Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Mamacita

Kategori: Kläder/mode

Dagen på jobbet gick ganska snabbt idag, trots värmen. Vi hade upp mot 30 grader i köket så det var inte kul att stå där och laga mat mm.

Efter lunch tog vi en rast och gick till kyrkan. Dem har ett samarbete med ett ställe som säljer fairtrade saker, alltså rättvisemärkta. Skit fina halsband, ringar och armband. Ska gå över dit och shoppa någon dag, inte alls så dyrt. Hitta ett speciellt armband som hade stora röda stenar! Ska ha. En vacker dag.

Har fått en till jobbtid, wiho! På måndag.. så det var ju bra det med..

Nä, nu ska jag göra något vettigt. Prommis kanske, eller softa med min underbara nya musik.

Sara

Stenarmband från thailand..

En härlig måndag

Kategori: Allmänt

Varm dag, puuh. Skulle helst av allt bara velat lega på löga och sola men jag har jobbat och stått i. Lagat mat, eh.. smällt flugor, sprungit lite ärenden och suttit lite på kontoret. Var en relativt lugn dag.

Kom precis hem från en promenad på ca. 45 minuter. Tänkte ta gymmet idag men var så sugen på detta väder så tog en promenad. Stan-löga-hem. Solen tar fan även fast klockan var fem!

Hoppas denna vecka går snabbt. Längtar till onsdag, då är det eclipse premiär. På torsdag ska jag bo i min mosters lägenhet en vecka, så jävla skönt att vara själv och göra lite hur jag vill hihi. På fredag är det cityfestivalen, är såå sugen på langos och hoffmaestro & chraa och så har vi lördag, först 1års kalas för lilla tindra och sedan party hela natten lång.. sa jag att jag längtar?

Fan va mycket text det blev nu, men måste bara berätta att ur mina högtalare spelas just nu Yeah-Noha. Indianmusik som sofie lagt in i vår lista, alltså så himla bra! Hoppas dem spelar i helgen, haha :)

Trött Sara


bild förra sommaren...

Sommarens första lögavistelse

Kategori: Allmänt

Idag var vädret solklart och klockrent. Inte ett moln på himlen, sisådär 23 grader i skuggan och knappt någon vind. Jag och elli stekte med cocosolja och senare slöt även sophie, anna och emelie upp. Vi åt lunch från kajen och hade det riktigt trevligt. Efter 4,5 timme i solen blev det lite för mycket och vi åkte hem rödbrända.

Nu på kvällen var vi hos Sofie och bara tog det lugnt. Jag känner mig riktigt trött efter en helg fylld med party, men jag längtar till nästa helg då vi kör igen! Jag har sagt det tidigare och säger det igen, jag lever för helgen och under veckan går jag i idé.



Sara

Sommar-söndag.

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag, va fort denna helg åter igen har gått. Imorgon är jag tillbaka på jobbet i yttligare fem dagar. Hoppas dem går lika snabbt som förra veckan :) Ser fram emot nästa helg då det är house ute på elba!

Idag ska jag nog sola med sofie och elli. Det är helt blå himmel.

Här har vi hela midsommar-gänget. Vilken kväll!

Midsommarafton

Kategori: Allmänt

Vilken perfekt midsommar. Har nog aldrig vart med om att vädret har vart så bra. Det var varmt, solen sken, knappt nå myggbett alls (3 st) och jag klarade av klackarna hela kvällen.

Under dagen var familjen här och åt god sill lunch, sedan var det även 5-kamp men under den tiden förberedde jag mig inför kvällen. Började med att jag och elli åt lite taco paj, super god, hos henne samt drack några drinkar. Sen kom sofie direkt från london, jetlag! och även sophie, då cyklade vi mot midsommarfesten där vi drack, åt god pastasallad, lekte lekar, dansade och spelade musik. Det var en perfekt svensk sommardag.

Idag kör vi påt' igen. Jamaican rumbar på bill&bob. Är super taggad!













Ja, denna bild var nog vackrast från hela kvällen. Hahaha

Sara

Figurnära omlottmodell med kort ärm och rynk på axel

Kategori: Allmänt

Japp, så beskrivs kvällen klänning!

Den köpte jag på H&M förra veckan och den är supersnygg, dock väldigt fin. Kanske inte en midsommarklänning utan mer en "vi går ut på resturang och äter-klänning". Men men, vad gör det.

Igår köpte jag tre nagellack från mavala på kicks, tre för 99. Det vart ett korallrött, ett korallrosa och ett ljus beigh/rosa. Ikväll ska jag har det korallrosa, hong kong nr.2 på bild.

