Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Då var februari över också..

Kategori: Allmänt

Väldigt dålig uppdatering! Lätt hänt under mina helger ;)

Fredag.
Kalasklubben på konrad med mina vänner. Helt okej, inget utöver det vanliga dock, men roligt.












Lördag.
En hel chill dag. Sov fyra timmar under natten då TTplanering tog tid. Gick på stan på förmiddagen, sov lite och chillade hos Sofie.

Söndag.
En runda i spåret. Powerwalk i övrigt, sprang som fan upp för branta backar och joggade ner. Tror det kan vara ett nice koncept! Nu: Städa rummet.

Nu har jag bara två veckor kvar på min praktik. Vill inte sluta, trivs skit bra! Imorgon är det mars.
Sara



vet inte...

Kategori: Allmänt

058af1041aedee254a07bd6bb5f3b0a0.png

Kolla varifrån!

vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är plusgrader ute och det regnar! Är våren Påväg? Denna övergång är dock väldigt jobbig. Kram sara

Fredagen den 26e..

Kategori: Allmänt

Snart ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag jobba på en minnesstund. Det blir mest serveringsjobb men och förberedelser innan, matlagning, dukning osv..

Jag har inte hör något om klädvalet men jag tar för givet att det är svart och vitt som gäller. Ska också fota dukningen innan gästerna kommer. Sen är det helg, en efterlängtad en.

Förövrigt är fredagen den 26e min farfars dag. Han lever inte längre men han skulle blivit 76 år imorgon. Förra året hände en kuslig grej, undra om jag stöter på något imorgon? Vem du än var, var du än var..

Idag har jag iallafall färgat håret, så förhoppningsvis är det lika brunt överallt nu..



Sara

Strålande väder..

Kategori: Allmänt

Tog en promenad på eftermiddagen och fotade lite. Strålande väder idag, väldigt underbart. Våren är på god väg!











Sara

Påminna mig själv om varför jag lever..

Kategori: Allmänt

Morgondagen kommer bli jobbig. Eller.. själv dagen kommer nog bli rolig, men det är kvällen jag bävrar för. Imorgon ska jag fotografera tre församlingshem. Föresten, har jag nämt att min alldeles egen-gjorda folder inom kyrkan är helt klar och håller på att tryckas upp i 2000 exemplar? Jag har fotograferat alla foton och skrivit texten. Tycker det är gansla coolt =)

Men imorgon kväll. Då är det kvällsmöte för min far, och eftersom vi samåker får jag jobba övertid. Mötet brukar sluta runt 9 vilket betyder att jag har en jobbdag över 12 timmar framför mig. Suck. Skönt att ta ut dem timmarna en fredag iallafall.

För att klara igen dessa gråa dagar tänker jag på saker som gör mig glad. Jag vill t.ex. ha sommar och sommarlov, och så lite jobb på min praktik =D. Jag vill ha en sommar 2008. Mass utgångar och festande, Cykelsemester, konserter och en och annan resa i sverige samt utomlands.









En idé...

Kategori: Allmänt

Idag ska ellinor åka och tattuera sig, IGEN! Jag har ju en blomma på axeln och har länge funderat på att jag vill göra något mer. För några månader sen tänkte jag att jag kanske ska fylla i min blomma i färg. Den är just nu bara i gråskala. Så.. jag har tänkt. Det kanske vore något? Mörka Hallonröda blommor och gröna blad samt svart/gråa konturer. Det är snart två år sedan jag gjorde min tattuering.. fan va tiden går fort! Det känns verkligen inte som det.

Här är samma dag, något irriterad. Vad tror ni, skulle det fungera?

image67

Haha... lite ljust. Paint!



Sara

grattis Jojo...

Kategori: Allmänt

055553fec0e2d1d55f63fb9b55047a70.png

Kolla varifrån!

grattis Jojo till körkortet :D

Söndag.

Kategori: Allmänt

Tog en promenad runt området idag. Gick i snödrivor i skogen, hur smart är det? Gick iallafall inte så bra så tillslut fick jag kryp ut till trottaren. Ha ha ha..

Ormberget..


Mycket snö på taken..


Sara

Ta vara på dagen..

Kategori: Allmänt

Ska ut. Jätte fint väder, som alla andra senaste söndagar. Tar med mig kameran tror jag, men kan inte lova några speciella kort. Det beror helt på vad jag befinner mig!

Trevlig söndag.
Sara

Ta vara på dagen..

Kategori: Allmänt

Ska ut. Jätte fint väder, som alla andra senaste söndagar. Tar med mig kameran tror jag, men kan inte lova några speciella kort. Det beror helt på vad jag befinner mig!

Trevlig söndag.
Sara

Roligt

Kategori: Allmänt

Haha.. har kollat igenom gamla bilder och videoklipp. Då hitta jag denna. Jag testar min nya dator för cirka 1,5 år sen. Tror jag tar kort.. hahah! Det bästa är på slutet. Min mimik "HELVETE".

Såhär känner jag idag..

Kategori: Allmänt

Förvirrad och rastlös. Vet inte vad jag ska göra, eller vad jag vill göra!? Fest ikväll eller bara va hemma? Vill göra något nu, men det finns inga alternativ. Vädret är uselt och det snöar. Allt känns ba' hopplöst. FAN.. det är ju helg. Måste ha kul!



Sara

Stan

Kategori: Allmänt



Så jävla gott..

Haha.. en arm :S

Sommar...

Kategori: Allmänt

glömde bilden...

Kategori: Allmänt

0-730942a9cf5f84a72f2ee3ef24832229.png

Kolla varifrån!

glömde bilden Hehe... Har Skalat 10kg potatis. Nu säljer jag soppa som vi lagat. Imorgon är jag ledig. Ha det bra, kram sara

Fatta va mycket man kan komma ihåg..

Kategori: Musiktips

Ens minne kan vara jäkligt konstigt ibland.. jag låg här i sängen och ja, gjorde inget speciellt. Helt plötsligt säger min hjärna "The vines". Bandet jag lyssnade ganska mycket på för över tre år sedan. Just nu lyssnar jag på dem på spotify och det är skit bra. Riktig garagerock. Fan va bra jag helt plötsligt mår! Gör detsamma du.. sätt på en go klassiker och njut av denna onsdag.

Omg. Nu sattes "Winning days" på. Jag måste ladda ner den här tre år gamla plattan. Så fruktansvärt bra.



Sara


Min vardag

Kategori: Allmänt

Börjar alltid dagen på praktiken med att kolla datorn och dricker en kopp the. Jag är nu på plats på kontoret men känner att jag kanske borde vart på plats i min säng istället. När jag vaknar stressar jag så mycket att jag inte riktigt hinner känna av hur jag mår. JJag rusa upp, tar första bästa kläder, ner och äter gröt, upp och borstar tänderna, ner och klär på mig ytterkläder sen sitter jag i bilen.

Jag vet att jag är lite förkyld, men på tjugo minuter så glömer jag lätt bort det. Nu har jag huvudvärk, täppt näsa och lock för öronen. Kanske ska gå ner till konsum och köpa nässpray, för visst har dem börja sålt det? Hoppas denna morgon-känsla går över. Annars vet jag inte hur jag ska klara dagen..

På schemat idag står iallafall inget avancerat. Ska arbeta med tfnlistor, kopiera och vika. Sedan i eftermiddag ska vi på studiebesök till Köpings församling. Dem har ett nytt bokningsystem som vi är intresserade av! Igår var jag på ett tryckeri, själv. Diskuterade priser, materiel m.m. Det var kul.

Ha en bra dag!
Sara

Tre dagar kvar.. till HELG

Kategori: Allmänt

Inge värre på förkylningsfronten, men fortfarande förkyld. Ska ut och promenera ikväll är det tänkt. I can do this!



Sara

Jag är frisk.

Kategori: Allmänt

Ännu en nu vecka. En vecka som startade sådär.
När jag vaknade kännde jag mig förkyld. Torr i mun, ont i halsen och lite täppt i näsan. Nu under förmiddagen har jag kännt mig trött och seg, och så susar det i öronen. Som lock!

Ikväll skulle jag på massage men ringde och avbokade det. Fick en ny tid.. om tre veckor!! Åh.. Va lång tid.

Sara

Glad Alla Hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Till er, kära vänner.. familj.. ovänner.. läsare.. jobbkonsulter m.m. Ha en riktigt bra alla hjärtans dag! Jag har fått en ask med geléhjärtan som jag mer eller mindre ska trycka i mig under kvällen. Nej.. man får så ont i magen av dem så det är bra, då räcker dem länge.

Men imorgon inleder jag faktiskt en ny start på mitt sunda liv. Jag garvar så fort jag tänker på det. Jag har bestämt mig femhundra gånger, och varje gång har jag sagt "men nu är det på riktigt". Efter ett halvår eller mindre är jag tillbaka på ruta ett och äter chips och godis nästan varje dag. MEN... nu är det på riktigt. Ska gå efter viktväktarna. Skit god mat + man får bestämma helt och hållet om man vill äta godis eller inte, men det beror på hur mycket för man har bara ett ex antal poäng varje dag. Ska bli kul som fan! Dock kommer jag nog fuska med alkoholen för den kan jag inte avstå ifrån. Haha skoja. Eller inte.

Sara



Everything must come to an end, right?

Kategori: Allmänt

Lördag. L.Ö.R.D.A.G. Känner ni hur avslappnande ordet låter? Så jäkla underbart. Jag ska (tyvärr) jobba idag. Ska ta tåget in till Arboga och fota en dopfest. Om jag ska vara ärlig så känns det sådär. Är inte så sugen på att sätta mig på ett tåg för att stanna kvar runt en timme. Men.. det är så jäkla bra! Vilken jävla chans det är för mig att utveckla mitt fotointresse. Jätte bra. Så snart ska jag fixa mig lite. Har precis lagt in musik i mobilen så resan ska nog gå smärtfritt.

Igår var vi på fest hos Emelie Å. Det var såklart kul och träffa alla oså och trevligt. Dansa lite traditionell polka m-m med Arman och det var ju en ny upplevelse! ..men jag tror att det här med festa.. det har nog det blivit lite mycket av på sista tiden. Ba samma sak hela tiden känns det som. Alltid ett klädval till problem, Alltid någon som spyr, Alltid någon som byter musik varannan sekund, Alltid någon som är dryg och snor Sofies saker, Alltid någon som ska dra och äta mat så festen dör ut.. Hahaha! Nej, skämt och sido, everything must come to an end och jag tror tamefan att det blir en lugn kväll ikväll om jag nu inte ångrar mig på tåget hem. Men på fredag.. på fredag, då kör vi!

Nåja.. ska som sagt börja fixa mig nu.
Njut rejält av er lediga lördag.
Sara

Äntligen Fredag.. IGEN!

Kategori: Allmänt

Slutar tidigt idag runt fjortonnollnoll. Har haft väldigt fullt upp nu på förmiddagen och snart om en trettiominuter så blir det lunch på stadskällar. Läntar för jag är skit hungrig.

Ikväll kanske det blir fest, men som det ser ut just nu så bangar mina medpartners. Först blir det iallafall middag på stan med gänget, ska bli så gott och trevligt!

Sara


Kom kom kom

Kategori: Allmänt

Den här låten får mig att glömma allt med vardag. Den påminner mig om vår, och jag kollade på lite bilder för två år sen och då var det faktiskt vår vid den här tiden. Vart är den?

Here comes the vain



13 Februari, 2008.

Sara

Äntligen torsdag...

Kategori: Allmänt

..och så var torsdagen är IGEN! Veckorna går så underbart snabbt. Söndag kväll har man lite ångest inför veckan men den har gått hur bra som helst och imorgon är det Fredag igen. Dock så är helgen redan planerad och jag har fullt upp, som vanligt. Gillar det, men saknar ändå känslan av att vakna upp och ba "Vad ska jag göra idag då?"

Imorgon blir det först och främst Spicy Hot med gänget. Sedan ska jag nog iväg hem till Emelie hon hade samlat ihop till fest så järngänget bjöd in sig, haha. På lördag ska jag ”jobba”. Ska fota en dopfest här i Arboga så tåget går vid 2 och åker hem runt 5. Sen väntar en lördagkväll som hitills är oplanerad. På söndag är det ju Alla hjärtans dag. Kul.. men inte så speciellt egentligen. Hört att det ska vara fint väder i alla fall.

Nu ska jag fortsätta arbeta med en tfnlista. Ha en bra dag!
Sara

Läskig..

Kategori: Allmänt

Hade inte så mycket för mig så jag kollade på gamla bilder och gjorde dem lite mer häftiga!





Imorgon är det redan torsdag.
Sara

En vanlig onsdagsmorgon.. nästan.

Kategori: Allmänt

Godmorgon..

Jag vaknar av att mobilen ringer. "Varför ringer Alarmet så jäkla högt".. Stänger av. Det ringer igen, lika högt! Vafan.. kollar.. Pappa? Svarar. "Oj jäklar.. jag har försovit mig". Mm, sov till sju och pappa stod utanför och väntade haha. Har träningsvärk från igår vilket är underbart, var nog därför jag försov mig.

Nu är jag iallafall på jobbet och ska snart förbereda mig inför personalfotograferingen som jag ska arbeta med under förmiddagen. Ikväll blir det mer promenad och solning.

Sara

Händelserik dag..

Kategori: Allmänt

Idag på eftermiddagen på jobbet var jag med och jobbade med "miniorerna". Det är typ som fritids för dem som går i klass 1-3, dvs mellan 7-9 år. Vi pysslade och gjorde alla hjärtansdag kort, fikade och sånt. Idag slog det mig att jag kanske vill arbeta med barn. Alltid tänkt på lärar yrket för lågstadiet eller lekis. Det var iallafall jätte kul idag och jag fotade en hel del.

Direkt när jag kom hem drog jag och Anna ut i spåret, det blev ett varv ungefär men vi gick lite på cykelvägen istället för spåret bestod bara utav en liten stig hehe. Sen så lyfte jag stolpar, pålar, träd.. you name it. Dem sem finns inne i spåret då så fick lite styrka med i dagens träning. Imorgon blir det mer promenad och solning!

Sara

Min kusin Alma sommarn 09, nästan 6 år.

Bilder som aldrig visats...

Kategori: Bilder som aldrig visats..

En sista bild.. lite bränd i Thailand? Hahaha ASG dör. Fy fan, Aldrig sätt värre! förutom mina skinkor.

Natural Fejk

Kategori: Allmänt

Någon som vill veta något intressant? Jag vill berätta. Hum. Idag var det iallafall SM. Seg-Måndag. Stämmer så bra, galet va segt det var. Imorgon är det TT. Tråk-Tisdag, MEN jag skulle nog hoppas på en Trevlig-Tisdag. Ska ut och fara imorgon. Till landet. Ska fota kyrkor och en "minior-träff". Tror det är barn som går på lekis. Ska bli kul iallafall!

Så.. Snart fredag, eller hur?
Jag en fredag. Jag en måndag. Slitet. Heh.



Sara

Jag och hasselhoff..

Kategori: Allmänt

Vem vill inte bli räddad av denna baywatch brud? Haha dör..

Pursuit Of Misery

Kategori: Musiktips

Min absoluta räddning.



Sara

Bästa dagen det här året.

Kategori: Allmänt

I tisdags släpte Kashmir sin nya platta. Jag har väntat i precis två år på denna, är så lycklig! Hoppas dem kommer till Sverige snart.. då ska jag gå, själv om det blir så, men jag ska gå!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH jag är så glad. Hahahah va töntigt.

Sara

Hej är...

Kategori: Allmänt

54b11d750f612541d498e832757498db.png

Kolla varifrån!

Hej är vi hos henke Jätte rolig snart Gàr vi ner på stam :) godnatt osv.

Mormor & Morfar, 44 år.

Kategori: Allmänt

Igår firade min mormor och morfar 44 år tillsammans som gifta. Underbart att se tycker jag! Än finns det hopp, så att säga.. Haha.

Hela ligan..


Jag och min favorit


Lite drunk?! Haha


Ikväll blir det partay hos Sophie. Nice.
Sara

En ledig dag.

Kategori: Allmänt

Idag var jag ledig från praktiken hela dagen. Det satt riktigt fint, men man blir faktiskt lite avundsjuk och längtar till helgen.

Jag har iallafall var på stan med sophie och anna. Vi shoppa lite och luncha på gränden. Jag fyndade en rosa kofta på röda kroset, 30 kronor. Sedan en beigh skepparkofta från sisters, ursprungligt pris 500, jag fick den för 150. Dessutom hade jag presentkort där så det satt fint. Annars blev det hudvårdsproukter och sånt som man måste ha.

Efter stan gick jag och Anna och sola. Det gick hur bra som helst, tills jag efter 20 minuter kommer på att jag har stringtrosor. Har faktiskt ALDRIGT solat med det. Haha, första gången mina skinkor upplevde uvstrålning. Blev dem röda tro? JA! Haha.. och annas fejja var väldigt fin också :) Förövrigt tycker inte jag att solarium tar så värst bra på mig, men hoppas.

Sara

Photo of YOU.

Kategori: Allmänt

Mmm, jag är hungrig! Har med mig fiskbullar i matlåda.. haha! Love it.

Har precis fotat en del av personalen. Det blev helt okej. Jag gillar inte att fota inomhus. Så svårt med skärpa och ljuset. Roligare att fota utomhus i naturen.

Idag efter jobbet ska jag möta upp Sophie på stan. Vi ska äta middag tillsammans och sen ska jag på massage. Längtar som fan. Undra vad vi ska äta? =)



Ha en bra dag,
Sara

Sommar, sommar, sommaaaaar!

Kategori: Allmänt



Godnatt!
Sara

1.2.2010

Kategori: Allmänt

Bara tanken av att det är första februari gör mig glad. Det är ingen skillnad i praktiken från igår, men i min kalender och i mitt sinne är det en enorm skillnad. Februari.. månaden som är kortast på året. Kärleksmånaden? Alla hjärtans dag. Månaden då (om man har tur) snön smälter bort. Tror dock inte det kommer ske i år. Månaden då man får äta semla. Månaden då nyheter om vårens kommande skivsläpp blir aktuella. Början på en perfekt vår. Vilken underbar månad det här kommer att bli, eller?

Sara

håller på...

Kategori: Allmänt

65794cf5484207640e57440b9f813b38.png

Kolla varifrån!

håller på att vika foldrar... 250 st :)