Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

wiho

Kategori: Allmänt

Det steker så otroligt mycket i solen. Just nu ligger jag på altan, har precis vaknat och tänkte ta mig en macka och en kall juice snart. Har försökt lägga in bilder från min kamera i datorn, men vet ni vad, det fungerar inte. Den hittar inte "enheten", men vafan, den har ju hittat den i fem år nu varför kan den inte göra det idag?! Otroligt störande eftersom jag har bilder från både elbafesten och igår. Nåja, den kanske ha gjort sina fem år, eller är det datorn tro?

Nu ska jag återgå till mitt solande. Idag är det morsdag så vi ska till mormor sen och fika. Grattis mamma.

Sara



sommar!!!

Det kommer bli en bra kväll

Kategori: Allmänt

Nyss när jag plattade mitt hår så brände jag mig på fingret. Mhm. Det gör jätte ont och någon slags brännblåsa har bildats, men jag måste påpeka att det var en liten sådan. Nåja, sist jag brände mig på min plattång var i vintras, och då vart det en riktigt lyckad kväll hos andré. Med andra ord så kommer alltså denna kväll bli sjukt bra om vi ska låta plattången tala.

På återseende..

Sara

Ännu en fredag

Kategori: Allmänt

Herregud va veckorna går fort, jag jublar!

Idag är det knappt någon skolan och ikväll är det Elba-festen! Är riktigt taggad, det ska bli sjukt kul. Imorgon bitti ska jag upp och ta morgon bussen till Uppsala. Det kommer lika så bli sjukt kul. Dessutom är ju sommarn här, idag, nästan, och jag bär jeans. Fy skäms.

Sara

Dagens uppdatering

Kategori: Allmänt

Hitills har jag hunnit med att träna, handlat och nålat lite maskeradkläder.

Nu skall det sys, och sen åkas till skolan!

Sara

No pins allowed

Kategori: Musiktips

pust

Kategori: Allmänt

Hej.

För det första. Jag är så otroligt trött och seg. Kan bero på dagens aktiviteter. Jag har haft redovisning i skolan, idrottat ( fotboll = hatar ), dryg filosofi lektion, solat solarium och dansat. En hel dag, från 8 till 5. Det är jobbigt! Jag åt även lunch på stan med mamma, världens goaste foccaia på Georgs!

För det andra. Det som återstår utav dagen, dvs enligt mina sömnbehov, cirka fem timmar, skall ägnas till att städa lite i mitt rum, kasta allt onödigt skolmaterial och byta lakan och sånt. Det kommer bli så mysigt att sova sen.

Imorgon börjar jag halv 3, så då ska jag passa på att sy min maskerad dräkt, men först gå upp i skaplig tid och ta mig till gymmet! Idag kom även ett paket från ellos. Jag fick en virkad vit klänning och en ljusrosa skjort-tunika. Väldigt fint mot brun hud.

Nä, dags att fortsätta min dag.
Vi hörs
Sara

En svidanden, dunkande, känsla..

Kategori: Allmänt

Mhm, det är ungefär så jag känner. En svidande, dunkande känsla.. nog för att jag har tatuerat mig, försökt att ta hål på baksidan utav örat själv osv.. så är nog denna känsla den värsta.

Om det kliar i örat kan jag inget göra. Om jag får vatten i örat kan jag inget göra. Om jag vill lyssna på musik ur hörlurar kan jag endast lyssna i höger öra. Ja, jag har "piercat" targus. Skulle inte vilja kalla det för piercing eftersom det ser ut som ett helt vanligt örhänge, men ja, det kallas för piercing. Och det är inte bara jag! utan det är även emelie, josse och sandra som har tagit oss detta beslut. Tur att jag har ett par feta hörlurar som sitter utanpå, för de närmsta sex veckorna kommer jag säkerligen inte kunna pilla mig i örat varken med tops eller hörlurar.





Som sagt.. det dunkar ganska rejält och bränner. Försökte lugna ned mig med en choklad bit, och det var så jävla gott!

Sara

Tom collins

Kategori: Kläder/mode

Lördagens outfit bestod utav en tunika från Cubus. Till det, svart, svart, svart förutom ett par vita converse och en blommig väska.

I glaset ligger en tom collings long drink.



Solen skiner och jag är redo för denna dags utmaningar. Dessutom har ju lite pengar rullat in och efter skolan skall jag och chjose vandra lite på stan.

Ha en bra dag
Sara

Imorgon

Kategori: Allmänt

Imorgon har man ju ingen lust att varken sitta i skolen eller gymma. Det är väl dans också vilket suger ganska hårt med tanke på vädret. Tänker försöka smita till solen så fort jag får chansen.

Hos Sofie

Kategori: Kläder/mode



Fler bilder kommer kanske ikväll, nu väntas plugg.
Ciao

Lördag

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag här i sängen, eller ja, ligger snarare sagt, inväntar regnet. Ser ett stor, alldeles för stort, mörkt grått moln som börjar närma sig och nu börjar det droppa. PERFEKT! Jag som ska gå till ellinor om en timme. Hoppas det slutar, eller om hon kan hämta upp mig. Nåja.. jag åker till Eskilstuna snart. Där ska vi grilla hos sofie och sedan gå ut på krogen. Hoppas ni får en bra lördag!



skööööönt, vill stanna här och inte gå ut i detta skitväder. Men trots det, pepp för ikväll!

Sara

He he he

Kategori: Allmänt

Jesus was born in this house

Kategori: Allmänt

Idag var en riktigt kul dag med familjen och närmsta släkten. Vi började med att grilla och äta sill och färskpotatis. Kvällen flöt sedan på, och utav någon anledning kom laptopen fram och vi hade musikkväll. Alla fick välja varsinn låt och så fortsatte vi laget runt. Vi kom upp i kanske, allt som allt, 7 varv. Jag valde bland annat en reagge låt, och konversationen löd följande:

Morfar: Ja men alltså sån här musik är bra. Dem sjunger med glädje. Budskapet är bra, även fast jag inte förstår vissa ord!
Jag: Ha ha.. Ja. Reagge, dem brukar sjunga typ "jag röker på varje dag, ganja, weed, mariwanna". Du gillar budskapet även fast du inte förstår vissa ord. Ha ha ha

Jag insåg nu att det inte lät lika roligt som det gjorde på plats. Men, morfar gillar reggens budskap, dvs oftast om weed osv, men han förstår inte vissa ord. Ha ha

En till sak som hända, jävligt roligt, var att mormor hade valt någon gospel låt. Ni vet, stark mörk kvinna, höga toner, avslutas med en hel kör om jesus lord. Yes, det slutar med att, vi, släkten, 8 pers, står upp runt bordet och skriker "hallelujah" nynnar till, skriker med mörk röst typ "jesus was born in this house"..

Ja, jag undrar vad grannarna tänkte. Kristen sekt. Rena rama knutby i vårt hem idag. Det var för kul. För jävla kul.. Detta måste göras om.

Sara

call me now baby, and i'd come a running

Kategori: Musiktips

Gårdagen i bilder

Kategori: Allmänt









Godmorgon sunshine

Kategori: Allmänt

Godmorgon, godmorgon.. vilken underbar maj-dag! Det regnar.

Gårdagen var riktigt rolig, alla var verkligen samlade och det är alltid lika kul. Idag blir lika kul det, ska hjälpa pappa med kvinnogöra.. hänga upp gardiner etc. Sen ska jag va med tjejerna och kolla på film. Sophie ska även med till pappa så det blir kuligt.

Hej så länge
Sara

Planerat in i minsta detalj

Kategori: Allmänt

Eftersom att jag har en sådan upptagen dag imorgon så har jag lagt fram morgonens klädval inför friluftsdagen, packat väskan men framförallt lagt fram kvällens klädval och även gjort en lapp med saker som ska fixas. Ja, jag är en tjej som gillar att ha läget under kontroll.

Alltså.. morgonkvällens klädval ser ut följande:



Glasögon: Mormors gammla
Skor: H&M. Skall även användas på studenten, men kräver ingång.
Tröja: Cubus (visade den något inlägg ner)
Väska: Köpt av Emelie, från början Secondhand

Sara

Kommer ni ihåg Alfie?

Kategori: Allmänt

Snubben som bara var 13 år och fick ett barn med sin 15åriga flickvän? Ja.. det låter ju inte helt klokt, dock så finns det en tidning "The sun" som avslöjar att ett DNA test visar att det inte var Alfie som är pappan. Det är ju för galet.. Mamman hade tydligen haft sex med 6 stycken andra under Alfies och hennes långa förhållande, som förövrigt är över 2 år gammalt. Vilket som är är pappan någon Tyler, 15 år. Han tror att hans liv är förstört nu, säger hans pappa till The Sun.

Vart är världen påväg egentligen?

Hej

Kategori: Allmänt

Hej!
Ditt knä är helt normalt!

Hejdå
Din doktor

Ofta man skriver så i ett brev? Okej, jag fattar budskapet men lite mer information kanske vore bra?



Idag cyklade jag hem i regnet. Det spö-regnade så jag vart helt genom blöt. Först klaga jag som satan på regnet, men när jag väl cyklat i fem minuter så insåg jag att jag inte kunde bli mer blöt och då var det ganska mysigt faktiskt. All pollen försvinner och det luktade blöt asfalt.

Imorgon blir en stressig dag. Mellan åtta och tolv ska jag till björnön på friluftsdag. Mellan ett och två har vi lektion i filosofi. Mellan 3 och 6 är det danslektion. Mellan 6 och 8 är det middag som gäller, samt en riktigt snabb utgångsfixning. Vår lilla 91a i klassen har fyllt 18 år och det ska firas ;)

På lördag åker jag till Eskilstuna med mina vänner. Det bjuds på grillning och utgång. Lördag är tydligen den bästa dagen att gå ut på enligt Eskilstuna. Thats how the roll.

Sara

Sveriges svenskaste jobb

Kategori: Allmänt

Jag sitter och funderar på om jag ska söka till "Sveriges svenskaste jobb". Dem behöver alltså en medarbetare som ska resa Sverige runt under två månader och prova på olika turistatraktioner samt blogga och rapportera om det via videoklipp, dessutom sker detta utan färdmedel. Kan hända att man får åka flera mils buss eller till och med lifta. Jag tycker att det låter sjukt spännande.. och dessutsom så passar beskrivningen in på mig:

Du är en tjej eller kille som älskar äventyr, älskar framsidan och baksidan av en kamera och älskar internet. Du har säkert minst 300 vänner på Facebook och är nyfiken på Sveriges mer obskyra avkrokar.

Nu råkar väl jag bara ha kanske 200 vänner på facebook men vad gör det. Jag älskar ju definetivt både framsidan och baksidan utav kameran och social är jag till 100%!

Nu åter till ansökan. Jag ska alltså spela in en ansökningsfilm på mig själv där jag ska säga vad?! Beskriva mig antar jag, motivera osv. Sen ska man pitcha sig på twitter. Tror ni att det skulle passa mig? Det kommer ju bli en riktigt annorlunda sommar om man blir antagen iallafall..

Sara

det blev trots allt en lycklig dag för mig också..

Kategori: Allmänt

.. jag vann hundra kronor på bingolotto! Wiho.

Sara

Norge lär väl iallafall vara lyckliga idag?

Kategori: Allmänt

Vilken dag.. vilken solig dag. Lycklig dag för norge. Hipp hipp hurray. Glad nationaldag och grattis till vinsten.

Jag har inte firat idag. Jag har slitigt och svettats. Slitigt med mitt arbete (som nu är klart och inlämnat) och svettats i solen. Har även ätit mat hos mormor och morfar, som förövrigt hitta en kenolapp och lämna in den så var det 500 kr i vinst, och sen har jag solat, städat och ätit kyckling.

Snart är klockan sju. Då ska jag spela bingolotto. Snälla gud gör så att jag vinner. En bil, en resa, tusen kronor, hundra kronor eller en ny lott. Jag blir glad för allt!

Tre dagar i skolan nu, sen "mini lov". Hörs

Puss
Sara


jag idag på plajan

Uppdrag: införskaffa mer färgladda plagg till min garderob

Kategori: Kläder/mode

Idag åkte jag och mormor ner på stan. Hennes uppdrag var att hitta en klänning till henne som hon skulle ha på min student samt något slottsbesök. Mitt uppdrag var främst att agera stöd och inspiration, men jag kände också att det var något som fattades hos mig.

Ett par strumpyxor med ganska hög "den" halt införskaffades. Typ, 80 DEN tror jag. Sen till höjdpunkten. Jag, Sara Cederborg, köpte en rosa tunika/tshirt. Ja.. den är rosa och jag har knappt nå färger alls i min garderob. Det stod mellan den eller en i beige, men som sagt rosa kan väl vara kul. Nu till mitt problem.. kan man ha den till bara leggings? Den täcker rumpan både fram och bak, men på sidorna så är den något kortare..



Kan blir sjukt snyggt till sommaren. Som ni ser så är överdelen av såntdär "strävt" glansigt tyg och nederdelen utav bommul. I Värsta fall så får man väl ha nån tight kjol under som döljer lite.

Sedan köpte jag också en Bh fast nivet inga byglar eller nåtting alls utan bara en "bandana".. om ni fattar. I spets, fett skönt!

Sara

Dagen till ära

Kategori: Musiktips

Nu sitter jag här.. i min ensamhet.. klockan sju minuter över tio på morgonen. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag äter utav gårdagens chips och funderar hur denna dag ska sluta. Jag har inte borstat tänderna.. så.. jag lär nog göra det. Jag gör det nu. I'm on fire.. Eller.. jag gör det imorgon. Imorgon gör jag det.

Idag på stan vill jag gå fram till någon och sjunga "Voulez-vouz".. AHA!!

Skämt o sido. Jag äter chips och jag har inte borstat tänderna men jag ska göra det nu, och jag sitter också här men inte ensam och jag funderar inte alls på hur dagen ska sluta för det vet jag redan. Eurovisioncontest!

Sara

Dagens låt.



Om ni vill se hur vår nedräkningskalender ser ut så kan ni besöka Bianca.

Bästa svenska filmen

Kategori: Allmänt

Kvällen spenderades med josse, emelie och sandra. Vi åt gott och kollade på morgan pålsson - världsreportet. Jag tror jag slog tittarrekord där btw, tionde gången vart det och mer blir det!

"Jag skickades ner hit till ett land där inget har hänt på 100 år. Men min näsa för nyheter slår aldrig fel. Hur som helst, oavsett vad som händer, stannar jag kvar här och rapporterar tillsammans med min trogne fotograf Robet Flycht. Det här är Morgan Pålsson, Sveriges television, i Maboto. "Matobo" Matobobo."



Det lär ju vara en av de bästa svenska filmer som någonsingjort.

Sara

SItter i skolan

Kategori: Allmänt

Just nu är jag på plats i skolan.. arbetet på kalender är i full gång och snart ska jag bege mig ner på golvet och rita lite svarta sträck. Resultat kommer upp på bloggen senast på måndag!

Sara

Helg!

Kategori: Allmänt

Fan va skönt med helg.. fast veckan har ju gått jäkligt snabbt. Ska väl jobba på kalendern idag eftersom att den ska upp ikväll också. Får se om jag tar med mig kameran så kan jag visa er.

Imorgon ska jag på stan med min mormor. Ska bli roligt.. sedan är det ju också eurovisioncontest! Hurra för en helg som denna.

Puss
Sara

Ps.
Ni måste lyssna på Local Loco and The Idiots .Ds

Vilken härlig dag.. lalala

Kategori: Allmänt

Idag är en bra dag.

Alla mina skoluppgifter börja nära sig sitt slut och falla på plats. Studenten vänta om en månad och kalendern som ska hänga i ljushallen ska upp imorgon. I och med detta så tillbringas mycket mer tid än vanligt i skolan förstås, men det är ju lite roligt också.

Det känns också som om att vädret är på väg hit igen. Idag har solen skinit och himlen är just nu alldeles blå. Även de kommande veckorna är någolunda planerade och jag gillar att ha koll. I min planering har jag fått ett datumn spikat för min intervjuv med utbildningen som jag ska söka. Det känns jätte roligt, men också nervöst. Vad ska jag säga?

Ikväll är det grannfejden (ja.. det är roligt). Sist men inte minst så fick jag ett spännande mejl idag också, som grädde på moset eller vad man nu brukar säga.

Ha en fortsatt trevlig dag!
Sara

jag och mina goa äppelkinder, de ni!

Min blogg är under uppbygnad..

Kategori: Allmänt

Den behöver en nystart efter allt arbete. Så länge..

tackar tackar

Kategori: Allmänt

Ville bara säga att jag satte MVG i mitt projektarbete, det vill säga denna blogg.. så, jag tackar väl er kära läsare som har gjort att jag orkat med att bloggat osv, men även min handledare för det fina betyget.

WIHO! Jag är fett glad.. undrar hur jag ska fira?

Sara

Ännu en dag på västmanlands tingsrätt

Kategori: Allmänt

Idag var jag och josse yttligare på rättegång. Vi blev helt fasta i fallet "mord, grov misshandel" så vi åkte ner efter skolan för att kolla om det pågick fortfarande och det gjorde det. Helt sjukt att det som berättats verkligen har hänt på riktigt, man kan inte tro att det är sant, att det har hänt i västerås i min hemstad.. eller ja, i huvudtaget alls!

Det är verkligen en upplevelse att gå på rättegång. Jag tycker det är kul, men inte kul på det sättet ni säkert tror jag menar. Jag sitter inte och skrattar, men jag sitter stel som en pinne (om jag inte har myror i brallan som man kan få av strumpbyxor?!) och fokuserar på målet. Jag tror att detta fall var speciellt intressant för det handlar om ett gäng ungdomar som festat som senare slutade med misshandel som ledde till mord.

Jag ska fortsätta följa denna rättegång, måste få veta vem som är skyldig och hur länge den ska straffas. Kanske ska jag bli åklagare? Josse skulle passa som det iallafall ;-)


Bild tagen från expressen. En av de mordmisstänka omhändetas.

Här följer några artiklar om fallet. Dessa är något gamla så ouppklarade saker som näms är uppklarade:
- http://www.expressen.se/Nyheter/1.1461718/ytterligare-tva-gripna-for-inblandning-i-mordet-i-vasteras
- http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2439951.svd
- http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.124454

Sara

Smile

Kategori: Allmänt

..you're in candy camera!

Riktigt roligt

Kategori: Allmänt

Okej.. det var ingen rolig grej jag lurades om imorse. Jag var hos doktorn på grund av mitt knä och fick tid till att runtka den. Sedan var jag på rättegång med josse och johanna för det är kul. Vi kollade på Ett fall om mord och grov misshandel. Kul att snubben som var åtalad gick på min skola förrut.. en riktig bråkstake.

Sara

Månda'rå

Kategori: Allmänt

Idag har jag tid hos doktorn och sen ska jag på rättegång. Vad detta har tillsammans låter jag er klura på.. hi hi hi.

Sara, den mystiska lurendrejaren.

Saturday, wait, And sundays always comes too late

Kategori: Allmänt

Då var vi här igen då! Den eviga söndagen.. men hör och häpna. Jag har en fullspäckad söndag framför mig. Jag vakna upp, "aaah" solen skiner igen, dags för mig att gitta från lägenheten. Eller villan.

På schemat idag står det klart och tydligt: Lämna tillbaka den dåliga filmen ni hyrde igår. Jag, Bodil och Josse hyrde altered. Inget att rekomendera. Det skulle vara en rysare "from the director of the blair witch project". Från skogen sökte dem overkgliga monstrerna upp några folk i en villa och dödade dom en. Sämst.

Vid 12 ska jag ut på promenad med moster och kusin. Vi ska fotografera (om jag orkar) och fika. Ser dock att mörka moln är på ingång, så om min aning stämmer ställer jag in grillkvällen som ska hållas för klassen på löga ikväll. Måste ju också tänka på skolan och skriva klart lite olika uppgifter.

Jaha.. dagen-D då. Gårdagen. Inte för att det var någon riktig dagen-D men det lät kul. Jag och josse körde svarttaxa landet runt. Tjänade lite stålar men allt gick nästan till bensin, men 40 kronor blev kvar. Vad gör det? Vi smed planer inför framtiden och hade det riktigt kul bland alla läskiga hus och 90 graders kurvor.

Det var de det. Klockan är halv 11 och jag ska börja med dagens sysslor. Vi ses!
Sara

Uppsala idag

Kategori: Allmänt

Lite utav dagens inköp..


Sara

OH, big time!

Kategori: Allmänt

Snart åker jag till uppsala town och kollar i affärer och äter god mat, det vill säga en stor sallad? Vi ses på andra sidan.

Får förövrigt c70 ikväll och ett tag framöver så det lär ju utnyttjas?
Ha en bra dag, det regnar.
Sara

Idag gjorde jag min egna subway

Kategori: Allmänt

..och fyfan va bra jag va!

Jag kände mig som en heltids anställd på Subway. Jag sa till och med "vill du att jag ska toasta den" - ja. "Vill du lägga til 3 kronor och få extra ost" - nej.

Mhm, så jag hade då skinka på den och ost sen in i "toasten" som var min ugn. Efter att den blivit sådär krispig och osten smält så fråga jag vilke grönskaer som önskades och det blev sallad, tomat, lök, paprika och gurka. Sen önskades även currydressing men det fanns inte. Sist men inte minst "salt och peppar?" - Ja, tack.

Mhm, det smakade nästan som subway. Nästa mission är att försöka mig på en focacciamacka!


Typ så...

Sara

hundra kronor rikare

Kategori: Allmänt

Jag och josse: Hej, kan vi få växla 300 kronor till bara tjugor?
Kassörska: Ja.. kan kolla.. Vanligtvis brukar vi inte växla. *Räknar 1,2...15 tjugor*
Jag och josse: Shysst
Kassörska: det var allt jag hade, (15 tjugor = 300 kronor) så ni får väl ta en 100 också.
Jag och josse: *ögonen ploppar ut* Går därifrån.. fnissar som satan.

Evil.

Syndens synd

Kategori: Allmänt

Idag syndade jag och köpta en mc flurry marängsviss.. snacka om perfekt kombination! Marängsviss är ju så himlans gott och blandat med mc donalds mjukglass så satt det perfekt. Ni lär ju testa.. denna glass tar ju lätt top 10 "sommaren 2009 hetaste glassar".


Sorry doesn't help

Kategori: Allmänt

Hittade en äldre bild på mig som jag blev imponderad av. Skärpan är ju otroligt klar eftersom jag har tagit bilden med en kamera som inte är lika klar den. En systemkamera skulle landa i rättan tid. Ibland önskar jag mitt långa lockiga hår, men vad gör det om tio år? ;)



Idag har jag lyssnat mycket på morrissey, sorry doesn't help är en av top 10 under dagens spellista.
Sara

Humör: Förväntansfull

Kategori: Allmänt

Såg nyss i min mejlbox att jag fått mejl från KY -utbildningen Affärsturism. Dem har tagit emot min ansökan och jag ska på interjuv någon gång mellan vecka 22 och 23! Sedan efter det får vi bara hoppas att det går hela vägen..

Som sagt, jag har vart ledig idag och damsugat och tjänat hundra kronor som jag senare ska skänka till skolan som ger bort det till något fattigt land. Snart ska vi äta middag och det kommer bli något riktigt riktigt gott.. vad vet jag inte, men jag vet att vi ska "äta ute". Så att-eee kvällen bjuder på massa televison och nu ska jag skriva på några arbeten.

Förövrigt inleder jag dag 2 med gröt till frukost samt en knäckemacka med ägg. Lunch blev dock nudlar.

Sara

Humör: Arg

Kategori: Allmänt

Idag fick jag svar från buzzador. Kommer ni ihåg att jag aldrig fick mitt paket? Ja.. så var fallet och jag mejlade och talade om det samt "krävde" ett nytt. Till svars fick jag att det inte var deras problem utan själva företaget var produkterna kom ifrån. Dem hade inge fler paket på lager så dem.. "har noterat att att du ej kan genomföra kampanjen. Vi hoppas att det snart kommer en ny kampanj som ska passa dig och din profil."

JAAAA(H)! (uttal med H). En kampanj kommer ungefär vartannat år, och detta var min första på två år så ja.. troligt att det kommer en kampanj till mig inom en snar framtid.

Sara

En helt cool lugn dag

Kategori: Musiktips

Väldigt vackert..



Imorgon är jag ledig.. ska damsuga hela huset och skänka 100 kronor till välgörenhet.
Sara

back to reality

Kategori: Allmänt

Idag återupptar jag mitt nyttiga liv eftersom att de legat på hyllan ett ganska bra tag. Skolan väntar om en halv timme och bandmöte efter det.

Dag 1 är här och jag har inlett min morgon med en tallrik gröt.


Ha en nyttig dag!
Sara

Lite uppdatering va

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma från Matildero och gud vilken mysig helg det har vart. Bäst av allt är väl att det fortfarande är lördag och vi har fortfarande hela helgen framför oss!

Bilder och sånt kommer så småning om. Just nu är jag lite för trött för att fixa och trixa, det har vart en lång färd. Trevlig helg!

Sara