Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Bara fyra dagar kvar.

Kategori: Allmänt

Idag är jag trött.
Vaknade för tjugo minuter sedan och nu ska jag äta frukost, så denna dag innebär varken smink eller fräsha kläder. Det känns iochförsig riktigt skönt, men men. Slutar ju tolv iallafall.. men då ska man inte tro att man får ledigt! Tenta på torsdag och sedan måste jag åka och handla lite grejer inför fredag. Stressigt!

Berättar om julklappsbytet när jag har tid.
Sara

Torsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon, godmorgon.

Idag är det torsdag, torsdagar är fan riktigt bra.

Jag börjar sakta med säkert få tillbaka mitt "gamla hår". Ni som känner mig vet att det innebär lockar. Tror att det försvann under en tid pågrund av en viss klippning och slitage. Idag vaknade jag iallafall upp som ett troll, och tänker spendera dagen så också. Med hjälp av lite mousse och hårtork så ser det ganska bra ut.

Förr, 2007



Idag


Ha en bra dag!
Sara

Jag vill slå någon.

Kategori: Allmänt

Åh, jag är så arg! Och så chockad. Hände en grej i skolan idag som har blossat upp rejält. Tänker inte gå in på vad det är men man förvånas aldrig, och värre blir det med åren tydligen. Vart har vi hamnat? Vad är det för planet vi lever på?

Nä, skämt och sido, är så sjukt irriterad och ledsen över att det som hänt ska behöva vara så. Imorgon ska en diskussion hållas vilket jag ser allvarligt på. Det ska fan inte behöva bli så som det blev.

På tal om skolan så fick jag faktiskt svar från en praktikplats idag, och dom svarade JA! Nu har jag redan en plats som jag tycker verkar rolig så jag tackade nej, men det kanske kan vara ett alternativ till nästa period?

Ska sova nu, ha det gott!
Sara

Företagsekonomi

Kategori: Allmänt

Såhär ska det se ut på en skolflickas skrivbord.



"I Hötorgshallen i Stockholm står Ali Abdula. Ali har just fått en faktura från en leverantör" Alltså? Nog för att Sverige är ett demokratiskt land.. men vafan! Haha

Sara

Simning med Dj rave of united

Kategori: Allmänt

Denna dar har jag umgåtts med Anna, aka Dj rave of united. Vi simmade på lögarängen, 24 längder, chillade i barnpoolen och bastade. Avslutade dagen med glass på donken som snart kommer skicka oss lite kuponger (hoppas) för dem gjorde en grej fel!!!

Nu väntas mat och sedan massage, så ska åka till stan snart, jobbigt. Ikväll äre ugly betty och desperate houswifes!

Ha det gott!
Sara

Filmmusik

Kategori: Allmänt

Igår såg jag New Moon på bio, den var helt underbart bra. Såklart lyssnar jag idag på soundtracket från filmen. Jag kollar alltid upp en films soundtrack, oftast är det så himla bra. Vilken känsla liksom! Förra twilightfilmen's soundtrack var välidgt bra och jag gillar detta också. Favoriten är självklart Editors No sound but the wind. Längtar så mycket tills New Moon börjar släppas på internet.. har inte råd att gå på bio igen tror jag.

Denna låt fastnade också direkt. Jag kunde inte låta bli att gunga huvudet fram och tillbaka, men vad gör det? När killarna längst till vänster som kommenterar YES när bella kysser Edward och ba "Fan hon är fett smart bella asså" så lär ju inte jag stuckit ut så jäkla mycket i biomörkret. Hihi!



Sara

Hehe

Kategori: Allmänt

Läste nämligen nyss att bloggaren Foki också åker till thailand i början utav decmeber, vilket jag också gör, så då gick jag in på hennes blogg, http://fokis.se och upptäckte en tävling där man kan vinna en iphone. Försöker väl :)

Om jag nu vinner utav alla tusen så skulle jag vilja ha detta fodral, http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Carve-Case-Brun.html , fint va?

Hörs!
Sara

Det var väl kanske på tiden?

Kategori: Allmänt

Hehe min uppdatering har vart väldigt aktiv denna vecka, visst?
Har en anledning, som alltid.. dels så har skolan tagit upp mycket tid då jag läser företagsekonomi, det är klurigt! Också så har kvällarna vart väldigt uppbokade, trot eller ej! Aloevera party och kör.

Va dumt det känns. Sitter och förklarar varför jag inte bloggat, som om jag vore tvungen att göra det. Förjäkligt..

Kan berätta om gårdagen för er som är intresserade. Jag och tjejerna gick på after work på blue moon bar. Där shoppade vi som satan eftersom att allt är så himla billigt på aw. Det dracks, dracks, dracks och dansades ingenting för mig. Istället spelade jag johanna bianca och josse en lek, det kan man iofs kalla för danslek. Vilketsom, hade ner öl på bordet också det var ju kul. OCH vi får ju inte glömma våran vinst på vegas, 65 kr+. Då köpte vi ett glas vin och delade på haha! Men det hade vi ju inte behövt.. för senare gick vi vidare till kåren, studenternas egna bar, och där kosta allt cirka 25 kronor. Billigt billigt, men farligt farligt. Spenderade alldeles för mycket pengar, trots att det var billigt. Skumt va?

Och nu sitter jag här. Hos min far. Vi ska laga middag snart, två olika rätter. En vitamesisk och en thailänsk. Båda med kyckling, ena med jordnötssås och den andra med garlic. Börjar bli hungrig! Och chips är inhandlade inför kvällen. Har tre filmer som jag lånat av min moster, tänkte se någon utav dem. Romantiska komedier<3

Så.. nästa inlägg kommer nästa vecka. Haha
Kram
Sara

Hemma tidigt.

Kategori: Allmänt

Sådär, då var första dagen på företagsekonomin avklarad. Dessa tre veckor går vi bara halvdagar, men på eftermiddagen är den självarbete som gäller. Typ svara på kluriga frågor, göra uträkningar osånt jobbigt!

Iallafall.. jag slutade 12 idag så nu har jag hunnit med att träna också. Efter klockan 5 ska böckerna finnas på affärn så då ska jag hämta ut dem och svara på några frågor.

Är trött och sugen på något?!!

Sara

The Scala belgium choir

Kategori: Allmänt

Fyfan, den enda musiken som jag lyssnar på denna helg är The Scala belgium choir. Haha, seriöst. Körmusik, men inte vilken körmusik som helst!

The Scala belgium choir sjunger bara covers på mer eller mindre kända låtar och artister. U2, Nirvana, Eskobar m.m. Jag tycker det är sjukt vackert! Sån musik vill jag sjunga i kören istället för kyrkomusik :)





Sara

Lördag.

Kategori: Allmänt

Lyssnar på en jätte fin cover på someone new, tror att det är barn som sjunger. Ni kan höra den här http://open.spotify.com/track/05nw9sR0Db3okEJ2lFZ9UX

Annars händer inte mycket, ska åka iväg och handla och hämta min gura. Hihi!
Ha en trevlig lördag.



Sara

22.51

Kategori: Allmänt

22.51.. tänkte på 12.51 med the strokes. Det drog in mig på att de var väldigt länge sen sedan jag lyssnade på dem. Kanske bör ta igen missad tid? Hehe.

Lördag imorgon, gillar det men ändå inte. Innebär att söndagen och måndagen börjar närma sig. På måndag inleder jag en ny kurs - företagsekonomi! Någon som läst? Ska tydligen vara ganska svårt för en ickematematiker. Har väl tur att far min är ekonomichef på ett företag.. företagsekonom med andra ord. Minus i detta läge är att böckerna jag beställt till mig och Lina ej kommit, hur räknar man matte utan böcker? Rätt svar vinner en klapp på axeln.

Lördag imorgon då, om 1 timme och 6 minuter i skrivande stund. Efter "lunch" dvs, efter klockan 12.00 (som vi med rutiner säger) ska jag och sofie åka och hämta min gamla gitarr hos carro, som legat där i kanske över två år. Skumt det där, med att vara lat och sånt. Sedan frammåt kvällen kanske det blir pitchers. Skulle behöva vinna lite pengar sörrdu.

Nähe, sängen kallar. Nya sänglakan och vädrar just nu ur rummet så det blir kallt och mysigt att somna till. Ska drömma om något.. men vad? Kanske morgondagens klädval? Eller om jag borde fylla på min mobil med pengar? Skulle behöva, men behöver ju pengar. I kontanter. Nåja. Tre veckor kvar, exakt tre veckor, tills jag åker till landet där pengar inte är några problem! Shopping shoppinh (snatti snatti) everyday!

Ha det gott!
Sara

Snart är det dags för...

Kategori: Allmänt

Funderear på vad denna dag ska bjuda på. Fick en stark feeling till att kolla på Twilight ikväll. Är inte det en perfekt fredags-mys-kväll?

Vill också gå på new moon inom en snar framtid, men det lär nog inte blir det här året.



Sara

Torsdag. Ledig. Stan.

Kategori: Allmänt

Två bh:ar, ett par trosor.. 144 svenska riksdaler. Vilket klipp! Rea på Rean. + en bok som jag ska ha med till thailand! Läst, någon?



Sara

Dryg känsla

Kategori: Allmänt

Har, som jag hade i våras, ont i mitt knä igen. Det är svullet på innersida och troligtvist vattenfyllt men inget farligt. Men det stör mig för det känns svullet och trycker lite oså.

Så, istället för att gräva ner mig i detta så ligger jag här i sängen och tittar på denna vackra bild. Ska ringa vårdcentralen imorgon, igen..

Haha!


Sara

Beatbox

Kategori: Allmänt

Hittade denna och blev helt förälskad. Fyfan vilken duktig kille! Bäst när han kör "My hump" haha. Vill med kunna.



Sara

Bara så att ni vet..

Kategori: Allmänt

För det första: Jag ÄLSKAR min nya minipc! Den är perfekt.
För det andra: Kent nya album. Love love love! Perfekt det lika så.
För det tredje: Riktigt rolig kväll igår. Först pluto med gänget och sedan Pitchers med grabbarna grus. Gick också hem och bytte aldrig till vanliga skor. Hur orkade jag gå hem i klackisar? Tog iallafall 1,5 timme haha.
För det fjärde: Rise and ruin, niklas mfl spelar på sigge ikväll, funderar och funderar, kanske tvekar och är hemma istället? Är trotsallt riktigt jäkla trött.

Ha en bra dag!
Sara

Bästa torsdagen på länge.

Kategori: Allmänt

Om allt nu går som det är sagt, som det förövrigt är sagt i över två månader, så får vi, klassen, äntligen våra datorer imorgon. OM det nu sker, jag vågar inte lita på det till 100% då dem alltid kommit med ursäkter, så lovar jag att blogga på en gång! Hoppas Hoppas.

Ikväll är en perfekt torsdag. Det är mammas pojkar runt åtta, och vid nio är det MTW music awards. Så det är det jag ska sysselsätta mig med ikväll. Har börjat städat lite i rummet som vanligt, jag tror jag är pedant? Så det är fint och mysigt.

Återigen helg imorgon, älskar att tiden går så fort! Händer dårå?
Puss
Sara

Fullt upp.

Kategori: Allmänt

Denna dag har inte innebärt en lugn stund. Fast det beror ju på hur man ser det.

Skolan var så seg att jag nästan somnade efter lunch. Vi hade endast redovisningar hela dagen, vilket jag tycker är kul och intressant, men lite långtråkigt. Efter skolan han jag bara cykla hem i stormen och sedan bege mig till pappa och ikea. Sen var det dags för massage, och det var ju en lugn stund i och för sig, somnade nog tror jag. Men allt som allt så är det inte förrens nu som jag riktigt slappnar va och njuter utav kvällen.

Fotade lite på rummet som nästan är helt klart. Fattas gardiner, lister och sånt. Det kommer!









Sara

Ett riktigt kul inlägg.

Kategori: Allmänt

Hej,
Det känns som om det är dags för en uppdatering. Vad gör jag? Jag ligger i sängen och kollar på tv samt lyssnar på musik och surfar med datorn. Varför gör jag så mycket på en och samma gång? För det ingår i mina vardagliga rutiner, och rutiner är till för att följas och det var också därför jag gick upp klockan 7 imorse i stället för halv 7. Det har blivit lite utav en rutin att försova sig cirka en halvtimme. Och ni vet vad rutiner är till för va? Just det.

Måndag idag.. igen. Det är måndag så jäkla ofta! Eller hur? Har redovisning imorgon och det känns ju sådär. Har tappat stinget att redovisa, och praktiken, ja den ska vi inte tala, eller skriva, om. Den går åt hellvete. Jag hatar affirmationer (stavning)?

Imorgon ska jag iallafall åka till Ikea och hämta en garderob, och efter det har jag massagetid. Sen är det ju ugly betty och, OH MY, Desperate housewifes. Det var ju så spännande förra gången kommer jag ihåg.

Nåja, en passande bild till detta skulle vara något grått och mysigt. Typ detta fina konstverk som jag fotade i lördags.



Nu väntar jag bara på snöstormen.
Sara

Inredningssöndag.

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit till det stadiet då att flytta faktiskt är kul. Inredningen.

Det börjar ta sig sakta men säkert hemma hos min pappa. Vi var nyss på Ikea och köpte in en hel del inredningsprylar till mitt och min brors rum. Det blir sjukt mysigt. Det ser faktiskt ut som ett hotellrum! 3000 kr per natt, 299 för själva övernattningen 2701 för utsikten över manhattan. Haha sk. Ska fotografera i veckan ;)

Ikea är nog bäst på inredning, billigt och bra. Här är lite utav dagens inköp.



Sara