Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Morning yearning

Kategori: Allmänt

Idag påbörjade vi en ny kurs i skola som handlar om konferenser. Det tycker jag är jätte intressant, dock så skrämmer engelskan mig ganska rejält mycket. Vissa texter är på engelska och också i arbetslivet så handlar det mycket om internationella kontakter. Inget för mig tror jag.

Tog mig i kragen och drog till gymmet och tränade efter skolan. Blev som vanligt bara en runda på gymmet, nio maskiner tror jag. Bra mjukstart. Känner redan nu att jag är helt slut i armarna. Vid halv nio ska jag göra iordning en smoothie samt nå goda hård-mackor. Kvällsfika dämpar sötsuget.

Något ni borde prova är sitta i er rum eller på något annat mysigt ställe. Mitt rum består utav bruna och beigha färger, riktigt höstinspirerat. Iallafall.. sätt er ner och slappna av, helt efter ett träningpass för då är kroppen helt borta, och så lyssnar ni på denna vackra låt. Inte nog med att filmen är gjord till minne utav Heat Ledger. Det enda som fattas är första snön. Så himla mysigt, jag skulle kunna sitta i timmar och lyssna på b.la Ben Harper och bara kolla ut genom fönstret på kylan. Man blir lika lycklig varje gång "Mamma, det snöar!!!". Dagen efter klagar man på kylan. Det spelar ingen roll. Det ska snöa inatt enligt vädernyheterna. Nästan så att jag funderar på att vara uppe.

Låten drar igång runt 0.14.



Sara

Kommentarer


Kommentera inlägget här: