Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

22.51

Kategori: Allmänt

22.51.. tänkte på 12.51 med the strokes. Det drog in mig på att de var väldigt länge sen sedan jag lyssnade på dem. Kanske bör ta igen missad tid? Hehe.

Lördag imorgon, gillar det men ändå inte. Innebär att söndagen och måndagen börjar närma sig. På måndag inleder jag en ny kurs - företagsekonomi! Någon som läst? Ska tydligen vara ganska svårt för en ickematematiker. Har väl tur att far min är ekonomichef på ett företag.. företagsekonom med andra ord. Minus i detta läge är att böckerna jag beställt till mig och Lina ej kommit, hur räknar man matte utan böcker? Rätt svar vinner en klapp på axeln.

Lördag imorgon då, om 1 timme och 6 minuter i skrivande stund. Efter "lunch" dvs, efter klockan 12.00 (som vi med rutiner säger) ska jag och sofie åka och hämta min gamla gitarr hos carro, som legat där i kanske över två år. Skumt det där, med att vara lat och sånt. Sedan frammåt kvällen kanske det blir pitchers. Skulle behöva vinna lite pengar sörrdu.

Nähe, sängen kallar. Nya sänglakan och vädrar just nu ur rummet så det blir kallt och mysigt att somna till. Ska drömma om något.. men vad? Kanske morgondagens klädval? Eller om jag borde fylla på min mobil med pengar? Skulle behöva, men behöver ju pengar. I kontanter. Nåja. Tre veckor kvar, exakt tre veckor, tills jag åker till landet där pengar inte är några problem! Shopping shoppinh (snatti snatti) everyday!

Ha det gott!
Sara

Kommentarer


Kommentera inlägget här: