Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Helgen som var..

Kategori: Allmänt

Idag var det dags för uppdatering!
Kan börja med att säga att denna dag har vart fullspäckad. Skola mellan 9 och 3, där efter stan ett tag innan jag skulle på massage vid 5. Efter dess har jag hunnit ätit och sedan pluggat och duschat. Nu är ju klockan redan halv tio.. snart dags att sova ju! Har massa tvätt som ska hängas in i garderoben, är så stökigt här nu. Blir stressad!

Är iallafall glad över dagen, har fått mycket gjort känns det som.

Över till helgen. Innan jag började festandet var jag i skogen. Där hade vi föreläsning utomhus, klättrade i höjdbana (jag gjorde inte det, gillar ej höjd men stod där uppe och tog kort) lekte lekar och solade. Typ. Finns masa foton, delar med mig utav några här.









Väl hemkommen stressade jag som fan, och det vart en två-dagars festhelg. Firade josse, johanna och sandras 20års dagar i fredags. Började i sviten på stadshotellet och avslutades på två rum och kök som dem hyrt. En riktigt bra fredag!











Lördag jobbade jag på en auktion. Gick runt och tog emot pengar och lämnade sakerna. På kvällen var det middag hos mormor och morfar och jag hade ställt in mig på en lugn kväll. Vid nio hör Elli av sig och ber mig komma på fest, festprisse som jag är tackar jag ja och är klar på en timme! Var "typ" så, egentligen fick hon övertala mig en timme först hehe. Vi var iallafall hos Chris och drack och hade trevligt.

Söndag var en lugn dag med marknad, återbruket och bio på kvällen. Sex and the city 2!

Sara

Mer uppdatering imorgon

Kategori: Allmänt

Wiho, jag är tillbaka! Har massa bilder på gång från 60års festen samt vildmarkslivet! Har dock inte tid med det nu, utan nu måste jag duscha och sedan dra ner på stan. Ska faktiskt gå på bio, sex and the city 2.. har inte ens sätt ettan, men blev tvingad. Haha skoja.

Sara

Åker iväg två dagar...

Kategori: Allmänt

"Ta med gummistövlar, det är lerigt i Stenbäcken". Fyfan, vill så inte åka dit imorgon och fredag. Haha! Men, det är jag som kör om jag inte hade gjort det hade jag nog vart sjuk imorgon :)

Ja, får väl packa lite smått snart, och även göra pastasallad. Morgondagens lunch. Hoppas det blir kul så dagarna går fort så det kan bli fredag så jag kan få fira mina vänner som fyller 60 år tillsammans!

Tillbaka på lördag då. Hinner nog inte spendera mer tid vid denna portal innan dess. Eller, kanske slänger upp ett inlägg från mobilen. Spännande!

Sara

Hudvård

Kategori: Allmänt

Idag var jag på Ö&B och handlade lite roliga grejer för ett billigt pris. Det är det ända stället där det är kul att handla tandkräm, hudlotion, schampo mm..

Köpte iallafall tre huvudsakliga saker, alla för 29 kr, styck.

Sak 1 - LdB Shape.
- Är verkligen grym. Kan rekomendera denna. Den "Shapear" upp huden. Jag vet inte om jag tycker att jag känner mig mer shapead, men därimot len som tusan! Finns även i scrub.



Sak 2 - LdB Face toner.
- Har inte testat denna förut. Behöver någon rengörnings grej, så tänkte testa denna. Hittade ingen bild.

Sak 3 - Garnier summerbody.
- Lotion med lätt brun-utan-sol effekt. Luktar riktigt gott. Hoppas den ger fin "bränna".




Sara

Varumärket, ett erbjudande

Kategori: Allmänt

Försöker skriva uppsatts om Varumärket. Går åt skogen! Känns som om jag inte alls är insatt i det tänktet trots ett antal föreläsningar. Jag förstår att jag är mitt egna varumärke och att du får ett intryck så fort jag säger och gör något. Men hur ska jag få det till fyra A4-sidor?

I förmiddags var jag iväg till min eventuella praktikplats. Jag kan härmed stryka eventuella. Dem tyckte att dem kunde bidra med väldigt mycket och även att utbildningen var intressant så jag fick mer än gärna praktisera där i höst. Jag talar om Björnögården konferens och spa. Det verkar riktigt kul så jag ser fram emot november (hur konstigt det än låter). Men först vill jag ha en lång sommar.

Nåja, ska nog lägga ner plugget för idag. En timmer räcker =)

Sara

Bit ihop

Kategori: Allmänt

Sådär, då är måndagens måsten klara! Skoldagen är över, det finns förstås en hel del hemmaarbeten att göra men det tänker jag inte på idag.

Imorgon gör jag ett nytt försök till att besöka en eventuellt praktikplats. Förstår inte varför jag är så nervös!? Jag klarar sådant ju. Imorgon kommer även Ellinor, Emma och Sofie hem. Shit! Veckan har gått så fort, men jag har saknat dem. På senare tid har det blivit en tradition att ses iallafall under helgen! Så kul.

Tors-Fre åker klassen åter igen iväg till Stenbäcken. Tänker inte skriva något nervöst hatinlägg denna gång. Utdrag från augusti 2009 då vi åkte dit första gången:

"...värst av allt är att på torsdag ska vi åka till Örebro och typ campa :S Man tar sig dit själv. Fan. Måste trycka ihop mig i någon annans bil. Tänker inte köra dit själv. Man fick visserligen en karta, och den förstod man jätte mycket av! Väl där ska vi köra lekar och äta gott. "Alkohol och vin får man ta med sig själv om man vill ha det till maten". JAH! Yttligare ett tecken på att jag kanske är lite för ung.."

Jag är inte den som gillar att leka lekar i en skog. Därför är jag ärligt och ser inte fram emot dessa dagar. Kul ska det dock bli då jag och mina vänner valt att sova hos Linas föräldrar istället, som bor en bit därifrån. En ny stad, va trevligt! Och dem har katter, ja va söta!

Sara

Måndag

Kategori: Allmänt

Igår kväll fick jag reda på att vi visst började klockan ett idag. Det var väl tur det, hade vart riktigt surt att gått till skolan till nio och inte börjat förens fyra timmar senare!

Är ändå uppe relativt tidigt. Tänkte passa på att träna och sola nu på morgonen. Eller ska jag ta en promenad? Hm.

Sara


Jenka 20 år

Kategori: Allmänt



Hehe, nej! Inte bubblegummet Jenka. Snarare min vän Jenny, aka Jenka. Idag fyller hon 20 år, så igår var det födelsedagsfest hemma hos henne och hennes pojkvän. Vilken fin lägenhet! Blir så sugen på att flytta själv och inreda precis hur jag vill. Va roligt!

Grattis Jenny!



Dem hade en jätte stor balkong som i princip var inrett som ett extra rum. Bilden är tagen från att jag ligger i en utesäng! Hur skönt som helst!





Jag, Anna och Mickis.






Som ni ser så hade jag "mitt riktiga hår" igår. Jätte fint tycker jag, tråkigt bara att det lägger sig så fort.


Har precis solat i en timme. Så jäkla skönt!
Sara

Fattig student!

Kategori: Allmänt

Idag har jag rensat spargrisen. Fy så tråkigt! Behövde en massa pengar till parkering då jag kör fram och tillbaka inne i stan idag.

Ja, det märks att Maj-månad har vart en väldigt dyr månad. Stockholms-tripp och Kashmir, mat och fika på uteserveringar, klännings-köp, födelsedagspresenter och massa annat "onödigt". Har verkligen inga pengar alls nu, och jag har redan "lånat" upp mot två tusen från sparkontot. Det svider! I juni måste jag leva snålt. Som fan.

Eventet som vi höll i idag skapade inga pengar, självklart. Det var riktigt kul och samtidigt jobbigt. Att stå upp i åtta timmar tar på krafterna! Nu byter jag om och fixar för ikväll är det födelsedagsfest!

Ett år sen!



Sara

Time for change has come

Kategori: Allmänt

Idag ska en avliden till familjen urnsättas. Jag ska inte vara med.
Idag är dagen innan eventet som vi håller i. Det är massvis med saker som ska göras idag. Jag som tillhör mat&dryck ska ikväll tillaga niohundra snittar. Tänk va många som ska äta dem!

Imorgon är det examenseventet.
Om ett år står jag där.

Älskar delen av obamas tal i början... "...small towns and big cities; you came together as Democrats, Republicans and Independents to stand up and say that we are one nation; we are one people; and our time for change has come."mäktigt.



Sara

Träna Träna Träna

Kategori: Allmänt

Running-strumporna på!
Nu tar jag cykeln till gymmet.

Sara

Typiskt

Kategori: Allmänt

Idag var tanken som jag skrev tidigare att jag skulle åka till en eventuell praktikplats och hälsa på. Jag ringde nu imorse men det blev avbokat. Typiskt.

Nu sitter jag här, fixad och redo att möta nya människor klockan halv nio på morgonen. Åker till skolan och tar en sväng på stan sen istället.

Sara

Favorit solstället har höjt priserna. Skandal!

Kategori: Allmänt

Solstudion som har blivit en väldigt nära vän då jag och anna brukar gå och sola där har höjt priserna. Deras varumärke och slogan är "Västerås billigaste solarium" och jag tvivlar på att det är sant.

Förr kostade det 10 kronor / 10 minuter. Nu har dem försökt räknat på det där och eftersom det blivit så populärt på sista tiden så har döm höjt priset till 10 kr / 7,5 minuter. Alltså, come on! 7,5 minuter?!

20 kronor / 15,5 minuter.
30 kr / 22,5 minuter.
40 kronor / 30 minuter.

Det är inte många minuter det skiljer, men troligtvis kommer alla betala 40 kronor nu för trettiominuter. Jag och anna solade bara 22,5 minuter idag. Det räcker faktiskt. Jävligt bra rör dock och till skillnad mot ex. Stockholm är det jätte billigt.

Västerås billigaste solarium? Nja. Om du solar på löga och har entré kort får du betala 30 kronor för 30 minuter. Fast i praktiken kostar entrén 20 kronor, men med årskort då blir det billigare.

Vem fan bryr sig egentligen :) Jag. Tydligen.



Sara

sommar-tisdag

Kategori: Allmänt

På fredag anordnar min klass ett event. Hela denna vecka spenderas med att förbereda inför det. Idag var vi och handlade lite dekorationsgrejer, och sedan har vi klippt och klistrat en hel del. Är helt slut.

Imorgon ska jag på någon form av intervju på en möjlig praktikplats inför hösten. Känner lite obehag inför det, är inte förberedd. Skönt att "få det gjort" dock, så kan jag i lugn och ro fokusera på eventet senare.



Sara

Inte nog med att jag har telefonskräck..

Kategori: Allmänt

..jag är också trött och väldigt oengagerad i skolan. Så mycket jag borde ta tag i men aldrig gör. Pollen allergin är så jäkla tuff just nu. Är trött sjugofyra sju. Efter skolan idag stötte jag på josse på stan. Vi tog en iste och pratade i solen. Hon övertalade mig att åka och träna, så jag var även på gymmet idag. Bara en månad kvar tills hon åker...

Västkusen 09.



Sara

Bikini

Kategori: Allmänt

Köpte en bikini idag.
Fanns bara bild på underdelen på Åhlens hemsda. Hm.


Så var det!
Träna.
Sara

.

Kategori: Allmänt

Skrapsår, sommaren är här!

Kategori: Allmänt

Gårdagen hade ingen vila.

---

Sådär. Kom på mig själv mitt i inlägget att jag skulle lägga in bilderna. Nu är dem klara.

Dagen började med att jag och familj åkte till min farmor och hjälpte henne med massa grejer, polerade bord, städade, fixade på altanen, planterade blommor mm.. listan kan göras lång. Och jag skojar inte, hon hade en lista. Vi åt även en hel del, grillade, fikade osv.







När jag väl kom hem fick jag fixa mig väldigt snabbt. Har nog aldrig fixat mig på så snabb tid och även blivit nöjd med resultatet. Åkte iallafall till Ellinor där vi förfestade på hennes altan, vilken sommarkänsla!











Det märks verkligen att sommaren är på gång. Igår ramla jag till lite snett och skapade att skrapsår! Så underbart. Eller inte. Men det är ett tecken på sena sommarnätter.



Hej då.
Snart ska jag gå på promenad tror jag.
Sara

Regn regn regn

Kategori: Allmänt

Ännu en riktigt trist dag, och till och med fredag! Regnade grymt mycket inatt, kunde inte sova. När jag väl vaknade var jag trött men hjälpte pappa med att köpa lite grejer på bauhause ändå. Direkt efter det drog jag till gymmet och träna samt sola. Nu är jag utslagen. Vad sker ikväll?



Sara

Inspiration

Kategori: Kläder/mode

Så som min blogg fått ny iredning, så fick även mitt rum det. Idag vart det en hel dag på Hälla, så större delen av tiden spenderades på ikea. Där köpte jag bland annat en cerise filt och några förvarings askar.

Filten lyfte verkligen hela mitt beigea rum. Och samtidigt som jag städade bytte jag ut mina draperin som skymmer garderob och vindsdörr. Sen fyra år tillbaka har dem vart mörkbruna, men nu är dem siden-vita! Vilken sommarkänsla!









Varför har jag blivit besatt av klänningar? Jag och Anna beställde från H&M idag. Från början hade jag klickat i, tro det eller ej, 5 klänningar. BARA klänningar! Efter många om och men så vart det tillslut endast två. Vad är detta. Jag har "inga" pengar. Varför prioriterar jag just klänningar, när jag behöver något mer vardag. Hm. Hoppas jag kan ha dem, så olika när det är olika tyg. Viskor, bomull, polyester.. säger mig ingenting.



Godnatt
Sara




Dressoman

Kategori: Allmänt

Idag var vi till Sigtuna på studiebesök. Vilket ställe! Dem satsar mycket på harmoni, ro och tystnad. Låter det flummigt? Jag är helt slut bara av att besökt atmosfären. Jätte mysigt ställe.

Detta tog i princip hela dagen 10-16, och dåp hann vi även med en sen lunch i sigtunas hamn. Jätte fin stad verkligen!





..men jag hann också med en liten tur på stan innan jag åkte till min mormor och morfar och åt räkor. mmums! Köpte en klänning på stan. FAN, jag handlar så mycket. När ska jag använda min fyra nya klänningar? Klänningens år...

Sen handla jag lite inför lördag. Det blir drinkar grundade på apple sour ;-)

Kan ni se mig i denna? Färger!! Verkligen inte jag, men jag gillar den. Lite 50-tal.



Sara

11 maj

Kategori: Allmänt

Kära Vänner, som ni ser har jag försökt trixat lite med layouten här på bloggen. Kände att det var dags för en lite mer ljusare känsla såhär inför vår och sommar.

Fattas lite struktur, lite ram på det hela. Får fortsätta klura!

Idag har det vart en hel dag i skolan och jag var trött. Imorgon åker vi till sigtuna och har möte med deras anläggning angående en marknadsplan vi ska skriva till dem. Skarpt läge.



Ugly Betty.
Sara

Dagen till ära..

Kategori: Allmänt

Herregud vad måndagen har gått snabbt! Innan lunch drog jag iväg till gymmet och såklart var min "favorit" instruktör där. Jag är rädd för honom, men han är bra för mig. Han peppade mig och tvingade mig att ta i som sjutton en gång, och nu är honom det ända jag ser framför mig när jag gymmar. Så idag fick jag ge gärnet, ville inte göra honom besviken... Ha ha ha.

Till lunch blev det tacopaj med sallad, gott till matlådan imorgon! Efter det pluggade jag väldigt lite. Gjorden ingen större nytta att läsa 5 sidor hehe.

Nu väntas det mat igen, bacongratäng. Jag kom nyss hem från solstudion och där var det varmt!

Skola imorgon.
Sara

Mådag

Kategori: Allmänt

Idag är en ganska dyster dag, att döma från vädret. Det är dags att ta mig i kragen och göra dagens vettiga sysslor. Är ledig från skolan så först och främst blir det gymmet. Efter det kanske jag ska läsa lite ur marknadsplanen, och senare blir det sola.



Sara

Kashmir Kägelbanan

Kategori: Musiktips

Då är det väl dags att summera spelningen med Kashmir igår.

Jag var helt fascinerad utav spelningen. Det var ingen wow x400 känsla med publik på 30 000, utan mer "Wow, fan vad det var värt att vänta på". Kägelbanan på Södermalm rymmer 500 personer och den var nästan fylld.

Jag var som mest insnöad på kashmir under en period på 2008-talet. Haha, long time. Spelningen igår var mer än välkommen och jag är så glad att vi gick och såg dem. Kashmir blandade gamla med nya låtar och Kasper, sång/gitarr, bjöd verkligen på sig själv. Dem var precis så som jag föreställt mig. Självklart fotade och filmade jag, men resultatet vart mindre än bra. Tänkte dock ändå visa er det.

Vi började med en väldigt intensiv promenad på Södermalm i hopp om att finna södra teatern. Efter kanske en timmes letande var vi framme. Då belönade vi oss med en middag på Oliwer Twist. Vår underhållning var en polis utanför som spärrade av en gata. Tankarna började flöda, och kvällens mysterium inleddes.



För att fördriva tid innan konserten skulle börja tog vi oss en drink på Baltazar. Vad det nu var. En liten pub i röd anda. Vi for vidare till Kägelbanans mingelsal och där var det verkligen blandat folk. Vilket kulturställe!



Dörrarna till Västra scenen öppnades och vi fick en relativt bra plats. Vi stod till höger om scenen, så det var gott om plats.

Kashmir inledde med en av deras senaste låtar, och listan blandades sedan med nytt, gammalt och jätte gammalt. Visste ni att dem var som mest kända -98? Då kanske ni kan lista ut medelåldern av fansen... Verkligen en jätte bra spelning förövrigt. Kan leva på denna kväll under en lång lång tid.





Mer bilder tänkte jag ladda upp på facebook. Men här är ett videoklipp som jag hittade på youtube, mina videosar är inte utav denna kvalité haha!



Sara

Kashmir Stockholm 8 maj 2010

Kategori: Allmänt

Lördag. 8 maj 2010. Dagen vi alla väntat på! Eller iallafall jag..

Idag spelar alltså Kashmir på kägelbanan i Stockholm. I över två år har jag funderat på att gå och se dem, men chansen har aldrig kännts riktigt nära. Idag är det nära! Om cirka fyra timmar börjar jag rulla mot kungsör för att möta upp Stina och Kim, senare fortsätter vi mot Stockholm.

Vad dagen i övrigt har att erbjuda återstår att se. Är nästan lite nervös, tänk så har jag för höra förväntningar på Kashmir och denna dag? Vädret kunde vart bättre, så någon härlig uteservering kan vi nog glömma. Shopping då? Money, money, money... flyger iväg.

Tänk om jag var så rik och gick runt såhär dagarna långa.. haha sk!



Sara

Väskoman

Kategori: Allmänt

Jag heter Sara och jag är en väskoman.
Hej Sara.

På stan idag köpte jag en väska. Som om jag inte har nog med väskor? Min garderob är full av dem, och på vinden ligger två stora kassor med väskor av alla dess slag. Jag älskar väskor!

Denna väska köpe jag på rean då belle shoes hade utförsäljning.



Förövrigt så åt jag anna och sophie på spicy och sedan blev det en dryck i vårsolen. Jag tog en iste. Min nya passion! Grönt te med citorn.





Ikväll är det fredagsmys.
Sara

Off to go

Kategori: Allmänt

Jag tänkte cykla till Sophie.. kanske tar en 25 minuter. Hm. Ska jag det eller inte? Tänk om det regnar ikväll.. svårt val. Svårt val...



"Ska fråga min mamma" - Anna.

Sara

Och så lite helg!

Kategori: Allmänt

Jag är redan hemma från skolan. Det vart bara en halvdag så det är ju super skönt! Tyvärr så går min planering lite i krash, ska inte träffa Sophie förrens halv sex!

Men, jag och anna ska sola snart om kanske en timme, så det fördriver ju lite tid iallafall. Sen får jag väl göra något vettigt.. städa rummet kanske. Ikväll ska iallafall jag och sophie färga varandras hår och äta god mat, kanske något gott godis också? För-fredag. Jag är ledig imorgon, förutom en site inspection på en lokal vid halv tio. Helg!

Sara

Obs: mindra vackra bilder

Kategori: Allmänt

Som många av er inte vet så var jag och klippte mig igår. Direkt på morgonen halv nio var jag först på plats för att ta en drop in hos bettan. Såklart pratade vi lite om Ellinor då hon också klipper sig där. Nyss var jag på massagen, såklart pratade vi lite om Ellinor då hon också masseras där. Haha! Lennart ska övertyga dig Elli, att betala mig så jag kan följa med er till Turkiet. Rolig snubbe..

Som sagt, klippningen. Jag valde att toppa mig, men också klippa upp det. Har haft jämnlångt ett tag nu och kände att det bara hängde. Vart faktiskt ganska kort tycker jag, men det växer ut =)

Jag är 99% på att ni ej ser någon skillnad, därför gjorde jag detta pga brist på saker att göra (har ingen tv, hihi) + att åäö inte fungerar i picasa, hm.

När jag ser på bilderna ser ju det längre håret definitivt vackrare, mer glänsigare, mer volum, mer glamoröst ut.. men i verkligenheten var det verkligen inte det. Haha! Ska även färga det här i dagarna. FAN.. ser ut som en snorunge nu, haha!

Sara

Veckans babe v. 18

Kategori: Veckans Babe




Godmorgon mina vänner! Jag hoppas ni mår bättre än mig idag (läs: igår).. Mår precis så som jag förtjänar. Två dygn av galenskaper sätter sina spår.

Succén "veckans bejb" är tillbaka idag efter en veckas semester, ber om ursäkt för de. Eftersom ni inte fick någon förra måndagen så får ni två idag. Ni gissar säkert vid detta laget att jag kommer utse Maskinen som veckans   bejb(ar), men där tar ni fel ska jag säga er!

Dessa två herrar är i samma branch som Maskinen och gör underbra musik. Det är faktiskt så att Sara var den som presenterade dem för mig vilket jag är extremt tacksam för!

Så vilka är dessa herrar då? Jo inga mindre än Johnossi snubbarna!


Motivering:
som tidigare nämt gör dom underbar musik och de verkar  
vara två sköna prickar, skulle inte tacka nej att bli deras groupie!  
Enligt en källa som har grym musiksmak så är deras nya platta en  
dundersuccé så in på spotify och lyssna vettja!



Ms. X

Wiho

Kategori: Allmänt

Heeej!

Mår mycket bättre idag, är så glad! Men FAN vad jag har bränt mig.. är fan skrämmande. Seriöst. Usch. Varför? Ska fan börja smörja in mig med solkräm.



Sara

Min-sjuk-dag

Kategori: Allmänt

Dagen har gått relativt smärtfritt. Har läst ur marknadsplanen, sovit ett tag, anna har kommit över och vi tog det lugnt såklart.

Jag känner mig bättre nu såhär mot kvällen och under eftermiddagen, men det är mornana som är värst. Usch. Så himla äckligt att vakna upp förkyld. Hoppas jag mår bättre imorgon. Ska faktiskt gå över till frisören på drop in, om jag hinner! Sen vid 10 ska jag cykla till Sara, vi mfl ska testa snittar inför examenseventet!

Har köpt en minneskortläsare, så på lördag kan jag fota med vår digitalkamera. Hade tappat bort sladden. Hehe. Enligt min almanacka ska jag träna simning imorgon. Kan nog glömma det. Om jag inte är pigg på kvällen då!

Anna



God kväll,
Sara

Suga, suga

Kategori: Allmänt

Jag vaknar upp av mig själv klockan två, fan kan inte sova.
Jag vaknar upp av mig själv klockan halv fem, fan två timmar kvar!
Jag vaknar upp av alarmet klockan 7, fan jag är sjuk.

Jag är både förkyld och har pollenallergi. Två riktigt hårda virus i kroppen med andra ord. Orkade inte gå upp imorse för jag kände mig tung och borta, framförallt i huvudet, men också hela kroppen! Jag hoppas att jag inte missar mycket idag. Vill ha läget under kontroll.

Vet inte vad jag ska göra. Ska jag plugga och läsa marknadsförings boken? Så himla svårt att göra det när man inte får läxa.. eget ansvar. Det är jätte fint väder ute, men där kan jag ju mer eller mindre inte vistas. Vill också träna, men det kan väl inte vara bra. Min tv funkar inte heller. Haha, seriöst! Får väl sova..

En gamal klassiker, himla bra kombinerat med det underbara vädret. Också en rolig video, haha.



Suga, suga
Sara

Ojojoj!

Kategori: Allmänt

Fick nyss höra lite smaskiga nyheter från Ms.x. Hon med flera efterfestade med maskinen igår. Det fanns en hel del intressant detaljer att berätta, så nu bör ni bli nyfikna. Hon ursäktar också missen av Veckans babe denna vecka. Hoppas jag.

Sara

1 maj

Kategori: Allmänt

För alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan, och aldrig låtsas bara chansat.
Det var jag!

Väldigt trevlig kväll igår med tjejerna. Vi började hos Ellinor sen tog vi cyklarna, som vilken sommarkväll som helst, och drog ner på stan till äpplet. As bra kväll verkligen! Senare gick jag mfl till bill och bob och dem andra hamna på bmb.



Idag är det söndag. Ska hälsa på min farmor om ett tag.

Sara

Lördag

Kategori: Allmänt

Första maj ska invigas med en stor fest.

I mina drömmar.


Något ska iallafall hända. Hoppas gud har tagit emot mina böner. Då blir det fest! Ska snart hem till Ellinor iallafall för att inleda kvällen med lite chips och dryck. Tar också cykeln dit, känns att våren är här, cyklar överallt!

Har ni en webcam där man kan ställa in att den t.ex tar 10 bilder åt gången, automatiskt? Det har jag. Jag hade det på och skulle fota, samtidigt garva jag så jäkla mycket åt en grej på datorn, då såg det ut såhär..



Hoppas ni inte lämnar mig...
Sara

Herregud, det är maj!

Kategori: Allmänt

Det är maj. Men solen skiner inte. Va tråkigt.

Gårdagen var trevlig. Började med italiensk middag hos Ebba. Jätte gott! Senare gick tiden, vi drack och drack, dansade och fotade. Efter ett tag kom killarna över och efter yttligare ett tag ett tjej-gäng till. Det blev fullt us! Jag kastade dock in handuken vid 1. Var så trött och hade så ont i halsen.. så jag cyklade hem, själv, från billsta till mitt hem. Fan va långt det är, men det gick snabbt! Kom i säng vid 2.

Nu är jag vaken och nyfiken på vad denna dag kan erbjuda. Mina ögon kliar (så jävla mycket) och jag har inga ögondroppar. Skulle verkligen behöva gå till apoteket. Är det öppet?

Om en vecka åker vi till Stockholm för att se Kashmir. Som jag längtat. I över två år!

Förövrigt glömde jag både kamera och apple-sour-shotten hemma igår. Det gick bra ändå!


Såhär ser min klänning jag hade på mig igår. Jätte fin, men blå är inte min färg.



Sara