Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Underbara onsdag

Kategori: Allmänt

Då var det hög tid för ett inlägg, visst?

Som sagt, redan onsdag och veckorna bara sveper förbi. Jag klagar inte, snart är det vår och sommar och en examen för min del! Mycket gott att se fram emot.

Plugget i skolan fick bra trots att vi var okoncentrerade. Fick relativt mycket gjort, att vi till och med tog ledigt imorgon. Alldeles nyss kom jag hem från gymmet där det blev styrketräning och solning efteråt. Gick helt OK. Kände mig svag... Men desto starkare efteråt :)

Ikväll ska jag äta ute med påven. Gud vad jag uppskattar sånt mitt i veckorna. Så det ska bli så trevligt, dessutom är det ju lilllördag... vem vet vart vi hamnar? Time will tell.. ha ha ha...

Förövrigt måste jag bara få visa er ett klipp från gårdagens gossip girl avsnitt. Guuud vilken fin akustisk version av Cosmic Love med Florence + the machine. Lyssna!! Och för er som inte följer gossip girl så får ni väl blunda under tiden :) Den finaste tonen kommer vid 1.40 min.



Helt otroligt va musik förstärker känslor osv i film etc. Finns det som yrke? Välja musik till olika scener... isåfall vill jag jobba med sånt!

Sara

Kommentarer


Kommentera inlägget här: