Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me

2011-09-11

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Jag är hemma i Västerås nu igen. Kom hem sent på fredags kväll. Nu under helgen har jag träffat vännerna över en middag och en sen kväll. Idag har jag lunchat med sandra och sedan bara slappat hemma hos henne hela dagen.

Nu är jag alltså hemma igen, två veckor på Åland har gått och det är inte bestämt att jag ska jobba där något mer. I veckan ska jag vara hemma med Elsa. Men ska också försöka hinna med att söka några jobb, gå på drop in hos frisören samt motionera lite!

Imorgon eftermiddag ska jag och sandra åka till ängsö. Hoppas på bra väder! Vi ska gå ut och gå men kände för att se lite nytt så jag hoppas de finns nå promenadstig där! Elsa följer såklart med, kanske kan ta med kameran :)

Elsa har förövrigt blivit "smal". Hon har vart överviktig och enligt vetrinärens råd så har hon nu gått på diet. Eftersom jag inte träffat henne på över en vecka så såg jag direkt resultat haha.

Nä, nu borde jag sova.
Sara

Kommentarer

  • Elliii säger:

    vi måste träffas sen när jag kommer hem och lägga tillgänglighet på schemat i stockholm! :)så vi inte dubbelbokar oss osv!

    2011-09-12 | 09:47:09

Kommentera inlägget här: