Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Aktiviteter

Kategori: Allmänt

Efter alla dessa år har jag utvecklats till en rastlös kvinna. Jag kan inte sitta still längre. Undra varför? Jag blir nervös när jag tänker på att komma hem från något. Självklart vill jag hem från jobbet, det är det jag strävar efter kl. 8 på morgonen, men när jag väl kommit hem så måste jag göra något.

Idag var jag och simmade på löga, 12 längder = 600 meter. Det var skönt, och kändes i armarna eftersom jag gymmade i söndags. Imorgon ska jag träna igen :) Vilket som, när jag kom hem satt jag vid datorn i 30 minuter. Förut kunde jag sitta där flera timmar, men inte längre. Hade absolut ingenting att göra. Så jag bakade, som jag gör på jobbet! Sofie sa att jag var en arbetsnarkoman. Haha. Blev iallafall en kladdkaka, så den tog jag med till mormor och morfar. Vi fikade och senare bakade vi egna pizzor och kollade på film. Härlig eftermiddag, fylld med aktiviteter! =)

Jag är på jakt efter min klocka. Kriminaldetektiven. Denna bild togs sist då jag hade den på mig. Försöker lista ut när det var, har ett svagt minne att detta är gången efter midsommar, dvs lördagen den 26e. Förfest hos elli och sedan bill och bob! Hm... vart har jag lagt den :(



Sara

Kommentarer

  • sierskan säger:

    du har den....

    hos ellinor på hennes toalett , du tog av den när du skulle tvätta händerna !

    2010-07-21 | 13:24:58
  • Sara Cederborg säger:

    men va? ofta :S

    2010-07-21 | 14:21:34
    Bloggadress: http://thrillme.webblogg.se/

Kommentera inlägget här: