Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

Mååååndag

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan med Sara. Vi har hyrt grupprummet idag i skolan så nu några timmar framöver blir det intensivt plugg inför ett möte imorgon!

Helgen som gått har vart grym. Under fredagkväll gick jag, påven och akrim hem till Niklas där han höll i förfesten. Det vart galet som alltid och senare tog taxin oss till Å där det även där var galet. Champagne i massor och en efterfest med 3,5or och chips.

På Å när jag stod vid toaletten och fixade håret så kom städerskan och hällde ut mitt champagne glas med CIDER. Jag blev helt chockad, varför gjorde hon det? Man fick tydigen inte ställa drickan där... Men eftersom hon gjorde det av misstag så skulle jag få ett nytt glas.. vad var det i champagneglaset då? Cider? Nääää, det var ju champagne sa jag ;-)

Så då fick jag ett nytt glas riktig campagne. Vilken vinst!!

Lördag förmiddag plocka Påven upp oss så tog vi en tripp till godisaffärn, systemet och H&M, sedan satt vi och chillade ute i solen. Åkte hem och förberedda inför kvällen, det blev BMB med tjejerna och det var kul. Måste medge att jag var lite trött efter gårdagens efterfest.

Söndag vart mat och fika på stan. Gott och trevligt!

Nu är det måndag... skola och en ny vecka.
Sara

Kommentarer


Kommentera inlägget här: