Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Grattis mormor..

Kategori: Allmänt

..till pensionen!

Idag firade vi min mormor då hon gick i pension idag. Välkommen till seniorerna, sa morfar. Det bjöds på smörgostårta och för min del påskmust, gott. Nu sitter jag här i min ensamhet och smuttar på vin. Anna, anna, anna... kära Anna. Hon är lite seg nämligen. Om två timmar befinner vi oss på Andreas Gregas spelning, kommer bli GRYMT.

Sara

Dagens samhälle..

Kategori: Allmänt

Så snabbt gick en tisdag!

Runt sju satt jag här, rastlös, och utomhus var det ljust. Bestämde mig för att ta en promenad. Känner träningvärken efter gårdagens gympass, men imorgon ska jag dit igen.

Fick också reda på att att "dem" har snott min pappas blinkersinsatser på bilen, IGEN. Det är ju helt sjukt vilket jävla samhälle vi lever i. Man får inte ha något orört. För er som inte vet så äger han en Volvo c70 cab, en ganska efterbetraktad bil med andra ord. Tre inbrott under drygt en månad. Efter sommarn spekulerar han kring att sälja den eller flytta, vad skulle ni gjort?

Som sagt, gymmet imorgon och sedan till affären för att handla lite god dricka till kvällen, då blir det först middag med familjen för imorgon går min mormor i pension. Hur coolt som helst tycker jag. Häftigt och duktigt! En milstolpe. Efter det ska jag och anna iväg på spelning.

Sara

Påsklov.

Kategori: Allmänt

Godmorgon Sverige..

Idag börjar mitt "påsklov". Har visserligen lite plugg att stå i men inget som är brådska. Idag ska jag möta upp anna och gå och hämta ut våra biljetter inför morgondagen. Vi ska se Andreas Grega på Sigurds, någon som vill med?
Sedan ska vi vidare till stan och träffa Emelie och Matilda, kan det bli en fika tro. Hoppas! Jag får inte köpa något iallafall. Måste stå på mig.

Igår var jag och gymmade. Sist jag var där var i november, det kändes as bra! Tog bort två tråkiga maskiner och la till två nya. Fan va kul det var! Till Ellinor: Jag såg din pappa. Haha!

Ha en bra TT (Trevliga/Tråkiga Tisdag) nu!
Sara

Och så söndag igen!

Kategori: Allmänt

Lördag lördag lördag.. Bästa kvällen i mitt liv.

Haha, skoja. Det var som vilken annan utgångs kväll som helst.. nästan. Emma & Ellinor kom hem till mig och sen gick vi vidare några hundra meter till en förfest med Ellnors jobbar kompisar. As nice att det var på samma område!

Där drack vi, var artiga och hälsa på alla ääääldre män! Hahaha nerå, men fan vilken skillnad det är på några år om man jämför med en förfest med oss småttingar. Vi spelade iallafall guitar hero, jag som sa att jag var bäst fick inleda det och sätta ribban. Tror ni jag satt den högt? *host* alkohol hmmpf..

Ja.. vad ska man mer säga, vi lyssna på vår favvo låt, fat joe! och det bästa av den bästa kvällen i mitt liv var att joel kinnaman var där. Just sayin.. Har inge bild material tyvärr! Tog taxi ner till pluto som tyvärr inte var bra. Nu är det sommartid och jag har ingen aning va klockan är.

Sara

Lördag.

Kategori: Allmänt

Nu drar jag ut på äventyr! Riktiga ovanliga äventyr. En sväng till systemet! Jäkla vana det har blivit då. Måste inhandla gott till ikväll, är 99,5% säker på att dra på for the love of house. Var ju grymt kul sist, inte bara på grund av musiken. Visst, jag gillar house men är inge sugen på att stå och dansa till det 24/7 men ändå skön stämning. Det är lördag, vilket betyder mest äldre folk. Jag kan smälta in! Ha ha ha...

Så.. låt denna dag börja!

Dagens träning:
Skulle åkt till gymmet.. MEN.. dem öppnade klockan tio idag. Då kände jag att det inte passade ihop med lördagens äventyr. JAG HAR ALLTSÅ TID, men jag prioriterar. Ska dit imorgon istället, gör ändå inget ovärt på söndagar.

Sara

I wanna be like Edward Cullen

Kategori: Allmänt

Haha rolig låt..



Sara

Fredag.

Kategori: Allmänt

Tentan är avklarad, helgen är här. UNDERBART. Dock en helg utan ärenden, eller.. visst finns det alternativ men inga direkta MÅSTEN. Skönt, kul.. lite tråkigt.

Ikväll blir en lugn kväll iallafall med mat och gott och film. Var på stan och shoppade lite efter skolan, dels ingredienser till en tacopaj, men också lite kläder. Haha. Mina svarta jeans gick sönder här om dagen, så jag hittade ett par nya sådanna, en randig tshirt lite grejer till håret och då bl.a dust it pulver. Tänkte prova det!

Imorgon ska jag gå upp runt 8 och dra till gymmet. Har redan packat väskan, med mina nya skor!! Längtar! :D

Sara


Nu har jag bestämt mig

Kategori: Allmänt

Vilke dag.. eller vilka dagar. I onsdag var jag som sagt ute hela dagen på aktivitetsdag. Fan va det tog på krafterna. Vart sjukt trött idag och skolan gick jäkligt segt.

Tog cykeln till skolan idag eftersom jag var så sjukt trött, men imorgon blir det promenad.

Nu har jag iallafall bestämt mig. Jag ska fortsätta gymma. Betala lite över tvåhundra varje månad, och nu måste jag fan utnyttja det! För att det ska bli lönsamt så lär jag träna iallafall två-tre gånger i veckan. Och jag kan inte skylla på att det inte finns tid, det gäller att prioritera. Ska dit på söndag och fixa nytt kort iallafall.

Visste ni att Nautilus har bytt namn till Actic? Samma maskiner och samma företag dock, känns bra. Nu ska jag kolla på tv.

Sara

To be honest..

Kategori: Allmänt

Dagens träning:
Jag och Anna tog en promenad till djäknesolen och tog en trettiominuters. Solning är också träning, man svettas så mycket att massa slagg frigörs! Haha.

Imorgon är det aktivitetsdag med ledarskap som gäller. Ska vara helt ärlig. HATAR utomhus dagar med lekar. Till för barn. Haha, nej men ingenting för mig iallafall kommer ba klaga och förstöra stämningen. Men ba' att bita ihop. Har ju två jätte roliga lekar som min grupp ska leda iallafall + pastasallad och digestiv samt varm choklad.

Sara



En väldigt gammal bild.. haha!

Rekryteringssamtal

Kategori: Allmänt

Klockan är snart tio och dagens skoldag är avklarad. Är så nöjd med denna dag! Jag hade prov i rekryteringssamtal och det gick skit bra. Visst hade jag ett flertal saker att tänka på i fortsättningen, men allt som allt fick jag fyra av fem "poäng". Känner mig stolt. Kanske ska börja arbeta på arbetsförmedlingen?

Nu är vädret inte så kul, men jag är glad. Anna påminde mig om att regn tar bort snö. Tyvärr blir det ingen promenad för oss nu på morgonen. Får hoppas det ger sig till ikväll så kan vi gå ut då. Nu ska jag åka och handla.

Dagens träning:
Vad tror ni om en dag utan rörelse?


Så här glad är jag!


Sara

Över tiotusen

Kategori: Allmänt

En helt cool lugn dag. Var i skolan i två timmar och sedan har jag vart på lidl, ätit gott mellanmål, god mat och nybakta bullar.

Dagens träning:
30 min x 2 till skolan dvs runt 6000 steg.
Fram och tillbaka till bäckby, blev 6482 steg.
Totalt alltså lite över 12 000 steg, är grymt nöjd!

Sara

En ny vecka..

Kategori: Allmänt

Dags att kolla almanackan.

Prov Akut information. Du får ett ämne, en kris, som du ska förmedla och lösa inför klassen. USCH. Skola från 10.30-12.30. Sen?

På torsdag är en efterlängtad dag. Gissa varför?

Sara


I lördags var det en härliga vår dag, 12+. Idag är det vinter. Visst är det skrämmande?

Redan söndag, igen!

Kategori: Allmänt

Vilken helg! Fullt upp varje dag, inte en lugn sekund. Party i fredags, party igår, kalas idag. Och vädret, vad har hänt? Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Nej, blir så ledsen.

Senare ska jag åka på kalas och fira min kusin som fyller 35 år, haha!

Bilder kommer så fort som möjligt, troligtvis på facebook.



Sara

Något vågat

Kategori: Allmänt

Är precis klar inför kvällen. Ska hem till emma i min klass med övriga tjejer och äta mat, dricka och prata mm. Alltid så svårt med klädvalet men jag har bestämt mig för att prova något nytt idag, något vågat.

En jätte fin omlott klänning som jag köpte inför en begravning i vintras. Jätte uringad. Jag har försökt sytt lite för hand så det inte ska ramla ner men jag vetetusan om det hjälper. Känner mig jätte naken!! MEN eftersom vi troligtvis bara blir hemma hos emma så tänkte jag prova det här. Har med mig en extra tshirtklänning utifall det blir för mycket, haha.

Ha en bra lördag,
Sara

Det var det de..

Kategori: Allmänt

Va segt denna dag har gått. Har i princip vart ledig hela dagen förutom en stund på förmiddagen. Framåt lunch tog gick jag en promenad med anna och tingo, det får bli dagens träning.

Dagens träning:
Frisk luft, någolunda snabbt tempo och massa prat. Faktiskt jobbigt att prata och gå samtidigt, haha! cirka 1h promenad.

Nyss har jag ätit fläskfilé, potatisgratäng och sallad! Så gott.

Sara

Nu är helgen här!

Kategori: Allmänt

Samtalet, förhöret, provet.. gick bra! Är faktiskt mycket nöjd.. han hade ba' en grej som jag skulle tänka på så jag är mycket glad. Fick 3,5.. nästan 4 av 5.

Så, jag köpte mig ett par skor. Men dem vill jag ju inte använda nu och skita ner? :D Haha.

Rosa Reebok joggingskor.



Sara

Det spelar ingen roll..

Kategori: Allmänt

Om jag känner att medarbetsamtals-"provet" gick bra imorgon så ska jag unna mig med att köpa ett par nya joggingskor.

Om jag känner att medarbetsamtals-"provet" gick skit imorgon så ska jag trösta mig med att köpa ett par nya joggingskor.

Drar till inter sport direkt efter. Helg, välkommen.

Sara

Vad ska jag ta mig till?

Kategori: Allmänt

Jag vill ha mörk choklad med mintcrisp. What to do?

Vill inte ha imorgon. Prov i medarbetarsamtal i form av ett samtal. Jag är chef och ska prata med min lärare som är anställd. Vet ingenting om hur man pratar löner och annat som hör företaget till. Usch.. kanske är jag för "liten" för denna utbildning? Ska göra mitt bästa och prata med ungdomens ord, fett med cash kan du få i nästa lön.

Dagens träning:
Promenad till skolan och promenad hem. 30x2. 6326 steg. Är fan helt slut. Ska inte göra något mer idag, alls! Skolan tar verkligen på en :S

Sara

TT = Trevliga Tisdag?

Kategori: Allmänt

Denna dag var mycket bättre. Faktiskt rolig.

Började med att jag gick till skolan, iklädd träningskläder och ryggsäck. Var ganska jobbigt eftersom väskan vägde en hel del med dator, matlåda osv. Väl i skolan handla dagen om rekrytering. Vi har övat på att vara chefer som ska rekrytera jobbsökande. Jag tyckte det var svårt, men det var också kul. Imorgon är det medarbetarsamtal som vi ska prata om, och sedan på torsdag blir det "prov". Studenten ska vara chef och läraren medarbetare. Min tid är efter nio på morgonen sedan är jag "ledig" resten av tors och fredag.

Efter skolan gick jag såklart hem också. Hade stegräknare.

Dagens träning:
Promenad 30min X 2, totalt var det 6981 steg, nära 7000 alltså. Normalt på en dag är det väl 10 000 steg som gäller va? Skit bra tycker jag. Eftersom det vart crosstrainer igår blir det styrka idag med hjälp av hantlar, gummiband och situps.

Sara

Ps. Har en ny handledare nu och har bokat in en träff i början på aprill (dem har mycket att göra dem) så då blir det lite utav ett utvecklingsamtal om LIAn. Känns skit bra. Ds

Tillbaka.

Kategori: Allmänt

Vilken jäkla dag. Jag vill seriöst tillbaka till praktiken och vara där för evigt. Haha skoja. Jag vill väldigt gärna ha ett jobb iallafall. Usch vad jag inte kommer överens med skolan just nu.  Måste skafffa mig någon slags plåtbur som gör att allt "onda" studsar tillbaka. Jag vet att jag har rätt, jag har ju alltid det. För att:

1. Jag har ALLTID rätt.
2. Om jag någonsin skulle ha fel så gäller punkt 1.

Skämt och sido. Tacka gud för alla underbara klasskompisar. Det var så himla roligt att träffa dem, men skolan luktade fan illa. Innan vintern kom var det väldigt jobbigt, stressigt mm så det är det som påminner mig när jag kom dit idag. Helt sjukt egentligen. Här har jag blivit utvald att få studera och så känner man så här. Borde vara glad och stolt att jag av alla faktiskt kom med. Nej, nu blir det dagens träning.

Dagens träning:
Crosstrainer. Det blev 3.5 km ~17 minuter. Var riktigt jobbigt, kunde inte koncentrera mig och ville ba ha maaat.

Sara

Min sista dag som praktikant

Kategori: Allmänt

Idag är det fredagen den 12e. För tio veckor sen började jag min praktik och idag slutar jag den. Det har faktiskt vart riktigt kul att få uppleve arbetslivet. Jag har lärt mig en hel del och även lite smått övervunnit mitt obehag till att ringa samtal.

Har iallafall bjudit på avskedsfika här på förmiddagen, fått mitt betyg och även ett jätte fint armband från min bästa kollega Anne. Dem ska dock inte tro att dom kan bli av med mig.. hehe. Om tre månader är jag tillbaka får att sommarjobba! Längtar redan.







Sara

Lämnar alltid det "tråkiga" till sist.

Kategori: Allmänt

Dags att läsa! Jag är ingen läslus. Inget fan av böcker. Förutom dem böcker jag själv valt såklart, så som romaner m.m. Men nu är det på tiden att återigen ta fram ledarskapsboken. Riktigt bra fakta. Det är intressant, men det spelar faktiskt ingen roll. När jag blir "tvingad" att läsa något är det oftast skit.

Dagens träning:
Vanlig tur på crosstrainern. 15 minuter, 3,5 km. En speed på ~15 km/h.

Imorgon är det helg, jag längtar. Men det är också min sista dag på praktiken. Så synd. Ska klä mig fint dagen till ära. Och sminka mig. Jag orkar aldrig det klockan sex på morgonen. Måste orka imorgon!



Sara


Snart är det fredag!

Kategori: Allmänt

Istället för att sitta, eller ligga, och läsa boken "Att vara chef och ledare - dina verktyg för praktskt ledarskap" så sitter jag jag här framför datorn och bloggar istället. Men inte bara det. Har precis gjort en fruktsallad innahavande banan, lite äpple med kanel (är egentligen allergisk) och hallon som precis tinat. Är beredd att ta smällen, svullen käft! Men det är värt det ungefär 3 gånger per år. Älskar gröna äpplen. Har insett att banan och kanel är en kombination som fungerar. As gott ju!

Dagens träning:
Igår efter mitt lilla crosstrainer pass sträckte jag mig i höften tror jag. Kände av det idag så fick bli styrketräning av rygg, mage och armar idag. Vi har en gamalmodig situp "maskin" som man fäster benen på och ligger sedan lutades nedåt och så ska man dra upp sig själv. Körde på den idag samt gummiband och hantlar. Cirka trettio minuter! om jag kommer ihåg ska jag ha stegräknare imorgon för då jobbar jag med servering och springer runt så mycket!

En haltvimme kvar tills Greys börjar. Hinner jag läsa ett kapitel?
Sara

En bra bild på min fruktsallad..

17h4000m

Kategori: Allmänt

Efter jobbet idag åkte jag och pappa till farmor och åt mat. Hon bjöd på fläskfilé och potatisgratäng, vilken lyxdag mitt i veckan! Imorgon är det möte hela förmiddagen och sedan serveringsjobb på eftermiddagen. På kvällen väntas kör.

Dagens träning
:
Blev ingen vidare träning idag förutom cirka 17 minuter på crosstrainer, och det var totalt 4 km. När jag tänker 17 minuter så låter det jätte klent, men när jag ser 4 km låter det mycket. Spåret här i trakten är ju bara 2,5 km och det är ju helt okej! Svårt med crosstrainer. Tar det bra? Är inte så värst anfådd om jag ska vara ärlig. Kanske ska höja styrkan.

Sara

En av dem bästa dagarna..

Kategori: Allmänt

Idag har bara vart en såndär super duper dag.

Supder duper anledning 1:
Hade skit kul på jobbet. Dagen gick snabbt och jag har lärt mig otroligt mycket. Fick jobba själv tillsammans med tysken (en äldre som också praktiserar, typ) för min handledare var på kurs. Tysken kan inte datorer och bokningsystem så jag fick allt ansvar.

Super duper anledning 2:
Efter jobbet åkte jag till en skomakare och klackade om mina stövlar. Det kostade 150 kronor och båda stövlarna fick nya klackar. Som grädden på moset betalade min pappa det! UNDERBART.

Super duper anledning 3:
Hade massagetid och det var bara för skönt. Känner mig riktigt avslappnad.

Super duper anledning 4:
Jag, kim och stina bokade biljetter till Kashmir. Så i maj åker vi in till Stockholm för att äntligen få se vårt danska band och på det blir det nog en alldeles underbar (sommar)dag i stockholm. Längtar så mycket.

Super duper anledning 5:
Jag knäckte koden i eniros skattjakt och är nu med och tävlar om en finalplats.

Sara

Numeriska Historiers Utkast

Kategori: Allmänt

Say what? Eniros skattjakt.. har kört fast ordentligt.

Sara

Hatar söndagar.

Kategori: Allmänt

Inge vidare väder idag när man blivit så bortskämd dem senaste dagarna med sol och plusgrader. Varit jätte seg och trött idag men det blev en timmes promenad nyss. Snart ska jag äta mat, måla naglarna, lägga ansiktsmask och duscha!

Dagens träning
:
1 timmes promenad.

Ser i min almanacka att jag ska på massage imorgon kväll. Va skönt! Inleder min sista praktikvecka, så himla tråkigt att det snart är över.

Sara


Shopping i eskilstuna.

Kategori: Allmänt

Idag drog jag anna och sofie en biltur till eskilstuna. Det var riktigt nice att köra i det här vädret! Vi gick runt och kollade lite, shoppade lite, åt lunch på spicy hot (haha) och åkte också ut till tuna park. Nu är jag hemma och ska snart börja med maten.

Idag köpte jag:
En svart oversize-tröja.
Svarta kilklackar med dragkedja.
Solglasögon.

Ja.. det var det. Nu vill jag ut och inviga dessa skönheter. Kommer väl dock inte ske förrens nästa helg, hihi!



Sara

Längtar

Kategori: Allmänt

Min tråkia dag blev min bästa dag någonsin. Kashmir gör sverigespelning 8 maj och jag ska dit!

Nu: Wii och guitarhero.

Sara

Typiskt..

Kategori: Allmänt

Fan.

Mina bästa stövlar har gått sönder :( Klacken har i princip ramlat av, eller ja, själva "locket" på klacken är borta. Vart, det vet jag inte? Märkte det inte förens nu då jag tyckte det kändes lite konstigt att gå.

Vad ska jag nu använda för skor då? Känns surt och köpa nya dyra stövlar när kanske våre är på ingång. Och converse är ju ingen hit i detta väder. Aja.. det är fredag, livet är underbart!

Sara

På schemat.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag börja läsa twilightböckerna, och sen ska jag äta lite choklad.



Dagens träning:
Ingen. Känner mig trött och seg. Blev sent igår och dagen har vart stressig då vi hade dubbelt så många besökare på gården. Kaffe hit och kaffe dit.

Så mina vänner.. vad gör vi imorgon?
Sara

Jag fick en fråga..

Kategori: Allmänt

Mitt bland alla inlägg låg en kommentar.. en fråga.

"Sofia:
Hejsan!
Vad använder du för foundation? Smink i huvudtaget?"

Jadu Sofia.. säg det! Vem du nu än är.  

Istället för att svara (visade sig att denna "Sofia" inte lämnat någon adress) så gör jag en inlägg till svar, lite bilder osånt. Kul tidsfördriv såhär efter lunchen.

Jag har ju så himla vacker hy med lyster och allt möjligt så foundation behöver vi ju inte tala om. Skämt och sido. Det är klart jag använder foundation, men endast till fest! Loreal Infallible räddar min kväll. As bra om man har hy som lätt rodnar. Efter det lägger jag mitt favvo puder genom alla mina år, isadora velvet touch powder. Solpuder och rouge på det, båda från make up store. På ögonen brukar jag lägga en ljus, beigh, ögonskugga med lyster i från H&M. Sedan eyeliner från vanligtvis också H&M men nu har jag Isadora. Jag använder två maskaror. I grunden har jag Isadora waterproof extra volume, såklart! Och efter det drar jag igenom med den nya Loreal telescope explosion. Ni vet den som bara består av en rund liten boll? Jag brukar också ofta använda lösögonfransar. Sotar sedan igenom mina ögonbryn med en eyebrown penna. Sist men inte minst använder jag, bam bam bam baaaam, aloe vera lipstick från forever living på mina läppar! Och över det Loreal Paris glam shine läppglans, har den i röd.

Wow! Som ni ser.. och du "Sofia" så sminkar jag mig knappast avancerat eller med några dyrare märken. Till vardags lägger jag inte heller ner så mycket tid utan brukar nöja mig med lite solpuder, ett lager mascara och läppsyl. All i need!





Kram Sara

Tisdag 2.3

Kategori: Allmänt

Helt slut.

Ligger just nu i sängen. Bakomryggen finner ni tre kuddar och ovanpå dem en spikmatta. Det trycker på ryggen, men det är skönt.

Idag kom den färdiga leveransen av min alldeles egengjorda folder. Är grymt nöjd med resultatet! I övrigt så ser jag fram emot klockan åtta då börjar meeting in the dark. Haha!

Dagens träning:
Direkt efter jobbet satte jag på mig joggingskor, underställ, mjukisbyxor och pannband och mötte upp Anna. Det blev som vanligt på tisdagar och torsdagar cirka 1 timmes promenad runt stan. Det får duga för idag.

Imorgon ska jag som sagt på bio, hinner troligtvis inte med att träna då, vilket betyder att jag på torsdag får ta i ordentligt. Kanske en kombination utav promenad, crosstraining och gummiband?

Sara

Hungrig som en vadå?

Kategori: Allmänt

Nu börjar hungern närma sig.. mina medarbetare har semester-möte, och eftersom min "semester" snarare jobbplanering är bestämt över sommarn så behövde jag ej medvärka på det. Ska iallafall ut och äta idag, det blir nog en sallad. Jag är skit hungrig och önskar att dem vore klara snart!

På onsdag ska jag på bio, avatar. Fem år efter alla er andra. Hihi! Ser fram emot det sååå mycket.

Sara

Måndag 1.3

Kategori: Allmänt

Ett paket från H&M fanns att hämta ut på Ica denna dag. En riktig besvikelse. Hade beställt en klänning och ett skärp. Skärpet som var i kastanjbrun färg och dubbelfäste trodde jag skulle vara snyggt till jeans. Det visade sig vara över 10 cm brett! HATAR breda skärp. Den skickade jag tillbaka på en gång. Klänningen som var på REA, över 200 kronor rabatt, var skit skit fin. En svart tubklänning med rosettvikning kring midjan. Den var därimot för trång över brösten och ryggen. Surt. Riktigt tråkigt. Men nu har jag något att se fram emot sommarn!

Dagens Träning
:
Idag efter jobbet blev det direkt 3,5 km på crosstrainen motsånd: 6/8. Riktigt jobbigt då jag inte är någon hejare på kondition. Det tog iallafall 15 minuter och jag joggade i en hastighet av  cirka ~ 15km/h. Efter det blev det trextre set/repetitioner med gummiband. Armar och rygg. Inge ben eftersom jag var helt slut efter crosstratinen.

Som ni ser, Dagens Träning är en ny grej jag ska börja med. Är så jävla less på det här vädret och matångesten den medför. Jag vill ha vår och äta goda sallader på uteserveringar. Så jag måste börja se min träning som ett måste. Ett måste att skriva om det i bloggen!

Sara