Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Tio veckor praktik

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar min praktik. 10 veckor på Viking Line. Eftersom jag vart där tidigare och också arbetar extra ibland så kan jag det jag gör.. men mitt mål är nu att utvecklas ännu mer, läsa på om alla erbjudanden vi har och verkligen lägga ner tid på att lära mig att sälja dem.

Senare i sommar ska jag jobba och då vill jag att mina försäljningsiffror ska öka enormt! Så jag fokuserar på långsiktiga resultat nu dessa veckor. Börjar med morgonmöte imorgon, sedan får jag lägga upp dagen själv. Ska luncha med Sophie också så det blir en trevlig måndag.

Söndag... tråkig som fan. Brukar älska söndagar, men när det inte finns så mycket att göra är dem inte speciellt roliga. Snart ska jag iallafall gå till mormor och morfar.

Helgen har vart en riktig partyhelg, som vanligt? Fredag var vi ett gäng hemma hos mig senare vidare till Adam på stan, och även Å ett litet litet tag. Lördag var vi också hos mig, jag och sandra sov/chillade lite under dagen sedan fixade vi oss för att vänta in övriga tjejer. Pizza och "sälen-möte". Vi åker ju om lite mer än 6 veckor till Ebbas stuga! Så vi planerade lite, alltid kul tycker jag. Sedan vart det jag, sofie och sandra kvar som till slut avslutade kvällen på Å2. Lika bra som alltid, love you!

Sara

Friday

Kategori: Allmänt

Jahapp... förfesten blir hos mig denna kväll. På flickrummet. Mysigt!

Citronvinet är tillsammans med någon droppe sprite fyllt i glaset. Såååå törstsläckande. Ha ha ha...
Idag kör jag på en ny tunika/klänning från monki. Riktigt snygg, lite tantvarning.

Ha det gott!

Har ingen värd bild att lägga upp...

Kategori: Allmänt

Min dator har vart ett helvete dem två senaste dagarna. Eller ja... den har inte gjort något, snarare jag som valde att formatera om den med en cd som inte passade min dator. Det resulterade i att allt såg skit ut. Stor och fult. Inget hjälpte.

Igår satt min brorsa uppe nästa heeela natten och fixade den. Så nu har jag windows 7 som ser helt normalt ut. Tur att jag sparade alla bilder mm på min mini-pc så jag kan föra över dem snart igen.

Vi får se om datorn går smidigare nu efter detta. Hoppas!

Igår färgade jag håret och nu har jag precit plockat ögonbrynen. Pain, pain, pain.... ska snart ner på stan och möta upp Påven.

Trevlig helg!

Sara
Exempelbilder... söt va?

Helgens planer

Kategori: Allmänt

Smider planer inför helgen.
Helgen, höjdpunkten på varje vecka!

Kan i princip inleda denna nu då jag är ledig imorgon. Så skönt! Ska träffa sandra på stan, löningsdag, tänkte luncha och kolla runt lite. Senare blir det utgång med vännerna och vart den bär av få kvällen avgöra.

Sara

A little more time

Kategori: Allmänt

.. to sleeep.

Nejdå, idag gick jag fan upp när klockan ringde halv nio! Varför.. ja du, säg det. Sen dess har jag ätit frukost och fotat lite. Fick ett sug att prova på lite nya inställningar dock vart det inge bra.

Rensade lite bland mina parfymer mm. Har haft massa skit, men dessa sex fick stanna kvar.

L'eau par Kenzo, Biotherm, Moschino hippy fizz, Mizzy, Beckham signature & Naomi Campbell seductive elixir


Dem två första är ganska chill. Kenzo använder jag inte så ofta men känns tråkigt att kasta en full flaska. Biotherm vann jag från en tävling Sophie hade och den ska man tydligen använda direkt efter dusch då den ska ge en ooootrolig lyster på huden hihi.

 

Happy fizz, min favorit! Perfekt vardags parfym. Mizzy är något billigt "skit" men påminner om Miami Glow från JLo. Passar till sommaren. Beckham är min vår parfym, haha! Och sist och mest flitigast använd Naomi.. partyparfymen.

 

Då har jag fördrivit cirka en timme av denna morgon då! Om två timmar ska jag ner till stan och luncha med fina klassvänner sen kanske även möta upp yttligare några kära kompisar och fika. Får se vart tiden tar vägen... och om jag har råd att skippa träningen? Ikväll är det elsa och jag hemma... då blir det först prommis sen ska mamma laga våfflor innan hon glider iväg. Lever livet.

Sara

TT

Kategori: Allmänt

TisdagsTrött

Imorse vaknade jag 05.35 av en skällande hund.
Senare 06.25.
Klockan 08.00 ringde klockan.
Jag somna om och vaknade av snoooze 08.30.
Stängde av skiten och vaknade åter igen 09.35.


Fan vad alla dessa vakningar förstörde min morgon. Jag skulle fan gått upp halv 7 när jag ändå var ganska pigg! Tänkte att jag skulle hinna med att träna innan jag sak på möte idag kl. 14. MEN jag är så trött? Ont i kroppen... Det är TT idag.

Vem ska ge mig energi?

Sara

Mååååndag

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan med Sara. Vi har hyrt grupprummet idag i skolan så nu några timmar framöver blir det intensivt plugg inför ett möte imorgon!

Helgen som gått har vart grym. Under fredagkväll gick jag, påven och akrim hem till Niklas där han höll i förfesten. Det vart galet som alltid och senare tog taxin oss till Å där det även där var galet. Champagne i massor och en efterfest med 3,5or och chips.

På Å när jag stod vid toaletten och fixade håret så kom städerskan och hällde ut mitt champagne glas med CIDER. Jag blev helt chockad, varför gjorde hon det? Man fick tydigen inte ställa drickan där... Men eftersom hon gjorde det av misstag så skulle jag få ett nytt glas.. vad var det i champagneglaset då? Cider? Nääää, det var ju champagne sa jag ;-)

Så då fick jag ett nytt glas riktig campagne. Vilken vinst!!

Lördag förmiddag plocka Påven upp oss så tog vi en tripp till godisaffärn, systemet och H&M, sedan satt vi och chillade ute i solen. Åkte hem och förberedda inför kvällen, det blev BMB med tjejerna och det var kul. Måste medge att jag var lite trött efter gårdagens efterfest.

Söndag vart mat och fika på stan. Gott och trevligt!

Nu är det måndag... skola och en ny vecka.
Sara

Vårkläder

Kategori: Allmänt

Idag satt jag och fönster-nät-shoppade. Hittade massa fint som jag kan tänka mig när lönen kommer. Här är en blandning från H&M, Gina tricot och Lindex. Totalt skulle denna outfit gå på 1755 kronor. Dessa kläder är verkligen jag. Väskan kommer i butik nästa vecka, den ska jag ha!

Sara

Vafan ska jag ha som rubrik...

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig, bortsett från lite eget skolarbete som jag sparar till kvällen.

Har precis vart med elsa på hundgården, där träffa vi hennes bästis, eller pojkvän? en goldenretriver på 16 månader. Dem leker så gulligt och bra. Innan dess var vi på hundshopen och klippte hennes klor.

Annars idag vet jag inte vad som händer. Har en otrolig träningsvärk från gårdagen så ska nog bara chilla denna dag. Imorgon är det redan fredag, då blir det pluggdag med Sara och efter det ska vi luncha på grekiska - som jag aldrig ätit på förr! Har planerat lite shopping också, frågan är bara för vilka pengar? Men det ska väl ordna sig.

... och sen är helgen här igen :) Självklart blir det party! Jois kommer hem från sin resa och sandra har inte vart i v-ås på två helger, så kanske slår vi på stort?

Fest leder in mig på gårdagen. Jag och sandra var ute och åt och sen hamna vi på Strike där vi tog varsin cider och öl. Det var ju fotbolls kväll så vi kände oss ganska ensamma om att inte ha det som intresse den kvällen haha.

Sara

Underbara onsdag

Kategori: Allmänt

Då var det hög tid för ett inlägg, visst?

Som sagt, redan onsdag och veckorna bara sveper förbi. Jag klagar inte, snart är det vår och sommar och en examen för min del! Mycket gott att se fram emot.

Plugget i skolan fick bra trots att vi var okoncentrerade. Fick relativt mycket gjort, att vi till och med tog ledigt imorgon. Alldeles nyss kom jag hem från gymmet där det blev styrketräning och solning efteråt. Gick helt OK. Kände mig svag... Men desto starkare efteråt :)

Ikväll ska jag äta ute med påven. Gud vad jag uppskattar sånt mitt i veckorna. Så det ska bli så trevligt, dessutom är det ju lilllördag... vem vet vart vi hamnar? Time will tell.. ha ha ha...

Förövrigt måste jag bara få visa er ett klipp från gårdagens gossip girl avsnitt. Guuud vilken fin akustisk version av Cosmic Love med Florence + the machine. Lyssna!! Och för er som inte följer gossip girl så får ni väl blunda under tiden :) Den finaste tonen kommer vid 1.40 min.



Helt otroligt va musik förstärker känslor osv i film etc. Finns det som yrke? Välja musik till olika scener... isåfall vill jag jobba med sånt!

Sara

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Inte så speciellt egentligen va?

Jag ska inte göra något speciellt. Hade vart perfekt att gå och träna nu men har ingen motivation alls till det idag. Har vart en lång dag i skolan.

Men, om jag inte går och tränar så måste jag göra något annat jobbigt/tråkigt istället. Så jag känner mig OK med att jag sket i träningen. Så, funderar på att kanske städa rummet. Ser ut som ett bombnedslag som vanligt dessa dagar.

Imorgon ska jag jobba heeeela dagen. Sen är det ju onsdag :) och snart helg igen!

Sara

Veckorna går så snabbt

Kategori: Allmänt

Uppehållet.. justja.

Mitt internetuppehåll gick egentligen skit dåligt. Förutom att jag inte bloggade på en vecka (men det är ju bara skönt?). Facebook var jag inne på varje dag, lika så msn.

Men jag är stolt ändå, för istället för att logga in tjugo gånger på facebook så var jag kanske inne runt 3 gånger varje dag, och oftast offline på chatten. Lika så på msn, visas som offline.

Vad fick jag ut av detta då? Ja... kanske inte så mycket egentligen. Men under den tiden jag egentligen skulle suttit vid datorn så har jag tränat två ggr (jajamen, det är stort), solat tre ggr och gått många promenader med elsa. Under helgen som vart så har jag även festat med tjejerna, vart på 3D bio - Trassel, samt jobbat hela morgonen/eftermiddagen idag. Så nog har jag vart effektiv!

Imorgon inleds en ny vecka, jag kommer definitivt fortsätta på samma spår. Helt enkelt vara mindre tillgänglig. Imorgon är det alla hjärtans dag, den dagen spenderas i skolan och restaurangbesök på kvällen. Tisdag är jobbdag. Övriga dagar tillägnar jag till minst två träningar, solning och plugg. I helgen väntas det fest och jag älskart!

Nu blir det dusch och ansiktsmask baserad på choklad (den vann jag då jag uppnådde månadens försäljningsmål på jobbet). Ikväll ska jag sova tidigt :)

Tänkte lägga upp bilder från min vecka, men kom på att jag inte har någon värd. Därför får det bli denna, riktigt bränd efter en solning i våras! Hahaha

Sara



Uppehåll

Kategori: Allmänt

Då var det dags att säga farväl... eller på återseende.

Min internetfria vecka inleds imorgon, dock med vissa undantag. Men jag ska göra mitt bästa! Har mycket att göra i veckan så det känns bra. Har bl.a fått jobbtider imorgon och torsdag.

Nu längtar jag till fredag!

Vi ses,
Sara

Lunch och sen promenad på lögarängen

Kategori: Allmänt

Nu väntas mer mat (min passion). Potatisgratäng och kött.

Sara

Trött

Kategori: Allmänt

Ojojoj, kusinvitamin är inte lika morgontrött som jag vilket visade sig i att hon väckte mig klockan 06.58 en lördagmorgon. Jag försökte somna om men gick inte så bra. Nu har vi iallafall ätit frukost och kollat på en film.

Vädret idag är inte så fint, skönt för jag vill bara sova! Men snart är det lunch och senare gå och lämna alma och sen är det kväll. Vad händer då? Är skeptisk om jag ska gå ut eller bara vara hemma.

Sara

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Snart är det dags för fredagsmys. Kusinen ska komma och sova över så det blir typisk fredagsmat för en sjuåring, korv med pomes frites. Sedan har vi laddat med godis, chips och dip och såklart cola samt en hundfilm. Längtar!

Gamal bild.

Sara

LITE NYA ACCESSOARER SENASTE MÅNADEN

Kategori: Allmänt

Sara

Vår

Kategori: Allmänt

Gick jätte bra idag i skolan, vilken energi vi hade! Hade möte samt skrev på arbetet under fyra timmar.

Efter det har jag legat här och kollat på gossip girl. Snart ska jag byta kläder och bege mig ner mot stan.

Sara

Börjar trappa ner lite smått...

Kategori: Allmänt

Stadsbiblioteket. Sara. Plugga. Lunch. Operation kilklack. Stan. Fika. Sofie. Klippstugan. Promenad. Hundgården.

Min dag under nio timmar.

Middag. Möblera. Läsa. Sova.

Sara
Bild för cirka tre år sen... Sjukt, vilket hår! Men det är påväg tillbaka :)