Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Jerusalem

Kategori: Allmänt

Va mycket lite musik kan göra, eller hur? Jag kom precis hem från emma, hon har flyttat hemifrån och det var sååå fint. Blir väldigt avis och ser fram emot flera mys och förfest kvällar hemma hos henne och christian :)

Musik då. Va mycket det kan göra. Dels cyklade jag hem väldigt snabbt tack vare den, och nu lyssnar jag på "Herbs promotion" av Tarrus riley. Riktig skönt. Jag som ska sova. Imorgon väntar en heldag hos farmor och sedan blir det partaj. Blir herbs en gång till innan läggdags..



Sara

Förkläde, pärlörhängen... och en engångsgrill.

Kategori: Allmänt





Sara

Mama's little princess gone bad

Kategori: Allmänt

Vaknade upp relativt sent idag, kan hända för att jag inte sovit speciellt bra. Jag är ärlig nu, det spökade igår i mitt hem. Orkar inte berätta, men saker ramlade och det dunka lite överallt i huset. Tillslut gick jag upp med mobil och penna i hand beredd på att hitta typ en tjuv. Ingen där.

Är iallafall vaken nu, ska snart ner på stan och äta en behöverlig lunch. Är jätte hungrig och sugen. Ikväll ska vi fira min morfar, 66 år. Grattis <3



Sara

Kyckling, pommes & bea

Kategori: Allmänt

Sofie är snart på ingång! Kanske dags för en annan att börja göra sig redo. Ikväll blir det grillning här hos mig, och vad som sedan händer får vi se! Vädret kan knappt blir bättre så låt denna eftermiddag börja.

Sara

Idag är det onsdag!

Kategori: Allmänt



... och det firar vi med lite grillning ikväll. Nu under dagen undrar jag om jag ska orka gå på promenad, eller försöka njuta av solen som säkert snart försvinner.

Sara

Face the fact

Kategori: Allmänt

Ska aldrig skaffa utekatt.
Imorse kom han in med en halvdöd mus precis innan jag skulle till jobbet, oftast är det mamma som tar hand om sånt. Usch. Nu när jag kommer hem har han en fågelfjäder fastklistrad på pälsen haha. Får inte bort den. Vågar inte dra då bits han.

Nåja.
Vad ska jag laga för mat idag? Är sugen på bacon.. Men kan inte komma på nå roliga recept med det förutom baconsås.. haha. Annars då, händer det något eller. Skulle på bio men det vart inställt hihi. Gick förövrigt bra att jobba själv idag, var ganska dött med kunder.

Sara

A walk to remember

Kategori: Allmänt



Sara

Kära dagbok

Kategori: Allmänt

Klagodagboken,
Min hals. Värst på morgonen. 
Ingen träning idag eller?
Jävla väder vi har. När ska det vända? Kommer det vända eller är det höst?
Shit.
Min hals, vilken trist morgon.

Ska till ett kärt ställe idag. Stadsbiblioteket. Lämna tillbaka böcker tydligen. Hoppas på lunch, är fan vrålhungrig.

Sara

Nuh linga

Kategori: Allmänt



Bara en liten bild från igår.
Sara

Chupa Chupa

Kategori: Allmänt

Gårdagen: reggaeton!

Vi intog det nya innestället 'Wine & Beer' och bi blev inte besvikna. Endast reggaeton music all night, en jätte härlig stor terass och mysig inredning. På scen uppträdde El medico med b.la hiten 'miss fatty', vi dansade som fan så att svetten lacka haha. 

Filmade in lite, men det var inte så bra kvalité.

Miss fatty



Chupa chupa



Annars så har jag väl lite sköna bilder på kameran, men den är hos Ellinor. Kommer upp ikväll!
13 grader, regn och ruggigt. Är det juli?

Sara

jag och världens snällaste myran så gullig

Kategori: Allmänt

mms_img23920 (MMS)

jag och världens snällaste myran så gullig

Hold yuh

Kategori: Allmänt


Trött och förjävlig? Hold yuh, en super bra låt. Lyssna på den, med gyptian.
Själv äter jag en proteinfrukost a la Soffis. Gott som tusan, men inte lika bra som chefen själv gjorde. Bl.a stekt ägg. Hoppas jag blir pigg, får en sprudlande energi och en hud som lyster. Känner mig lite 'nere'.

Idag på schemat står lunch med tjejerna om två timmar faktiskt. Sen ikväll händer säkert något spännande. Jag har tagit näsdropppar så denna dag ska väl räddas. Och halstabletter. Lite vodka.

Sara

Välkommen

Kategori: Allmänt

Grönt te och hembakat bröd med salami får inleda denna fredag, och även denna helg. Va veckorna går fort hörrni. Jag är inte den som är den, så att säga, men frukost är inte min grej. Idag känner jag ett stort behov av te dock, det är kallt och mulet ute och min hals svider. Säg inte att jag ska få nå virus skit nu i kroppen!

Skulle dock inte bli förvånad. Alkohol och skräpmat kombinerat med två dagars gym i veckan kanske inte är någon hit trotsallt. Haha.

Idag ska jag ner på stan och köpa nödvändiga och tråkiga saker. Sminkbortagningsmedel, hårsspary mm. Tråkigt. Men ikväll blir det party med självaste sophie åström, det var inte igår!

Sara

Ett och ett halvt år sedan

Kategori: Allmänt







19 kalla vintrar. Hittade bilder från min födelsedag för ett och ett halvt år sedan.
Sara

Vilken onsdag

Kategori: Allmänt

Visst är det fantastiskt va lite musik kan göra? Det är så himla underbart. Jag skulle inte kunna leva utan musik, skulle du? Jag älskar facebook. Många ladda upp musik och det är så kul att kolla va alla lyssnar på. Varje dag upptäcker jag något nytt.

Så fort jag hör vissa låtar så börjar det rycka i hela kroppen, jag skojar inte. Blir så sjukt peppad på att röra på mig, på att dansa, festa.. ja, bara att göra allt. Igår blev det spontan grillfest som senare ledde till en guld-utgång på bill och bob & pitcher. Sedan utgick vi därifrån och tog taxi hem till Niklas på en jävligt lång efterfest. Har ni tänkt på hur snabbt det vänder från mörkt till ljust? Sjukt. Vi satt iallafall ute på balkongen tills grannarna åkte till jobbet, så underbart!

Sen tog jag och sofie bussen hem till henne. Där stod en kille och väntade.
- Ska du också till jobbet eller?
- Vi med...

Det var inge kul, men ändå så garvar jag ihjäl när jag tänker på det. Haha.

En väldigt lyckad dag. Nu ser jag med stora ögon fram emot helgen! =)



Sara

If it aint about cash i dont really care

Kategori: Allmänt

Har precis pumpat klart! Muskler alltså.. blev ca. 40 min på gymmet, vanliga ordningen, 9 maskiner. Är grymt nöjd! Var extra taggad att gå dit idag, för jag har ett par nya träningsbyxor! Knälånga i "jazz-material". Jag var så varm herregud, men ingenting syntes. Grymt bra!

Dem köpte jag idag på stan, eller mamma gjorde det så jag blir skyldig henne när lönen kommer. Trots min fattiga situation kom jag hem med en klänning, prisa presentkorten! Det är ju till dessa dagar man ska spara dem. Hade ett presentkort på sisters så jag köpte en klänning på rean. Somrig!

Klänningen och träningsbyxor



Jahapp, det var det. Något mer kul? Vetefan.. Solen skiner ju, vilken vänding. Värsta utlandskänslan! Borde inte sista minuten sjunka som fan då? Tycker dem priserna är ganska dyra...

Sara

Aktiviteter

Kategori: Allmänt

Efter alla dessa år har jag utvecklats till en rastlös kvinna. Jag kan inte sitta still längre. Undra varför? Jag blir nervös när jag tänker på att komma hem från något. Självklart vill jag hem från jobbet, det är det jag strävar efter kl. 8 på morgonen, men när jag väl kommit hem så måste jag göra något.

Idag var jag och simmade på löga, 12 längder = 600 meter. Det var skönt, och kändes i armarna eftersom jag gymmade i söndags. Imorgon ska jag träna igen :) Vilket som, när jag kom hem satt jag vid datorn i 30 minuter. Förut kunde jag sitta där flera timmar, men inte längre. Hade absolut ingenting att göra. Så jag bakade, som jag gör på jobbet! Sofie sa att jag var en arbetsnarkoman. Haha. Blev iallafall en kladdkaka, så den tog jag med till mormor och morfar. Vi fikade och senare bakade vi egna pizzor och kollade på film. Härlig eftermiddag, fylld med aktiviteter! =)

Jag är på jakt efter min klocka. Kriminaldetektiven. Denna bild togs sist då jag hade den på mig. Försöker lista ut när det var, har ett svagt minne att detta är gången efter midsommar, dvs lördagen den 26e. Förfest hos elli och sedan bill och bob! Hm... vart har jag lagt den :(



Sara

Ställs på prov

Kategori: Allmänt



Nästa vecka ska jag få jobba själv, tisdag och fredag på sommarcafét. Helt plötsligt blev jag ba väldigt taggad inför det. Va roligt, men så läskigt! Hoppas på många kunder, men ändå inte. Hur fan sätter man på ugnen? Jag vet ju, men glömde bort det lika snabbt. Shit. Nervös.

Sara

En riktigt bra måndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat och det gick mycket bra. Vi hade många gäster på cafeét så det vart lite att göra, med andra ord så gick dagen snabbt.

Efter jobbet hälsade jag på min farmor en stund, sen kom jag hem till en uppdukad middag - korv med bröd! Och nu precis har jag vart hemma hos Ellinor. Vi låg i varsitt hörn i soffan och kollade på tv hela kvällen, bara tv 3. Generation Fett, Danska hollywoodfruar och Sex education. Det var så jävla chill, inte kollat på tv så mycket på as länge! (Har ju ingen på mitt rum).

Imorgon blir det träning - simmning, och även kanske lite sola om vädret tillåter det.

Sara


Oh la la

Kategori: Allmänt

I did it!

Kategori: Allmänt

Yes, i did it. Jag drog till gymmet och tränade utefter mitt "schema". Inga ändringar. Sist jag var där var den 18 juni, precis en månad sen. Härligt. Men fan va varmt det var..

En stor stjärna till mig!

AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH!!!

Kategori: Allmänt

Fan va rädda vi vart igår när jag, elli och emma kollade på instängd 2. Den var gudomlig. Jag har inte sätt ettan, men den sägs vara bättre så den lär jag se inom en snar framtid.

Skrek så mycket att dubbelhakorna kom fram!



Senare vart det en komedifilm då den vi egentligen ville se inte fungerade. Det var en super trevlig kväll med två av mina bästa vänner, underbart! Hör och häpna, nu ska jag dra och träna. I eftermiddag ska jag se på Farsan och Bröllopsfotografen och imorgon jobbar jag.

Sara

En typiskt sommarkväll

Kategori: Allmänt

Igår grillade jag och sofie och elli. Det vart så himla gott! Jag åt kyckling med potatisgratäng och sallad. Mums, mums. Åt så jag fick paltkoma alltid roligt.

Till det drack vi allt från martini till likör till ren vodka. Allt från tallin såklart. Vi åstakom flera goda drinkar.



Framåt kvällen gick vi över till Niklas där han hade förfest, sen slutade kvällen på bill och bob, som vanligt. Väldigt mycket folk och trångt, inte så värst kul. Över 50 grader i jamaican rumbar så det gick knappt att dansa. Nåja.

Idag fyller min moster år, 23 va? Grattis till dig, nu ska vi fira!
Sara

Upp och hoppa

Kategori: Allmänt



Idag gick jag upp tidigt. Har nämligen sovit över hos min moster och kusin idag, och alma vaknar ju runt 7 men som tur var väckte hon inte mig förens halv nio kanske.

Frukosten är avklarad. Nu tar jag det bara lugnt sen vid 12 ska jag och emma åka iväg och sola. Ska bli så skönt. Dock har jag fått fyra myggbett på benen, fula som fan.

Juste! Håret är färgat. Djup chokladbrun. Det ser väldigt mörkt ut men det passar min solbrända hud ;)

Ha en bra dag!
Sara


Svensk sommar

Kategori: Allmänt

Jag och Selina kom idag fram till att Svensk sommar är fan bäst. Och sluta upp att klaga! Klä er efter väder och gör även saker efter det. Skit i att ta en joggingrunda, ligg på stranden och njut av livet istället. Ja, förutom de måsten så som jobb osv. Men nu är vädret verkligen underbart varmt så... det är underbart!

Badade och solade i gropen idag, och om två timmar bli det grillkväll hos bodil.





Sara

Back from Tallin

Kategori: Allmänt

Två dagar går fort när man har kul. Tillbaka från Tallin och vädret är lika underbart som där. När jag kom hem idag så solade jag och badade här hemma, sen åkte jag ner till löga med Elli. Där var vi en hel del som badade och solade. Mysigt! Bättrade även på brännan med cocosolja, deep burn.

Bilder från min resa kommer såklart upp på facebook, men just för tillfället fungerar inte fb. Hm, drygt som fan! Eftersom det är det ända jag gör om kvällar som denna.









Sara

Nu åker vi iväg

Kategori: Allmänt

Jag är galet trött efter två partynätter, men trots detta är jag upp vid tio. Gissa varför! Vi ska på kryssning!
Åker om två timmar på en två-dagars till Tallin. Jag och sofie, samt ganska fler av min familj.

Så, dags att klargöra packningen, hoppa in i duschen och sen är vi redy to go!

Ses på tisdag.
Sara

Tonight, we're alright!

Kategori: Allmänt

Jag har precis kollat klart på Rock N roll high school. Kan ju va en av dem bästa filmerna i den klassen. Handlar om ramones, så musiken är verkligen bäst! Fick den när jag var som mest insöad i bandet och rocken. Det var så coolt. Idag är filmen grymt rolig och såklart bra. Älskar musikalfilmer.

Vilket som. Det känns som söndag eftersom jag vart ledig och ska jobba imorgon. Tar tåget som går 07.02 från stationen, så jag lär cykla vid halv 7 kanske. Hoppas verkligen jag hinner med 15.21 tåget hem, annars går inte nästa förrens 17.21 :( Nåja, en helg fylld med party väntar på om 24 timmar.

Godnatt
Sara

Älskar livet

Kategori: Allmänt

Allt är verkligen på topp just nu! Fan va det är underbart att leva. Eller hur?

En hel dag på stan bjöd denna dag på. Shopping, solning och lunch på Alforno. Det var riktigt mysigt att sitta där i solen och kolla på folk.

Jag och Elli tog pizza, och sofie pasta. Mm, vi har ätit ute mycket på sista tiden. Efteråt kom vi på att vi borde tagit en kall öl istället för cola, men men, det tar vi imorgon ;-)





Sara

Underbara sommarlov

Kategori: Allmänt

Jahapp, dagen innan nästa jobbdag! Man blir ju så bortskämd när det är ledigt, känns som en hel helg. Men imorgon är det ju min sista jobbdag som står med på schemat denna sommar. Känns så skönt. Det har ju dock snackats lite om att jag ska ta en kollegas tider lite då och då, men vi får se.

Idag blir det stan. Har lite ärenden att fixa, bland annat växla in pengar för på söndag åker jag och sofie till tallin. Kanske det närmaste vi kommer utlandet.. haha.

Inköpslista..



Jag och Elli åt på spicy igår..





Sara

Sol, bad och afrikanskinspiration

Kategori: Allmänt

Självklart vart det en dag med sol och bad, dock var det väldigt mycket moln på himlen, typiskt. Vi stannade kanske i fyra timmar sen begav vi oss hemåt igen.

Nu ska jag snart möta upp Elli igen så ska vi "middagA" (lunchA) på stan. Undra vad det kan bli hihi. Ikväll blir det lugnt i lägenheten.



Visste ni att Bolaget är en av dem bästa gratistidningarna? Massa goda tips på dryck och mat. I detta nummer var det afrikanskt tema. Mums..





Sara

Ska nog sova nu..

Kategori: Allmänt

Imorgon drar vi ut på utflykt.
Jag och elli var nyss och hämtade vårt färdmedel, även brassestol är fixad. Vi går upp i skaplig tid, ganska tidigt, det är vår grej. Hoppas sofie inte försover sig hihi.

Hoppas på stekande sol.

Lalala

Kategori: Allmänt

i've been searching all over facebook and i can't seem to find you, lalala!
N-dubz - i need you

Det lyssnar jag på just nu, en mycket bättre version än orginalet. Typ studio live version, aocustic.

Idag tappade jag bestick när jag skulle duka av ett bord på en minnesstund. Haha kan bara garva åt det men det var skämmigt. Gjort är gjort. Nu har jag ledigt två dagar, så imorgon ska vi åka och bada och ikväll bara ta det lugnt. Emma och sophie kommer över med lite godsaker :)

Sara

Skön måndag

Kategori: Allmänt

Idag efter jobbet skulle jag dra och träna, men jag kände ba fan nej, jag vill bada! Så jag fick med mig ellinor så åkte vi till Björön och tog oss ett dopp. Riktigt svalt och svalkande. Där stannade vi ett tag och solade lite.

Nu har jag ätit och tänkte bege mig ut på en promenad faktiskt. Eller ska man ta gymmet... Hm. Nej.





Sara

Ett bra avslut

Kategori: Allmänt

Idag på eftermiddagen frågade ellinor om jag ville följa med och bada! Ja, sa jag, men det tog över två timmar innan vi kom iväg pågrund av att killarna var väldigt sega. Jag sa det till elli, om det hade vart VI som skulle åkt iväg hade vi legat vid vattnet redan tio på morgonen, nu kom vi fram till gropen i hökåsen vid 5. Men va härligt det var, det är fan DÅ man ska dra ut. Så varmt, men ändå inte den där stekhetta jag-kan-inte-andas värmen.

Självklart blev det ett dopp, årets första. Sololjan var med och vi alla stekte väldigt mycket. Det tar dock inte på mig längre känns det som :( Underbar musik, bäst väder, ja ett perfekt avslut på denna helg. Livet leker och vädret är solklart. Jag är taggad inför veckans jobb, för efter regn kommer solsken - en helg fylld med party.



Sara

Snart helg, igen.

Kategori: Allmänt

Den årliga lägenhetslåningen är kommen, och snart över.

Befinner mig just nu där. På spisen står pasta och kokar och snart blir det frukost, lunch, brunch. Solen steker på balkongen, det är som att vara utomlands. Jag älskart. Men det är inte kul att ligga där ute helt själv. Så vad ska denna söndag bjuda på?

Party igår var trevligt. Jobb imorgon, tis och fre. Vill ha ledigt nu.



Sara

CITYFESTIVALEN

Kategori: Allmänt

Herregud va trött jag är. Igår blev det faktiskt riktigt partaj nere på stan, tanken var ju en någolunda lugn kväll, men icke. Började hos mig med några cider.. Sedan såg vi hoffmaestro på stora scenen och det var väldigt mycket drag! Där vart det även en cider igen å lite rosévin i öltältet. Inte undra på att jag går upp i vikt.. all denna alkohol :S Chips äter jag knappt längre *saknar* haha.

Fortsatte vidare till jamaican rumbar till bill å bob, till en början väldigt segt men sedan efter ytterligare 3 öl var det röj. Sen kasta vi in handduken och cyklade hemåt. Vart inte mycket sömn i natt, så grymt varmt och ljust ute! Sedan ska jag på kalas snart så fick gå upp "tidigt".

Ikväll kör vi igen iallafall, då blir det förfest hos Elli. Hoppas alla blir skit fulla!!! Haha

Sara

Snart helg!

Kategori: Allmänt

Lösning efter lösning leder åter igen till problem.

Jag gillar att sy kläder, framförallt göra om kläder som egentligen redan är bra. Jag köpte en shortsdress här om dagen, och idag fick jag för mig att sy om den för den var alldeles för stor. Jag hade provat en stl mindre men den kändes tajt, vill ha lite slappt. Så jag sydde, och sydde och sydde.. lösning efter lösning gav mig bara mer problem. Va jobbigt det var, orkar inte bry mig om det något mer nu Haha. Det blev iaf bra, men fan så onödigt egentligen.

Imorgon är det sista jobbdagen innan helg! :D Ska bli 31 grader på lördag!!
Sen nästa vecka kör jag mån,tis och fre.

En lugn kväll idag, behövs. Var ju på bio igår, eclipse, än av dem bästa någonsin! Åh, den var så bra. Vill gå igen hihi. Kom iallafall hem sent och jag har vart trött hela dagen.

Denna låt och jag nu.



Sara