Mm, typ såhär hade jag tänkt idag. Klänningen ser ut som den blåsa fast då i beigh/grå (som den andra klänningen). Dem bruna skorna glappar som fan men går nog att ha dem 10 första minuterna.



Sara

Helg

Kategori: Allmänt

Nu är det helg, fan va skönt!

Inte för att mina arbetsuppgifter är så jobbiga men att vara ledig är så himla guldvärt. Jag ska inleda min helg med en 13c med nudlar på spicy tillsammans med bror och hans flickvän. Ikväll ska jag troligtvis hem till Ellinor och bara ta det lugnt.

Imorgon är det midsommar. Runt två lär jag vara färdigfixad, då kommer familjen och släkten hit för att fira midsommar. Jag tror inte jag kommer få ro till att fixa mig då. Vid fyra börjar mitt firande iallafall, till en början hos ellinor och senare ute på framnäs. Kommer nog bli en riktigt fin kväll.

Sara

Choklad

Kategori: Allmänt

Choklad är så jävla gott. Önskar att jag hade det nu, och det har jag... i håret! Färgade precis mitt hår "choklad brunt" enligt förpackningen. Tycker att det ser mörkt ut. Trivs inte i det så jätte bra, men men.. vi får väl se hur det blir med lite styling osv. Ser iallafall blek ut som sjutton, haha.

Choklad brunt?


Sara

Det flyter på

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat i två dagar och jar har mest bakat. Kakor, pajer, bröd.. ja, det mesta! Börjar bli riktigt duktig i köket, är faktiskt skit sugen på att utbilda mig till kock eller kallskänka, haha. Seriöst alltså, det är fan as kul att göra mackor!

Imorgon ska jag sluta lite tidigare, redan vid tre. Då ska jag och Elli göra en rolig sak. Riktigt spännande.

Nä, sova om ca två timmar då, drar iväg imorgon vid 06.15. Nu måste jag duscha.

Sara

Dagen före doppardan..

Kategori: Allmänt

Idag är det dagen före en stor dag.

Dels så börjar jag jobba imorgon på mitt sommarjobb. Det är klart att jag är nervös, men eftersom jag vart där tidigare några veckor så ska det inte vara något problem. Men man kommer ju alltid igång efter några veckor, och eftersom detta inte är en längre tid känns det som om jag kommer komma igång och sen sluta lika snabbt. Upp kl. 6 här framöver nu då.

... men imorgon är också en dag att minnas. En dag som kanske är smärtsam, men på ett fint sätt. Josses plan till Usa, new orleans lyfter. Inte för att stanna där i en vecka, utan över 52 veckor, mer än 365 dagar, över 1 år. Fy fan va roligt för henne. Jag är avis, men ändå inte. När hon berättar om allt blir man så sugen på att upptäcka den världen, men samtidigt skulle jag nog aldrig våga.

Så ikväll blir det yttligare ett farväl, ett riktigt sådant. Sen måste jag nog hem lika snabbt och sova. Aja, fyra dagar kvar till midsommar, thats on my mind.

Sara

Ledigt

Kategori: Allmänt

Gårdagen, avsked josefin.












Idag, en utflykt till vallby friluftsmuseum.













Sara

Första dagen på sommarlovet

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag detta har vart. En dag utan gränser, gällande ekonomin! Men nu svider det såklart :P

Tidigt vid halv 11 cyklade jag sofie och elli ner på stan. Där shoppade vi ganska mycket, det är ju sommar-rea nu. Jag har ju inte så mycket pengar men det glömde jag visst bort och kom hem med en klänning, en kofta och två linnen. Ellinor och Sofie fynade också på rean så nu är vi redo inför midsommar! Solen stekte som fan, så vi köpte sallad på vivaldi och satte oss i Vasa.

Efter det cyklade vi vidare hem till mig och då chillade vi, spelade gitarr och lyssnade på musik på en filt i min trädgård. Så himla mysigt, att bara 'va', Haha. Sen cyklade vi ännu mer till Erikslund och åt glass och nu är jag hemma. Vad som sker nu vetefan.. Men nu dök det upp något. Middag hos moster, blir bra det!

Nåja, har haft en grym dag. Verkligen en riktig sommardag med två av mina bästa vänner! Grymt.

Sara

Sommarlov!

Kategori: Allmänt

Nu har jag officiellt sommarlov. Hade den sista lektionen idag på det första året. Helt galet att det redan gått ett helt år på denna utbildning. På måndag börjar jag jobba men det är verkligen mycket roligare än att plugga så jag ser nästan det som sommarlov, haha.

Det blir mycket äta ute nu, dels pga sommarn men också för att en av mina bästa vänner, josse, flyttar till usa på måndag, och det måste vi ju fira om ni förstår vad jag menar hehe. Snart ska vi till Kajen och äta. Imorgon blir det lunch på stan med elli och sofie, på fredag blir det lunch med moster och på kvällen avskeds middag med josse och alla andra tjejer. På Lördag blir det grillning hos sofie på landet. Underbara sommarlov!

Sara

Like a stone

Kategori: Allmänt

Har vart med Josse idag. Vi var på stan i trettiominuter och gick på apoteket. Sedan åkte vi till Ikea och åt klassisk köttbulletallrik för 16 kronor. Efter det blev det en film hos mig, kommer inte ens ihåg va den hette, haha! Men bra var den!

Imorgon ska jag till "jobbet". Sommarjobbet i Arboga. Ska äta lunch med kollegorna och prata lite inför starten som sker på måndag om en vecka.

Annars så har jag sista lektionen på onsdag, sedan är det sommarlov. Så jävla skönt.

Sara

Söndag.

Kategori: Allmänt

Det vart relativt lugnt igår. Jag och tjejerna drack lite och umgicks, sedan begav vi oss till Bill & Bob istället för Sjökrogen. Där var det drag, nästan för mycket drag. Det var smockfullt. Man kom varken ut eller in. Vi hade ett bord så det var skönt, jag som kände mig riktigt hängig var inte på topp. Efter många om och men gick vi därifrån och satte oss på Pitchers ett tag. Jag cyklade sedan hem och tog näsdroppar och somna som en stock.

Idag vakna jag upp "sliten som fan". Inte pga någon alkohol för det intaget var så litet så, snarare pga viruset i min kropp, förkylningen. Ont i huvudet, bihålorna, magen.. Nästäppt, ja you name it! Ska på barnkalas idag, måste piggna till på något sätt.. men hur?!



Sara

Here we go again..

Kategori: Allmänt

Först och främst: Jag hade så jävla kul igår.

Jag elli sofie och sophie chillade lite hos sofie, och så spelade vi gitarr och sjung! Åh gud så mycket jag har saknat det. Mina gitarrer står och dammar men jag tror tamefan att det är dags att ta fram dem. Vi övade speciellt på just en låt med Tina turner, kan nog bli riktigt grymt!

Men såklart ska det alltid finnas något tråkigt i det roliga. Igår när jag kom hem från skolan kände jag mig lite konstig, la mig i sängen och vaknade inte förens 1,5 timme senare. Hm, sminkade mig då jag såg rejält hängig och trött ut. Sedan började det sticka i läpparna och en blåsa dök upp. Senare utvecklades det till ett munsår, på samma ställe som jag hade förra sommarn. Idag har jag ont i halsen och näsan är täppt.

Så jävla typiskt! Hatar munsår.. så jävla fult och ont. Antar att det är pga något virus i kroppen som liknar förkylning. Vi som ska till sjökrogen ikväll..

Fin bild från förra sommarn.. ett fint sår på läppen, en ful bild haha



 



Sara

Härlig dag

Kategori: Allmänt

Vilken fin dag det har vart idag! Sofie, Elli, Emma, Sophie, Vallis & Jag köpte med oss Spicy hot på stan och åt det i Vasaparken. Solen stekte, så himla skönt! Sen avslutade vi eftermiddagen med en glass på torget.

När jag kom hem skrev jag lite mer på min uppsatts som börjar bli klar. Eller, klar och klar. Den kan bli bättre men frågan är om jag inte nöjer mig med detta. Tror fan det.

Precis har jag kommit hem från ett varv i spåret. Jag gick snabbt mest, men jag sprang också lite ner för backar och upp för backar. Hade stegräknare, den visar på ~5200 steg för ett varv i spåret plus gå dit och hem. Bra tycker jag!

Bild från elli:



Sara

Snart lunch

Kategori: Allmänt

Vilken härlig sommardag! Lika bra att passa på att vara ute för imorgon ska det regna, hihi! Då tar alla 91-or studenten, ni som skratta på vår student då det regna. Right back at ya!

Ska fixa mig lite snart för om en timme ska jag möte upp tjejerna och sen cykla ner på stan. Det blir en lunch utomhus någonstans så vi kan njuta av solen samt smida planer inför sommarn.

Vad ska man ha på sig idag då.. inge kul med barbent då mina 17 myggbett förstört min ben! Nåja..



Sara

Tränings noja

Kategori: Allmänt

Veckans lektioner är nästan avklarade. Är "ledig" imorgon samt torsdag, sedan fredag blir det halvdag och sedan studenten i stan vid 12.

Har inte tränat något denna vecka hitills, är så grymt trött. Tänkte göra det idag men skjuter på  det till imorgon istället. Skönt att göra det på morgonen.

Jag ska till solariumet idag med Anna. Inte vart där på flera veckor, hoppas vi blir nå bruna hihi. Bara två lektioner kvar nu innan sommarlov! Två lektioner under två veckor.

Elli tipsade om en låt som var jätte fin, bäst av allt var att den var från Twilight Eclipse soundtracket! Längtar till 30 juni då filmen visas!

Sara

7 juni 2010

Kategori: Allmänt

Idag ringde min moster och berättade att hennes hund mimmi ska säljas. Mimmi är faktiskt en av få hundar som jag kommer överens med. Har länge vart hundrädd men det har mer och mer försvunnit då man faktiskt vart med och "uppfostrat" en från början.

Anledningen till detta tråkiga beslut är dels pga en muskelskada som gör att det blir svårare och svårare för henne att ha kvar mimmi. Mimmi får med andra ord inte leva ut sitt liv så fullt som hon skulle kunna göra. Därför har detta vart på gång ett tag, och idag ringde en eventuell ny ägare. Tur i oturen är att denna bor bara några hundra meter från dem, så det blir ett nytt hem för mimmi men förhoppningsvis kommer vi träffa henne ändå ibland.

Jag ska utrycka mig med mina egna ord. Tycker fan detta är fett tråkigt. Om jag hade haft pengarna hade jag lätt köpt hennne, men såklart skulle inte min mamma gå med på det hihi. Ja, så nu ska jag träffa henne en sista gång, för alltid! Min bästis.

Nja, inte för alltid. Men på en längre tid, det blir ju absolut inte samma sak. Vet dock att hon kommer få det mycket bra i sitt eventuella nya hem (dem ska ha henne på prov några dagar först). Synd dock att jag nu inte har någon hund att fota... haha.





Men det kunde ju vart värre.
Sara

Första helgen i juni..

Kategori: Allmänt

Vilken grym helg detta har vart. Den riktiga första sommar helgen. Jag har berättat om fredagen, men lördagen var så mycket bättre. På ett annat sätt.

Grill & Trubadur kväll hos elli. Vi var alltså ett gäng på runt 20 personer som grillade och åt och drack gott. Vi hade även en trubadu där med massa utrustning som, mic, stativ, högtalare mm. Det var grymt! Hoppas på fler gånger som denna.















Klockan är redan kvart över fyra. Vad har jag gjort idag? Ångest över att jag sov till 1.
Sara

Sommar, sommar, sommaaaaar!

Kategori: Allmänt

Vilken rolig dag det var igår! Firade två studenter, en på dagen och en på kvällen. Festen hos ellinor var grymt rolig. Allt blir så mycket trevligare när det är sommar.

Snart ska jag över dit igen och äta lite gott. Så nu ska jag börja fixa mig igen. Jag ska grilla fläskfilé! :D









Sara

Grattis

Kategori: Allmänt

Här sitter jag, insmörjd med olja. Haha. Har precis legat ute och solat i cirka 40 minuter. Det får fan räcka! Har inte tid med det.

Nu måste jag in duschen och sen börja fixa mig inför kvällen. Galet! Ska ju på en studentskiva idag runt 4-5 så det är nog bäst att jag är klar och redo då med smink mm så jag bara kan åka hem och sen ta cykeln direkt till nästa fest!



Sara

Shalalalala..

Kategori: Allmänt

Hej på er,

Imorgon tar två av mina kompisar studenten. Sofie och Vallis. Båda två springer ut i två olika städer, Örebro och Sala, därför ska jag inte medverka på någon av dem. Där emot ska jag till Vallis studentskiva på eftermiddagen, fira henne lite och sedan blir det hem vid 7 för att fixa inför kvällen. Då ska vi nämligen fira Sofies student hemma hos Ellinor. Jag har inhandlat lite studentdekoration som vi kan pynta med hemma hos henne, det blir fest! Härligt. Lägntar riktigt mycket.

Nu gäller det bara att planera kläder och hur jag ska göra med smink mm. Ska jag fixa mig redan på eftermiddagen eller vänta och chansa på att jag hinner göra det när jag kommer hem? Svårt...

Blev ingen träning idag då jag istället åkte hem till pappa och grillade, så får ta igen den imorgon på morgonen.

Sara

Wow

Kategori: Allmänt

Idag lanserades arbogabygens nya hemsida! Fantastiskt att jag har fått vart med och bygga upp den från grunden, och nu några månader se att det blir ett gott resultat. Dem har använt många av fotona som jag fotograferat, och under varje "artikel" står mitt namn med. Vilket avtryck jag gjort!

Här har ni ett litet bevis, hihi!


Ja, ni kan ju gå in själva och kika om ni skulle vara intreserade ;-) Arbogabygdens hemsida
Sara