Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

2011-10-25

Kategori: Allmänt

I LOVE SHOES













Mina tre senaste inköp.

Sara

2011-10-25

Kategori: Allmänt

Wieee jag var ju hos tandläkaren idag då jag trodde jag hade fått hål... men icke!! Det var inget hål :D Det var bara så att en bit av tanden hade ramlat bort typ... så dom fyllde igen det bara.

Men de va ingen nådig summ man fick betala. Pga något strul med försäkringskassan (som annars brukar typ halvera priset) så fick jag betala 990 kr. MEN om det visar sig att jag egentligen skulle betalat för mycket eftersom man brukar få någon ungdomsrabatt av fk så fick ja ha den summan innestående.

Men ändå, 990 kr är för mycket. USCH va kul man kunde gjort för det istället.

Nåja... jobb kl. 14! Ses

Sara

2011-10-23

Kategori: Allmänt

Imorgon börja två intensiva jobbveckor! Känns riktig bra att vara på plats i butiken igen. Dessutom kan det behövas lite extra pengar då jag sofie och jonna bokat en Göteborg weekend i början av december! :D Ska bli så roligt.

I helgen har jag tagit det rätt lugnt. Idag var jag hemma hos min moster och kusin, dem har fått en kattunge som är skit söt!!! Den heter Hannah Montana... haha.

Som sagt, jobba imorgn. Men börjar inte förens 10.30 men ska dock gå upp tidigt och fixa lite grejer ändå. Slutar sent, 19.00!!

Sara

2011-10-20

Kategori: Allmänt

Idag fanns det ledig pass så snart ska jag cykla in till stan och jobba. Blir väl till att läsa igenom en hel del mejl också, har inte kollat jobbmejlen på två veckor. Får catcha upp lite.

Så, workning 10 to 18.

Förövrigt så bjöd jag mina vänner på bakelse igår, för pengarna jag hittade i en automat.

Sara

2011-10-19

Kategori: Allmänt

Är det bara jag.. eller har ni också flera gånger drömt om att gå förbi en uttagsautomat och se hur pengarna bara spottas ut på er?

Jag har drömt det hela tiden. Alla sedlar bara flyger ut, ingen ser förutom DU.

Idag hände detta på riktigt. Nästan. Jag går ute med hunden på morgonen så det är knappt nå folk ute. Svänger in på mitt område och där finns en uttagsautomat. Sneglar lite.. går vidare. Stannar upp och ba: WTF?! Kollar igen och där sitter några hundra sedlar kvar i uttagsfacket.

Första tanken: OMG, jag vill ha dom där.
Andra tanken: Ska jag låtsas ta ut pengar utifall någon ser? Fan. Har inte kortet med mig.
Tredje tanken: Tänk om någon filmar, detta kanske är dolda kameran eller nå program om egoistiska svenskar som gör allt för pengar?
Fjärde tanken: Men gud, kan inte ta dem. Jag lämnar fan in dem på banken som ligger här intill. Då kanske någon som glömt dessa kommer tillbaka och frågar. Går dit, men det är stängt.
Femte och sista tanken: Nu har jag iallafall gjort ett försök och vart ärlig och velat lämna tillbaka dem. Jag tar dom.

Pengarna spottades inte ut. Men dem satt där, och väntade på mig. Håll ögonen öppna om det kommer nå program på tv, skulle inte förvåna mig.

Mitt horoskåp sa att jag skulle få en vinst denna vecka. Jag älskar horoskåp.

Sara

2011-10-15

Kategori: Allmänt

Igår bada vi bing hos äpplet. Vad det betyder har jag ingen aning om.. men det var tydligen det vi var incheckade på. Haha. Ellinor styrde en trevlig förfest. Vi drack och åt goda chips.

Frammåt halv 11 tog jag sofie och sandra en taxi hem till Katrin och saaamuel. Hahaha nerå, hem till samuel. Där stanna vi kvar till fyra och då gick vi hem och sov.

Tre rättersmiddag ikväll! Längtar.

Sara

2011-10-12

Kategori: Allmänt

Jag har börjat gilla svartvitt, ska nog börja fotografera det mer redan från grunden.

2011-10-12

Kategori: Allmänt

Idag har vart en riktigt tråkig dag.

Vaknar upp, trött som fan och världens värk i kropp. Har en hund som skäller på mig så det är bara att gå ut och gå. Efter det äter jag lite frukost, sitter vid datorn och ser all mejl om tradera - orkar inte!

Har 7 paket som är klara som måste paketeras och skickas via posten. Tänkte ta det senare under dagen. 

Lägger mig i sängen - SOMNAR! Sover till 2. Herregud.. vaknar med huvudvärk och hunger. Äter. Sover igen.

Orkar inte göra något. Måste skicka paketen men får be brosan eller någon åka och göra det ikväll. Har bokat in hockey med Sandra men vet inte om jag orkar. Känner mig så himla opigg.

När jag jobbar är jag effektiv och har alltid full upp. När jag är hemma/ledig blir jag så trött och opepp. Pallar fan inte va arbetslös!!!

... och imorgon har jag massge fy fan om jag känner mig mer hängig tänker inte omboka den tiden för 5e gången! Peppar peppar..

Sara

2011-10-10

Kategori: Allmänt

God morgon!

Hela helgen har gått alldeles för snabbt. I fredags var vi i Eskilstuna hos Arman, för kul. Och på lördagen gick jag jonny och sandra ut och åt på jensen. Skit gott! Senare chilla vi lite hos sandra, drack någon drink och jag och J gick till Bankiren där jag stannade ett litet tag för att senare åka hem och sova.

Nu är det måndag, och detta är dagens to-do-list:
- Betalar fakturor
- Söka 2 jobb (som man inte skickar cv till utan det ska fyllas i allt från början i någon dryg sökbas)
- Fota kläder
- Sätta upp kläderna på Tradera
- Packa lite varor som ska skickas
- Vänta på posten då jag beställt lite roliga grejer som kommer idag hoppas jag!
- Möta upp Ellinor, Emma & Sofie på Viking Line för att boka kryssning.
- Kanske träffa Emelies hundvalp.

Yes, har jag någonsin sagt att jag är en busy-women? Det är på den här nivån man ska jobba. Inte är jag arbetslös inte :)

Sara

2011-10-07

Kategori: Allmänt

Min absoluta favorit just nu

2011-10-06

Kategori: Allmänt

Idag köpte jag ny mobil. Samsung galaxy s2, jag älskar den! Men måste medge att den är fan stor. Jätte ovant att skriva sms mm men man lär sig. Har också bytt abonemang men har kvar samma nr så det är lugnt!


Nu ska jag bara lära mig allt roligt som finns. Men man fick ingen manual? Förutom "get started".

Sara

2011-10-05

Kategori: Allmänt

Känner mig mycket bättre idag. Värktabletterna gör underverk för ryggen så idag har jag kunnat solat, gått förbi jobbet, vart på AF, fixat mig och åkt iväg på inrednings home party.

Imorgon ska jag jobba och det ska bli himla kul! Klänningarna kom idag, helt okej. Den ena var jätte fin (lite för fin för vanlig dupstep-förfest) och den andra var lite tight. Men jag behåller dem båda. För på lördag ska jag ut och äta och då kan jag vara fin, och känner jag att den andra är för tight går den att kombinera med jeans.

Sara

2011-10-05

Kategori: Allmänt

Det blir alltid värre framåt... morgonen. Gud va jag är stel. Min rygg känns värre än någonsin men jag vet att det blir bättre bara jag får mjukas upp lite, röra på mig lite.

Har precis tagit värktablett och smörjt in med voltaren.

Ikväll ska jag på home party där dem säljer inredning, smycken och kläder. Spännande! Hoppas bara att det lägger sig i ryggen. Jag tror det, jag ser det framför mig! För imorgon ska jag jobba, eftermiddagspass. Hoppas Hoppas jag klarar av det.

Men.. det roligaste av allt. Vet ni vad, idag vid lunch ska jag till jobbrummet på AF! Ha ha ha.. Hoppas dem har något fint jobb till mig.

xoxo
Sara

2011-10-04

Kategori: Allmänt

Nu blir det mer prat om tradera! Haha, ni kanske tycker det är skit tråkigt men jag älskar det. Tänkte att det vore kul att hålla koll på hur mycket pengar jag får in. Det märks ju inte eftersom jag slösar så mycket.

Har gjort en lista i word som jag ska fylla på ju mer jag säljer. Just nu ser den ut såhär:

Detta är från ca. 25 augusti till idag.

Hahaha fan jag har nästan tjänat 1000 kronor på saker jag inte använder. Love this!

Sara


2011-10-13

Kategori: Allmänt

Just nu håller ju jag på en hel del med tradera. Jag både köper och säljer. Det är skit kul! Dock går jag aldrig plus... för jag handlar så mycket själv så egentligen kan man säga att jag byter.

Idag sålde jag bl.a tre väskor och en tupperware vara. Totalt fick jag in 240 kronor. Precis just gjorde jag en beställning på Nelly för 660 kronor. Nu måste jag sälja för 400 så jag nästan kan gå plus minus noll.

Har lagt upp en hel del barnsaker på tradera idag. Det är redan några bud och i slutet av veckan planerar jag att rensa min garderob och verkligen massa saker jag inte använder. Har fan köpt tre nya klänningar, tre skor, en blus, och en kofta under en vecka så det måste få plats.

Im a shopaholic!

Och påtal om shopping, på onsdag ska jag på inrednings home party. Ska bli kul och jag ska shoppa som fan!! Haha skoja.

pusskram
Sara
Dessa två klänningar beställde jag idag

2011-10-03

Kategori: Allmänt

När jag var ute och gick denna morgon med Elsa så hände det ofattbara. Var nästan hemma igen och vi hade gått cirka 45 minuter. Helst plötsligt hugger det till i ryggen. Jag har inge minne av att jag vred mig eller så men det känns som någon sticker en kniv i min rygg på höger sida, i höjd med midjan.

Allt blir varmt och jag känner hur det pulserar ut smärta i hela ryggen. Jag skriker AAAAJ, OMG! Hahaha. Vad är det som händer. Kan inte andas. Känslan vid varje andetag är att hela ryggen skakar till av smärta.

Varje fotsteg jag tar pulserar upp till min rygg och smärtan hugger till. Fy fan, kan inte ens gå! Bestämmer mig för att gå en liten bit men det känns seriöst som om ingenting håller upp min rygg. Min rygg pulserar, vibrerar jag vet inte vad!?

Ringer min mamma och hon kommer från jobbet och hämtar upp mig. Vi åker hem och nu ligger jag sängliggandes med värmekudde på ryggen, sängen uppfälld både vid rygg och ben. Har knaprat de starkaste alvedon!

Jag har fått ryggskott. Hoppas jag? Det är hemskt. Jag är så nojjig och tror att jag ska bli förlamad.
Och planerad som man är så börjar jag nu tänka på allt jag ska göra i veckan och måste för tredje gången avboka en massagetid. Pinsamt!

I'll keep in touch.

Sara

2011-10-02

Kategori: Allmänt

This modern love