Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

two drinks is the minimum

Kategori: Allmänt

Vad ska man säga om gårdagen då? Inte mycket kanske.. haha! You cant blame it on the alcohole, men därimot informationen som sigurds utgett.

Jag erkänner, jag och anna kom försent till spelningen. Haha, MEN vi är bra på att tala så fick våra pengar tillbaka. Grejen var så att tiden var inte riktigt sagt utan vi fick höra att förbanden skulle börja runt 9-10 när vi köpte biljetter, och efter det den riktiga stora spelningen. Vi tog för givet runt 11, halv 12 kanske? Stället stänger ju ändå 02.00. Klockan 23.20 anländer vi.. Halv 12 var allt slut. Kanske dumt av oss, men.. kunden har alltid rätt. Stort tack till Sigurdsgatan 25 som faktiskt gav pengarna tillbaka. Är riktigt tacksam.

Nu ser jag fram emot imorgon, avskedsfest med disneyteam!

Sara



Kommentarer

  • Press Play säger:

    svar: Hej! Ja, det har blivit lite missförstånd mellan oss. Vi trodde nämligen bara att dom skulle dit och spela lite skön musik nämnligen. Men nu är det så att dom också ska köra sin grej så det verkar vara bådas grejer som gäller, helt enkelt. Så det blir väl en liten blandning. Tänk bara på att om du vill ha en chans att vinna en festivalbiljett så bör du bära festivalkläder ;D Hoppas vi ses bland tälten!

    2010-04-01 | 13:37:14
    Bloggadress: http://pressplayuf.blogg.se/
  • Elli säger:

    http://www.taaz.com/makeover.html#tab=lipstick

    Bli medlem sen är det bara att köra :D

    2010-04-01 | 15:28:06
    Bloggadress: http://ellinorclevinge.blogg.se/

Kommentera inlägget här: