Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

2012-05-29

Kategori: Allmänt

Tisdag, tisdag, tisdaaaaag! FYFAN va läskigt.. sitter vid mitt skrivbord och på väggen ovanför har jag en spegel. Nyss såg jag i ögonvrån en skugga som typ svepte över spegeln. Hahaha, seriöst.. gud va scary.

NÅJA.
Jobb fyra timmar idag, sen hem och laga mat - BAKPOTATIS! Yummie. Vädret ser lite mer lovande ut idag. Ska bli kul att ta nya hojjen till jobbet. Men vart fett rädd nu när alla säger att den kommer bli stulen? :S Undra vart det bästa stället att parkera på är i stan?

Sara

2012-05-28

Kategori: Allmänt

Någon som vill ta en cykeltur ikväll? =) Haha. Bestämde mig för att lägga ner pengar på en fin cykel trots allt, istället för att köpa någon begagnad. Jag cyklar ändå överallt så får försöka se detta som en investering. (..och det bästa av allt är ju att jag kan välja precis vilken jag vill... och det blev en ROSA!! :D )

Ska hämta den ikväll från Team Sportia

2012-05-24

Kategori: Allmänt

Nån jävel verkar tro att jag är jävligt rik för hela denna månad har bara bestått av onödiga utgifter!

Utgift 1: Massa dyr pollenmedecin, över 300 kr.
Utgift 2: Halstabletter x2 (DYRA JÄVLAR), nässpray, vitaminer = dunderförkyld! Minst över 200 kr.
Utgift 3: Cykeln gick sönder, måste verkligen köpa mig en ny. 3000 kronor???
Utgift 4: Tappat bort mitt piercingsmycke till örat och måste köpa ett nytt för 200 kr.
Utgift 5: Jag hittar inte mina sommarkläder! Shorts, klänningar... har jag sålt dem eller? *traderaberoende*

ÅH va drygt. Det värsta var nog iaf piercingsmycket. Har två sen tidigare som jag beställt (billiga) men dem va såklart inte lika bra och fina. Tippar på att det ramla ur i duschen så det är ingen idé och leta direkt. JAJA! Tjat, tjat :)

KLAGOMUREN!
Ska göra mig en jävligt god macka nu och avnjuta i solen innan jag åker iväg för att köpa ännu en dyr grej - present.

Sara

2012-05-20

Kategori: Allmänt

Gårdagen var riktigt rolig hemma hos Arman! Han (eller snarare hans mamma ;-) bjöd på smörgåstårta, kaka och shots! Riktigt gött var det. Åt med måtta haha...

Senare tog vi bussen till stan och Å. Var rätt chill. Blev en tidig hemgång för min del, men desto skönare idag. Har spenderat hela denna dag med S. Vi solade och chilla på löga och satt sedan på Kajens och kika på en snygg kille. Ha ha ha haaa....

Nu taggar jag inför Big Brother, ska rösta på Lars!

Sara

2012-05-19

Kategori: Allmänt

Haha, gillar att en låt som jag älskar med Magic system typ är "theme song" för nån afrikansk serie. Hahaha..
KLICKA HÄR

2012-05-18

Kategori: Allmänt

Åååh, jag är så taggad till imorgon. Ska fira A och festa! Inte gjort rejält det på typ två månader. Sist var i Sälen i slutet av mars. Sååå.. bara för detta så känns det som att morgondagen kommer bjuda på värsta festen, och det hoppas jag ;-)

Men först ut är helgjobb och sen jävlar. Nu ska jag slå in presenteeeeer.

Sara

2012-05-18

Kategori: Allmänt

Så snabbt gick den lediga dagen! Idag är det jobb igen som gäller mellan 12 och 16. Först ska jag träffa S på stan och införskaffa en present och lite göttit och dricka. Sen blir det snabb lunch (matlåda) och så jobba då. Vad som händer ikväll vetetusan, ska äta tacos iallafall! MUMS. Imorgon är det jobb igen så jag tippar på en lugn fredagkväll.

Igår var jag då och åt lunch med vännerna. Senare gick jag hem till Sandra, åt glass, och sen tog vi en promenad. Cityringen runt ;-)

Sara

2012-05-16

Kategori: Allmänt

Imorgon torsdag är det röd dag och då har vi stängt i butiken vilket innebär LEDIGT! Då ska jag passa på att luncha med Sophie, Mikkiz och Leo. Ska bli riktigt trevligt, och gott! Är sugen på sallad :)

Hejdå

2012-05-16

Kategori: Allmänt

Jag måste bara få ut min lycka!! Att några kilo, några centimeter kan få mig att må SÅ BRA! För 7 veckor sedan började jag tänka på detta dårå, idag är det minus 5,4 kg, och runt midjan 7 cm! Shit, fick på mig ett par byxor i stl. 40 igår!!!!! (som jag köpte nya från H&M så dessa ska jag inviga idag ;-)

Sara

2012-05-14

Kategori: Allmänt

Lyckan som uppstår när man får igen ett par gamla jeans.. Rensade garderoben igår (som vanligt, måste hitta något att sälja på tradera haha) så då provade jag även ett par äldre jeans. Och dem gick igen!!! MEN GUD så tighta dom var, men dem gick igen... det är det viktiga.

Såg typ ut såhär hahaha


Nu ska jag rycka in och jobba! Chefen ringde sju imorse och fråga om jag kunde öppna då hon var sjuk. Jajamen! Såklart jag kan. Hejdå

2012-05-13

Kategori: Allmänt

Hej!!!

Vet ni vad... jag är 2 hg från att ha gått ner 5% av min vikt. Men jag tänker inte säga hur mycket för då kan ni räkna ut hur mycket jag väger, hahahah.

Iallafall, idag har jag vart ledig så passade först på att åka till Erikslund i hopp om att finna ett par billiga och bra svarta byxor. Hittade inga såklart, så ikväll ska jag sy in två par jag har här hemma som känns lite pösiga. (Vill ha det tight!!) Efter lunch tog jag en promenad till stan med mamma och elsa, det var jobbigt som fan pga pollen och förkylning men jag överlevde.

Nu har jag precis rensat min garderob och tänkte fota och lägga ut detta på tradera. Så sjukt att folk vill ha allt jag INTE vill ha, haha. Förövrigt så tar jag semester om 3 veckor och 3 dagar... sjukt.

Hejdå!!!

2012-05-10

Kategori: Allmänt

Jag säger bara en sak - nu är man sjuk!! Så in i helvetes sjuk... MEN, det är bara att jobba ändå. Länge sen jag kände mig såhär faktiskt. Men, virus är till för att smittas. Så det är bara att gilla läget :-)

Förövrigt så fick jag igår läsa igenom flera CV som ansökt till tjänsten hos oss, för jag ska nämligen vara med på interjuverna!! HERREGUD, det känns stort.

Sara

2012-05-09

Kategori: Allmänt

FYFAN!

En dag som denna önskar jag att jag gick i skolan... så jag kunde sjukanmäla mig utan att det påverkar någon förutom en själv. Känner mig inge bra idag. Jag är ju pollenallergiker, och idag känner jag mig som värst någonsin. Men det går ju inte ihop, det regnar ju ute. Försvinner inte all pollen då?

Tabletter, nässpray, ögondroppar... det verkar inte fungera. Kanske har jag blivit immun. Alltså, jag är ju inte "sjuk" men skäms över att serva kunder och samtidigt stå och snora och nysa. Alltså, ååååh!! SKÄMMIGT.

Sara

2012-05-07

Kategori: Allmänt

Denna vecka inledde jag med först jobb och sen ett frisörbesök! Har gått och funderar nu några veckor om det varit dags å klippa sig, och kom fram till att - Ja, det var dags. Frågan var bara vart? Sist jag klippte mig vart det super bra, men rätt dyrt. Vilket som så kom jag igår kväll åter igen fram till att - Ja, det är dags att klippa sig och det får kosta vad det kostar.

Så nu är jag korthårig igen. Dessutom färgade jag det nyss och det blev mörkt, förhoppningsvis går det ur mer och mer för det känns litee för mycket.

Nog om det, imorgon är jag ledig då ska jag följa med mamma till frisören (haha) sen tänkte vi luncha. Gott gott!

Sara

2012-05-07

Kategori: Allmänt

2012-05-05

Kategori: Allmänt

Lördag kväll... rätt sliten. Hade super trevligt igår med fina vänner. Först var vi på räkkryssning där vi åt räkor såklart, drack gott och underhålldes av en trubadur! Efteråt åkte vi hem till Emelie och fortsatte dricka och prata spökhistorier!!! SÅÅÅ KUL, älskar att bli rädd.

Idag känner jag mig så trött. Dels så tar pollen på mig som fan. Var på stan och fika ett tag sen gick jag hem och typ sov hela eftermiddagen. Så, roligare än så här blir det inte denna lördag.

Sara

2012-05-03

Kategori: Allmänt

Hemsk morgon i pollens tecken...

Jag hoppas att dagen går fort, jag jobbar heldag igen och det är mycket som ska göras då den nya kampanjen börjar imorgon - dvs super somriga priser på massa klockor å smycken!! Efter jobber ska jag träffa Sophie och Vallis och ta en fika. Därför hoppas jag dagen gå fort för jag ser fram emot kvällen! Dessutom är det ju revenge ikväll också, längtar.

Annars händer inte mycket i livet. Försöker överleva lite smått bara.



Sara

2012-05-02

Kategori: Allmänt

NU är det verkligen mycket pollen ute. Så jobbigt att känna sig sjuk och allergisk konstant dygnet runt.
Det var det ända jag hade att säga denna fina soliga sommardag med +20 grader.

2012-05-01

Kategori: Allmänt

Ojojoj, herregud vad solen tog idag! Ser mig själv i spegeln, brun eller röd jag vet inte! Ser ut som jag vart utomlands och bränt mig rejält. Hoppas verkligen detta lägger sig till imorgon, inte kul att jobba å se ut som en kräfta.

Imorgon jobbar jag heldag, å då ska det vara 20 grader utomhus! ÅÅH värsta sommaren ju. Längtar redan tills jag slutar och får cykla hem i det underbara vädret. Idag till lunch invigde vi grillsäsongen, gott var det.

Sara

2012-05-01

Kategori: Allmänt

Första maj välkommen.. la la la laaa! Vaken med tuppen denna soliga morgon. Klockan ringde halv nio och fick lite lätt panik efter som det var så sent!! Ska ju iväg och jobba, tänkte jag.. Men lika snabbt kom jag på att jag är ju ledig. Så himla härligt. Drog upp rullgardin och bara låg i min säng och drog mig i solen.

Enligt "experter" är det väldigt hög halt av björk-pollen just nu, och det märks. Jag är otroligt allergisk men försöker bortse från det. Har fått medicin utskriven så tänkte gå och hämta det nu, samtidigt ta en sväng på stan och sola. Vill hitta något fint att ha på mig på fredag.

Vad ska jag göra på fredag då? Jo, hör och häpna. Då ska jag festa rejält vilket jag inte gjort på typ 6 veckor. Fina Emelie fyller 25 och hela gänget från klassen ska ut på räkkryssning. Åh, längtar så mycket. Inte träffat flera på snart ett år.

Så, låt denna månad börja.

Sara

Vill ha sommar och martini!