Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

2012-11-11

Kategori: Allmänt

Helgen är över, va kul med måndag imorgon! Jag har sagt det förr men jag säger det igen, det är FANTASTISKT att längta till jobbet. Förstå vad man måste trivas och tycka att det är kul då? Jag har hamnat helt rätt.

Sen har man ju såklart sånna här känslor inför jul, allt är så mysigt och roligt. Vi är mitt inne i julkampanjen och det är en del av mitt jobb som jag älskar mest - att få inreda, städa, pyssla osv. Har "tapetserat" om två klockskåp förra veckan och det blir så fint. Man tar ut alla klockor, gör om, sätter tillbaka i grupper, matchar med färger mm. Som att inreda ett rum! :D

Jag går lite i inredningstankar. Är ju på språng att leta lgh, och som ni vet kollade jag på en igår. Den var jätte fin, en rolig planlösning som kan bli spännande att inreda. Dessutom fanns badkar!! (inte haft det på typ 15 år). Ska ringa och säga att jag är intresserad imorgon, sen återstår det för dom att bestämma VEM som får den. Håll tummarna! ;-)

Jäklar va långt detta blev. Har haft en ganska lugn söndag så min rastlösa själ har inte mått så bra hehe. Städade, och fotade några av mina favvo saker i mitt rum.

Dem fina ljuslyktorna (blommor) fyndade jag på ett loppis i våras, 80 kr! ÄLSKAR DEM
Spargrisen är bara såååå gullig, dock tom :(
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: