dopp togs alltså igår, och det var inte sååå kallt. Nästan lite skönt och uppfriskande. Efteråt skulle vi sola men då kom molnen. Konstigt väder. Idag känns det som höst. Åååh, vill gå och lägga mig igen och vakna upp till sol och värme.

Det är bara att bita ihop. Ser redan fram emot nästa helg. Då blir det god mat på resturang Indigo, utflykt till Hedlandet - typ som ullared fast i mini mini mini format. Sen fyller min morfar år!! 
 

2012-07-21

Kategori: Allmänt

Härliga lördag! Äntligen en riktig sommardag. Har solat, ätit god mat och shoppat. Ikväll blir det party!!

2012-07-19

Kategori: Allmänt

Det går sakta... men säkert! Visst är det så? Idag kan jag konstatera att jag gått ner EXAKT 8 kg. Det är cirka ett halvt kilo i veckan. Det låter väl naturligt och hälsosamt. Dock är det fortfarande mycket kvar innan JAG är nöjd. Men jag känner en otrolig skillnad, fan va kul det är!!!
 
Längtar så till helgen.. är ledig. Ska bli himla skönt. Har jobbat mycket senaste tre veckorna, och det känns! Idag är det Saras dag. Min namnsdag. Hur ska vi fira det då ;-)
 
Jahapp. Och där gick datans soundcard sönder. Buhuu... får nog köpa en ny data snarast.
 
Sara
 
 
 
 
 

Utkast: Jul. 16, 2012

Kategori: Allmänt

Kära vänner, vad ska jag göra åt denna fula matta ovanför? :( Buhu. Måste väl ta någon skitful design nu.

NÅJA. Ny vecka på jobbet, REA!! Mycket att göra, STRESS. Men såklart kul :-) Ser fram emot helgen då jag är ledig. Ska kanske gå ut och äta på indigo, hoppas.

Jag har börjat använt en beige/brun ögonskugga. Trivs som fan :) (riktat till Sophie som många ggr försökt plocka på mig ögonskuggor ;-) Förövrigt såg jag en bild på fina ELLINOR idag och insåg fort att jag måste boka en klipptid. HEJ

 

2012-07-03

Kategori: Allmänt

För att göra en lång saga kort.. jag skulle fixa min blogg och råka radera hela min gamla stilmall utan att spara. Därav denna fula design! Bara jag kunde byta den där bilden.. en jävla matta. Någon datahacker?

Sara

2012-07-10

Kategori: Allmänt

Alltså, Sorry för dålig uppdatering. Vet inte ens om det är några som kikar in här. Enligt statistiken är det åtta sycken!!! HEJ PÅ ER

Jag jobbar ju som bara den så hinner inte göra mycke annat. Alltså, visst är felix snabb på att ställa in dressingen i kylen? Ha ha ha... reklamen. Nåja, sista jobbdagen imorgon för denna vecka. typ. Kör ett lite pass på lördag dock. Ser fram emot helgen, brorsan fyller 20 år!!! Jag har finaste presenten. Undra vad?

Annars då idag på lunchen skulle jag gå till igor och käka, trött och inne i min egna värld såklart!! Går på rulltrappan och hör, Hallå, SARA!! Då stod en kompis på andra sidan rulltrappan. Är inte sånt lite komiskt? Man bara: AAH HEJ! LÄGET... så rullar man vidare och hinner inte säga mer.. haha!

Sara

2012-07-06

Kategori: Allmänt

SKÖNT med en ledig fredag! har både hund och katt idag men ikväll blir det kombinerad inflytts-födelsedags fest och kanske lite PM! Jag jobbar ju imorgon så tror inte jag tänker vara ute allt för sent. Men å andra sidan börjar jag kl. 11 så sålänge jag får sex timmar sömn är det helt okej. Synd att det är så grått ute idag dock, hmm.

Sara

2012-07-05

Kategori: Allmänt

2012-07-04

Kategori: Allmänt

Jag säger bara intensivt! För det är just vad det är på jobbet, och såklart gillar jag det. Inte en lugnt sekund att tänka på annat. Dagarna går jätte fort!! Nu är det redan torsdag imorgon, och jag längtar mycket för vi får leverans och jag söker en viss klocka jag är sugen på. Sen är jag ledig på fredag och då väntas fest. Jobbar dock lördag men det gör ingenting.

Och så har jag fixat två dagar ledigt nästa vecka så jag kan umgås med Sandra på hennes semester (hoppas jag). Torsdag och Fredag. Så på onsdag blir det vin på Å och sen kanske vi ska till Stockholm? Annars hoppas jag på att BADA och SOLA!! Dessutom fyller min bror år så på lördagen då blir det stort släktfirande - 20 år fyller han. HERREGUD, vilken planerare jag är.. halva juli klar snart. Ha ha ha ...

Funderar på denna om den jag egentligen vill ha inte kommer in imorgon. Vad tror ni?

 
Sara

2012-07-01

Kategori: Allmänt

Nu är jag tjatig men nu är det endast fåtal timmar kvar på ledigheten. Känns som jag skrivit tidigare, helt okej! Jag var på ica här om dagen och kunden före mig i själv-kassan hade problem att scanna in en kasse. Då skulle jag hjälpa henne, och det ledde vidare till att jag typ guida henne genom hela köpet.. slog till och med in ett 15-siffrigt långt artikelnummer... det är dags att jag börjar jobba! Servicesinnet bara tog över. (och då jobbar jag inte ens i matbutik)
 
Nu är det juli och det känns ju jätte konstigt. Riktig sommarmånad. Hoppas på värme!
Jahapp.. återkommer imorgon efter jobbet så får vi se hur det gick. Är lite nervös, ha ha ha!!
 
Sara