Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Måndag 1.3

Kategori: Allmänt

Ett paket från H&M fanns att hämta ut på Ica denna dag. En riktig besvikelse. Hade beställt en klänning och ett skärp. Skärpet som var i kastanjbrun färg och dubbelfäste trodde jag skulle vara snyggt till jeans. Det visade sig vara över 10 cm brett! HATAR breda skärp. Den skickade jag tillbaka på en gång. Klänningen som var på REA, över 200 kronor rabatt, var skit skit fin. En svart tubklänning med rosettvikning kring midjan. Den var därimot för trång över brösten och ryggen. Surt. Riktigt tråkigt. Men nu har jag något att se fram emot sommarn!

Dagens Träning
:
Idag efter jobbet blev det direkt 3,5 km på crosstrainen motsånd: 6/8. Riktigt jobbigt då jag inte är någon hejare på kondition. Det tog iallafall 15 minuter och jag joggade i en hastighet av  cirka ~ 15km/h. Efter det blev det trextre set/repetitioner med gummiband. Armar och rygg. Inge ben eftersom jag var helt slut efter crosstratinen.

Som ni ser, Dagens Träning är en ny grej jag ska börja med. Är så jävla less på det här vädret och matångesten den medför. Jag vill ha vår och äta goda sallader på uteserveringar. Så jag måste börja se min träning som ett måste. Ett måste att skriva om det i bloggen!

Sara

Kommentarer


Kommentera inlägget här: