Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

2011-09-06

Kategori: Allmänt

Igår när jag kom till jobbet på morgonen så väntade en intensiv dag. Vackert väder, mycket kunder. Många saker jag inte är van och när det är mycket kunden resulterar  det i att jag gör det ändå, t.ex skriver manuella kvitton som jag egentligen inte vet hur jag ska skriva – men det ser bra ut! Ha ha.


Hade tidig lunch, tur. Han nämligen inte med någon frukost då båten var i hamn kvart i sju på morgonen. Eftermiddagen gick fort och jag hjälpte en kund med ett krångligt uppdrag – och fick choklad! Haha. Han kom in senare under dagen och ville tacka mig med choklad praliner. (Synd dock att jag inte gillar det)


När jag väl slutat pratade jag lite med en kollega. Hon bjöd faktiskt hem mig till henne på landet! Så troligtvis ska jag följa med dit någon dag efter jobbet, vi får se. Gick i alla fall och checkade in på hotellet. Såg till min förvåning att rummet jag fått denna vecka har spis och kylskåp! Jaaaaaa, va skönt. Tog på mig mjukiskläder och tog en promenad till affären. Där handlade jag kräftstjärtar, ost, baugette, kex.. det gick på över två hundra kronor. Men det var värt det. Så himla skönt att inte behöva gå ut och äta! Somnade mätt och belåten… och vaknade klockan 8! AAAH Panik. Börjar om 30 minuter. Snabb fix, ingen frukost buffé idag inte.


Så här sitter jag. Lugnt på jobbet och det är en riktigt TT. Regnigt, mörkt och trist. Vi får se va denna dag bjuder på.


Sara

Kommentarer


Kommentera inlägget här: